Kendi kullandiginiz sudan verin direk, ben öyle yaptım iki çocuğumda da.Merhaba kizlar bebegim 10 aylik oldu 1 aydir hazırdı kullaniyorum oncesi kaynatarak verdim bazen çeşme suyu bazen içmesuyu ama şimdi hangi marka daha güvenli bilemedim sizler ne kullanıyorsunuz
Erikli cam şişe alıyorum, 6. Ayından beri.Merhaba kizlar bebegim 10 aylik oldu 1 aydir hazırdı kullaniyorum oncesi kaynatarak verdim bazen çeşme suyu bazen içmesuyu ama şimdi hangi marka daha güvenli bilemedim sizler ne kullanıyorsunuz
Evde özel olarak sise su almiyoruz o yuzden sordum aslinda çeşme suyunda güvenemiyorumEvde ne içiyorsanız o sudan verin
Çeşme suyu yada doldurma olarak kullanıyoruz çocuğa cesme suyu cok klorlu gelir ve güvenilir degil diye vermedim kaynatarak verdim sadeceKendi kullandiginiz sudan verin direk, ben öyle yaptım iki çocuğumda da.
Sultan marka su var. Kaynağı yaşadığım şehir. Biz ondan sipariş veriyoruz. Damacana su. 4 çocuğa da ondan veriyorum. Bebeklerin mama suyunu kaynatıp veriyorum ama.Merhaba kizlar bebegim 10 aylik oldu 1 aydir hazırdı kullaniyorum oncesi kaynatarak verdim bazen çeşme suyu bazen içmesuyu ama şimdi hangi marka daha güvenli bilemedim sizler ne kullanıyorsunuz
hayat bebek suyu aradım ama bulamadim hangi markette olduğunu aslinda bende onu kullanmak istedim ama şuan karışık erikli saka pınar ne yakınımda varsa kullaniyorumBen 2 yaşına kadar ebebek ceysu ve hayat bebek suyu kullandım sonra Suan içtiğimiz hazır suya geçtim
Ben internetten sipariş veriyordum birde file markette görmüştüm yaşadığın şehirde varsa bakabilirsin.hayat bebek suyu aradım ama bulamadim hangi markette olduğunu aslinda bende onu kullanmak istedim ama şuan karışık erikli saka pınar ne yakınımda varsa kullaniyorum
Yok malesef internetten bakarim olmadiBen internetten sipariş veriyordum birde file markette görmüştüm yaşadığın şehirde varsa bakabilirsin.
Ben kaynattigim icin arada çeşme suyu veriyordum ama direk kullanmakBenim doktorum ne suyu olursa olsun kaynatıp öyle ver dedi. Çeşme suyu vermem ama normal damacana suyu kaynatıp onu iciriyorum
Bebek suyu olarak düşünmedim aslinda en güvenilir olanı almak istedim yani bilgisi olup fikir veren olur diyeBebek suyu nedir ya?Annelerden para yolma yöntemi sanırım.
Çevremde bir kişi bile görmedim ki özel su vermiş olsun. Marketten normal su alıp verin. Kaynatmaya da gerek yok. Kocaman olmuş bebeğiniz.
Sizin çevrenizin normal sulardan farklı kimyasal değerlere sahip olan bu bebek sularından vermemiş olması bu suların para yolma yöntemi olduğunu mu gösteriyor? :) araştırmanızı öneririm.Bebek suyu nedir ya?Annelerden para yolma yöntemi sanırım.
Çevremde bir kişi bile görmedim ki özel su vermiş olsun. Marketten normal su alıp verin. Kaynatmaya da gerek yok. Kocaman olmuş bebeğiniz.
Bursa mi sultan cok karşıma çıkmadı sma bursasu var arada kendimize aldığımızSultan marka su var. Kaynağı yaşadığım şehir. Biz ondan sipariş veriyoruz. Damacana su. 4 çocuğa da ondan veriyorum. Bebeklerin mama suyunu kaynatıp veriyorum ama.
Bebek suyu dediğinizin pH'ı 7-8 arasındaymış, içinde sodyum azmış, bakteri yokmuş. İçtiğimiz sular da genelde böyle. Pek de özel bir su değil, distile su olsa anlarım.Sizin çevrenizin normal sulardan farklı kimyasal değerlere sahip olan bu bebek sularından vermemiş olması bu suların para yolma yöntemi olduğunu mu gösteriyor? :) araştırmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?