Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz Kaç Aylıkken Emeklemeye Başladı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
P

panikatak

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi panikatak
arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayda emeklemeye başladı? kaçıncı ayda yürümeye başladı...yürütkeç kullandınızmı. benim 4.5 aylık bi kızım var.yüzüstü yatırınca poposunu havaya dikiyor.emekler gibi...ama gövdesini henüz kaldıramıyor...kolları henüz o kadar gücü kaldıramıyor....

• Konu Sahibi panikatak
benim oğlumda öyle yapıyordu 1-1,5 ay önce, şimdi 5,5 ay bitirdi, kolları ile vucudunu kaldırabiliyor. emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyor. ileri doğru kendini sürükleyebiliyor. emeklemiyor ama kısa sürede çok yer değiştirebiliyor oda içinde.1 ay içinde senin kızın da kendini taşıyabilir heralde:)

• Konu Sahibi panikatak
oğlum 6 aylık emekledi 7 ,5 aylık koltuk kenarlarında gezinmeye başladı şimdi 9 aylık ayakta belli bir süre dikilebiliyor elinde oyuncak varken bile dikilip tv ye bakıyor ama daha adım atmaya yeltenmiyor

• Konu Sahibi panikatak
yasında emekledi.. pek tembeldı.. 14. ayındada yurudu..

• Konu Sahibi panikatak
benim oğluşum emeklemedi hala,emeklemeye de niyeti yok,direk ayaklanacak.ellerinden tutup yürütmemizi istiyor bütün gün,görseniz paytak paytak yürüyüşüne bayılıyorum:))çok mutlu oluyor yürümekten ama bizim belimiz kopuyor tabi:)

• Konu Sahibi panikatak
benim oğullarımdan biri 7.5 aylık diğeri 9.5 aylık emeklemeye başladı...yalnız geç kalan bebişim hala düzgün emekleyemiyor yani sürünerek emekliyorr...diğeri koltuk kenarına tutunarak yürüyo adım atıyor,ama ayakta yardımsız kalamıyor...

• Konu Sahibi panikatak
6 aylıkken emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyordu. geri geri sürünerek istediği yere gidiyordu.
8. ayı biterken de tam anlamıyla emeklemeye başladı kızım. üstelik tombikçe bir bebek

• Konu Sahibi panikatak
8 aylıkken emeklemeye basladı suan 9.ayı dolmak uzere bır yere tutunarak ayaga kalkıp tekrar oturmaya basladı.ama emeklemekten cok elınden tutup yurutulmek ıstıyor.

• Konu Sahibi panikatak
benim oglum 3 aylıkken dönüyordu.. poposunuda kaldırıyodu.. erken emekler dedik şu an nerdeyse 10 aylık yeni yeni emeklemeye başladı ve sürünerek emeklkiyo asker gibi

4 aylık olduğundan beri sürünerek ilerliyordu. şimdi 7 aylık yeni emekliyor. ama çok çabuk yoruluyor..

benimkide 6 aylık poposunu havaya kaldırmaya başlamıştı.
şimdi 6,5 oldu dizleri üstünde yaylanıyor kendini ileri fırlatıyor geride gidiyor.ayakta çok rahat duruyor elinden tutunca.ama emeklemek için ellerini kullanması gerektiğini anlayamadı henüz.bakalım gerçek anlamda ne zaman emekleyecek.

büyük kızım emeklemeden yaşında yürümüştü.dönmeyi bile sevmezdi tembeldi.bu küçük cadımsa daha hareketli sanırım.

benimkide 6 aylık poposunu havaya kaldırmaya başlamıştı.
şimdi 6,5 oldu dizleri üstünde yaylanıyor kendini ileri fırlatıyor geride gidiyor.ayakta çok rahat duruyor elinden tutunca.ama emeklemek için ellerini kullanması gerektiğini anlayamadı henüz.bakalım gerçek anlamda ne zaman emekleyecek.

büyük kızım emeklemeden yaşında yürümüştü.dönmeyi bile sevmezdi tembeldi.bu küçük cadımsa daha hareketli sanırım.:1rolleyes:

