Bebek Beslenmesi Bebeginiz kac aylikken buyuk parcalar yemeye basladi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Merhaba herkese,

Kizim bir aylik erken dogdu,su an yedi aylik.Diger bebekler nasil merak ediyorum.Benim kizim hic ufak parcalar yutamiyor.Iki kere bogazinda kalir gibi oldu cok korktum.Ne zamana kadar pure verecegim.Cok buyukte dogramiyorum.Bezelye kadar.Ama yinede parcalayamiyor.Disleri henuz yok.Sizin bebekleriniz yedimi eline bir meyve yada birsey tutusturunca.
Hayir birde sasirdigm bir nokta var,bir bayanin kitabini aldim yedi aylik bebek icin havuc rendeli makarna Tarifi vermis.7 aylik bebe nasil makarnayi parcalasin..

Dişi olmayan bebis nasil kemirsin elmayı. Daha ek gidaya yeni gecmis once onlarin tadina alissin.Biraz zaman gecince hafif puturlu verirsiniz sonra sonra haslanmis parmak havuc filan yaparsiniz onu tutusturursunuz eline.

Instagramda takip ettigim sayfalar da hep kati ve parcalar halinde tarifler var,bnde gercekten bu aylarda yiyorlar mi merak etttn

Back