- 2 Temmuz 2023
- 9.835
- 28.011
- 468
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Sizinkinde sut alerjisi mi var intolerans mi? Kefire tepki vermesi kazeinle baglantili alerji gibi geldi banada.Benim bebeğim bağırsak tepkili alerjik kilo alımı gayet iyi.
Kaka konusunda yorum yapamam çok değişik şekillerde kaka yapıyor ama mukuslu kaka alerji belirtisi değil sadece. Benim bebeğimde yüzünde sivilcemsi şeyler vardı ilk aşamada kortizonlu krem kullandık dr önerisi ile ve tamamen geçti sonra, sıcak/soğuk/farklı deterjana temas/alerjik olan gıda yenmesi durumunda(tabi bunu sonradan anladık) yüzündeki sivilceler artıyordu. Geçmeyen konak hatta yayılan konak vardı (alerjik gıdadan sonra yüzünün tamamına gün içinde yayılıp akşamına toparlandığını biliyorum). Gaz, gaz yüzünden huzursuzluk (diyetteyim artık yok). Özellikle bir gün iki bardak kefir içtim o gün asla durmadı. Kaka içinde iğne ucu kadar kan ve bazen kakanın sonunda veya silerken kan var. Kaka sonundaki kanı da alerji ile bağlantılı diyor doktorum.
Kilo alimi siz diyet yaptiginiz icin mi iyi? Yoksa diyetsizde mi iyiydi? Asiri kusma ya da asiri ishal yok muydu?