Bebek Beslenmesi Bebeğinize hangi ekmeği yediriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ulkeryildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
393
7
96
Ankara
Bebeğim 8,5 aylık. Şimdiye kadar ekmek vermemiştim. Kahvaltıda kendi yaptığım bebe bisküvisinden yediriyordum. Çorbasına da irmik, pirinç vs kattığım için ekmeğe gereksinim duymamıştım şimdiye kadar. Ama artık kahvaltıda bulamaç vermek istemiyorum. Bugün labne peyniriyle biraz normal ekmek verdim çok sevdi. Ama normal ekmekte tuz olduğundan onu vermek istemiyorum. ETİ'nin bebek ekmeği varmış ama TÜBİTAK'ın bir araştırmasına göre yüksek ısıda pişen gıdalarda akrilamid diye kanserojen bir madde varmış. Bunlar arasında bu tür ekmekler ve bebe bisküvileri de varmış. UNO'nun büyümek diye bir ekmeği var ya pek tuzlu değil acaba onu mu versem yoksa kendim mi yapsam? (ekmek makinam var) Sizler ne yediriyorsunuz? Eğer kendi yapan varsa ne tür bir undan yapıyorsunuz tarif edebilir misiniz?? Şimdiden teşekkürler...

benim makinam yok,uno büyümek yediriyorum kızıma.Gerçi makinam olsaydı yine büyümek yedirirdim içindeki vitamin ve minerallerden dolayı.

benım bebeğim 15 aylık ekmeği 3 aydır verıyorum cicibebenın bebe peksimetını kullanıyorum ama madem makınen var kendınde yapabılırsın organık unlar var bebekler ıcın onunla yapabılırsın canım

Ben 6 aylıktan beri normal beyaz ekmek içi veriyorum.Kahvaltılarınıda ekmekle hazırlıyorum,yemeklerinede ekmek içi katıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…