benim kızım 9 nisanda doğdu ve şuan itibariyle dört gündür kaka yapmadı.iki üç günde bir yapıyordu zorlanma falan da olmuyor ama acaba doymuyor da ondan mı diyorum,sizce sebep ne olabilir ve sizler ne alemdesiniz?
selamlar bende niisan 28de doğum yaptım bebeğim 91gunluk biz hergun yapıyoruz ama haftada 1 gun yapmadığı oluyor. doktora sordumhergun yapması normalmi diye evet dedi.
bazı bebekler hergun 1 2 3 sefer yaparmış bazı bebekler 2 gunde bir yaparmış. yanı bebekten bebeğe değişiyor.
karnı doymuyor olamaz benim bebeğim acıktığında ya da doymadığında basıyor yaygarayı susturabilene ask olsun
bebeğin kilo alımı nasıl eğer beslenemiyorsa kiloda alamaz gelişim durur. ya da geriler
. doktorunla bi görüş canım
cnm ben 2009 nisan annesiyim
bnm bebiğimde 4 gün arayla yapardı
dr.una sorduğumda bazı anne sütüyle beslenen bebeklerin
bağırsak kasları gelişmediği için kakasını yapamadıklarını söylemişti
ben 4 aylık olduktan sonra kayısının suyunu sıkıp veriyordum
armut üzüm suyu veriyodum öyle yapıyodu
doymamış olması imkansız bi kere çok ağlaması lazım ve kilo alımı olmaz bunlar yerindeyse
bizimki gibi bağırsak kasları çalışmıyo demekki
canım ben doğum yaptığımda bebeğim 4gun kaka yapmamıştı . doktora gittiğimizde ac olduğunu karnının tam doymadığını söyledi ve şu bildiğimiz ateş ölçerlerle poposunu uyardı ve bebeğim anında kakasını yaptı.
bazen yapamadığında bende kulak çöpünü zeytin yağına batırarak uyarıyorum ve 1 2 saat içinde bazen anında yapıyor çok rhatsızsa böylede yapabilirsin doktorumuz bi sakıncası olamdığını söyledi.