bebeginize ilk kışlık montunu nasıl birşey alıcaksınız?

aynı sitede uyku tulumuda var 24 tl filan fiyatı tabi kaliteleri nasıldır bilemem ama güzell gibi görünüyor

Kışın dışarısı için en iyi giyecek astronot tulum. Biz geçen kışı onunla geçirdik.
Chicco markaydı bizimki. Hediyeydi.
Marka ve kaliteli birşey alınmaya kalkınca çok pahalı ama koca bir kış geçiriyor onunla
.

demircik cok zevklı secımler.. nerden aldın urunlerını.. cok cool lar :) bende bı mont aldık sadece ama bırde astronot tulum ıstıyorum..
aksam bende cekecem foto aldıklarımı
hayatta da gıdıp mothercare den o fıyatlara almam

canlarım merhaba özledim hepinizi..
bende aldım bugün kipadan kızlar çok şık çok ucuz montlar var benim oğluşum var erkekler için pek bişey bulunmuyor malum ama kipadan ekose bir mont aldım 28 lira çok tatlı:)

bende dün kızıma lc' den aldım montunu. 1,5 yaş aldım biraz uzun gelsin diye çok güzel yeşil renk ve 29 lira. seneyede giyebilir. astronot mont sadece bu kış için olucaktı ve çok pahalıya geliodu. çok hoşuma gitti aldıgım mont sıcacık tutucak kızımı. güle güle kullansın kudurk neşemŞeniz

bende dün kızıma lc' den aldım montunu. 1,5 yaş aldım biraz uzun gelsin diye çok güzel yeşil renk ve 29 lira. seneyede giyebilir. astronot mont sadece bu kış için olucaktı ve çok pahalıya geliodu. çok hoşuma gitti aldıgım mont sıcacık tutucak kızımı. güle güle kullansın kudurk neşemŞeniz

selam arkadaşlar, bende geçen hafta aldım pançodan, astronot tulum şeklinde patikli ve eldivenli kapşonlu, çalıştığım için sabah erken saatte bakıcıya götürmek için evden çıkıyoruz araba ve dışarısı çok soğuk oluyor o yüzden mont almadım üşümesin diye beli açılıyor çünkü kucaklayınca, bacakları felan terlide oluyor zaten... çok seviyor sıcacıkta oldu çok memnunum iyi ki öle bişey almışım, mont alsam bide battaniyeyle bacaklarını örtecektim dışarıya çıkınca üşümesin diye şimdi giydirip çıkıyorum evden, malum daha karda yağacak soğuyacak iyce bot eldiven derdimizde kalmadı, bi atkı ördüm onunla takıyoruz tezyeleri....

bütün bebişler güle güle kullansınlar

Güle güle giysin kuzucuklar,

Meral gıydırınce bır foto cekermısın :)

selam arkadaşlar, bende geçen hafta aldım pançodan, astronot tulum şeklinde patikli ve eldivenli kapşonlu, çalıştığım için sabah erken saatte bakıcıya götürmek için evden çıkıyoruz araba ve dışarısı çok soğuk oluyor o yüzden mont almadım üşümesin diye beli açılıyor çünkü kucaklayınca, bacakları felan terlide oluyor zaten... çok seviyor sıcacıkta oldu çok memnunum iyi ki öle bişey almışım, mont alsam bide battaniyeyle bacaklarını örtecektim dışarıya çıkınca üşümesin diye şimdi giydirip çıkıyorum evden, malum daha karda yağacak soğuyacak iyce bot eldiven derdimizde kalmadı, bi atkı ördüm onunla takıyoruz tezyeleri....

bütün bebişler güle güle kullansınlar

canım kaça aldın bende almak istiyorum

X