• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğiniz kaç kilo doğdu benim bebişim çok mu zayıf acaba??

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
bayanlar doğumuma iki hafta kaldı bu haftaki kontrolümde bebeğimin 3 kilo olduğunu öğrendik bana çok küçük olacakmış gibi geliyo zaten göbeğim okadar küçükki eşimle bu göbekten minnacık bişey çıkar herhalde diyoruz. sizlerin bebekleri kaç kilo doğdu ideal kilo nedir acaba
el kadar bi bebekle ne yaparım ben sonra

benimde karnım çok küçüktü 3600 doğdu.tam 39+6 da doğdu.son haftaya kadar beklerse
2 haftada kilo almaya devam ediyor.sen yediklerine dikkat et.benimkide son 2-3 hafta kala mı ne 3 kiloydu
600 gram almış nerdeyse.yani daha kilo almaya devam eder merak etme.ayrıca 3 kilo gayet normal

benimkide 2800 gr dedi dr. pazartesi kontrolde önemli olan sağlıklı olsun.3 kilo çok ta az değil yani daha da alır bence

benim oğlum 3500 kilo doğdu .3 kilo gayet normal daha da alır bebiş önemli olan doğduktan hemen sonrası şişlikler gidince çok kilo kaybetmemesi bol bol emzir kendinde bol su ve sıvı tüketki bebek doysun ve su kaybetmesin tatlım tecrübeyle sabit.Süt arttırıcı olarak humana çayını önerebilirim çok işime yaramıştı taze sebze ve çok az şekerli komposto iç bol bol armut ve ayva kompostosu özellikle benim önerilerim bunlar ve hiç bir şeyi kafana takmaa:) sana ve tüm hamile annelere sağlıklı kolay doğumlar dilerimmm...

bu arada hamileliğim boyunca 8kilo almıştım ve arkadan bakanlar hamile olduğumu bile fark etmiyolardı önde bir beyzbol topu vardı sanki :) bazı kadınların iç karnı geniş olurmuş göbek çok az çıkarmış sende benim gibi şanslısın yani ...hatta benim bir komşumun akrabası vardı kadın sık sık gelirdi ziyarete birgün kucağında bebekle geldi herkes şaşırdı ne ara hamile kalıp karnı şiştide bebek doğdu diye düşün yani :9

Doğuma 2 hafta kala 3 kg olan bebeğinizin zayıf olduğunu söylerken dalga geçiyorsunuz sanırım..........

Ben 2.600 doğmuşum. Oğlum 4.220 doğdu ama baya iriydi. 3 kilo çok ideal bence canım hiç sıkıntı yapma :34:

Kızım 2870 doğdu. Bide şiş oluyorlar sen düşün:) önemli olan sağlıklı olması. Hemen toparlanmıştı kızım

Back