9 aylık emeklemeye başladı yanlız emeklemeyi pek sevmiyo daha çok tutup kalkmayı seviyo fazla emeklemeden yürüyecek herhalde

4 aylıkken döndü 5 aylıkken geri geri emeklemeye başladı 7 ay bir haftalıkken emeklemeye başladı aynı hafta tutunup ayağa kalktı.
8 aylıkken sıralamay başladı
9 aylıkken tutunmadan aykta durmaya başladı
şimdi 10 aylık yürüyor. tutabilene aşkolsun
yürüteç kullanmadım karşıyım doktorlarda kalça kaslarına zararlı olduğunu söylüyor.

bukadar harekete çok zayıf daha 9 kilo bile olamadık

tebessüm maşallah diyorum çok hızlı senin minik darısı benim bebişe pek bir tembel benimki geç döndü geç oturdu geç adım attı gerçi hala adım atması netleşmedi bile... ayak da durmak ne demek daha koltuk kenarından tutup ayakda duramıyor. çok tembel çokkkkk

tebessüm maşallah diyorum çok hızlı senin minik darısı benim bebişe pek bir tembel benimki geç döndü geç oturdu geç adım attı gerçi hala adım atması netleşmedi bile... ayak da durmak ne demek daha koltuk kenarından tutup ayakda duramıyor. çok tembel çokkkkk

aynen güzelim benim kızımda yaşına gircek ama yürümüyor 8 aylıkken emeklemeye başladı son bir aydır tutanarak kalkıyor ama sıralayamıyor kalkıyor dört beş saniye tek başına dikiliyor sonra poposunun üzerine düşüyor ve çok gülüyor bayılıyor bu harekete. 21 ocakta yaşına gircek bende merak ediyorum ne zaman yürücek ama sanırım yaşını 2 3 ay geçer yürümesi.

aynen güzelim benim kızımda yaşına gircek ama yürümüyor 8 aylıkken emeklemeye başladı son bir aydır tutanarak kalkıyor ama sıralayamıyor kalkıyor dört beş saniye tek başına dikiliyor sonra poposunun üzerine düşüyor ve çok gülüyor bayılıyor bu harekete. 21 ocakta yaşına gircek bende merak ediyorum ne zaman yürücek ama sanırım yaşını 2 3 ay geçer yürümesi.

ooo doğum gününe az kalmış senin prensesin ...hiç belli olmaz belki yaşını yürüyerek karşılar ...

benim oğlum dokuzuncu ayı devireli oluyor bir hafta kadar hala emeklemedi halada hiç niyeti yok ben yüz üstü yatırıyorum o oturur hala geliyor ben yatırıyorum o kalkıyor.Oturuncada kalmak istiyor benimki emeklemez.Beni emekletiyor nasılsa.

ya hiç özenmeyin valla bırakın geç yürüsün çok zor hiç yerinde durmuyor sürekli yürüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor bir dolaşmaya başlıyor bütün odalara 3er kez dolaşıyor ben yeter artık oturalım diyip alıyorum kucağıma zorla ama kucakta durmak istemiyor markete flan gidincede arabasında durmak istemiyor. çok zor

sürekli peşindeyim ama dün gözle kaş arasında sen git mama sandalyesini çek üzerine devrildi kafası yumurta kadar şişti aklım gitti valla çok zor valla

Benimki anası gibi ters. Emeklesin diye yere koyuyorum hatta karşısında emekliyorum ama benimki ya hemen birşeye tutunup kalkıyor, ya geri geri emekliyor, yada popousunun üstünde sürünerek gidiyor. Engelle karşılaşınca hop kendini yere atıp yana doğru dönüyor rota belirleyip gene poposu üstünde sürünüyor. Bir ara nörolojik sorunumu var acaba diye doktora koştum. Güldü yok çocuğun birşeyi sadece neden inatla emekletmeye çalışıyorsun oğlumu o direk yürüyecek dedi ve çok manalı baktı bana :) Ara ara çoookk manalı bakar bana.. Niyeyseee :):)

X