murgizcim ek gıdaya henüz başladığımı söyleyemem.birkaç defa verdim bişeyler.meyve püresi ve yoğurt.bunları da 3-4 defa ancak vermişimdir.ben de 6. ayının dolmasını bekliyorum ama şimdiden ne yapabiliriz onları merak ediyorum.yanlış şeyler vermeyelim diye.
evet bende aynı hassasiyet içerisindeyim sürekli düşünüyorum araştırıyorum ne vermeli ne vermemeli tıp kitaplarından araştırıyorum internette pek güvenilir bilgi yok açıkcaşı
ama ben kafamda bir tablo yaptım şimdiilik sütüm akçşam yatarken doyuruyor o yüzden akşam yatarken emziriyorum
sabah 9 gibi kahvaltı ilk günler anne sütüne bir gün yumurta başta bir çay kaşığı ile başladım bir pınarın labne peyniri var 20 grlık paketlerde ondanda 1 çay kaşığı ile başladım buna alışınca gitgide miktarları arttırdım sonra pekmez katmaya başladım
sonra baktım anne sütünü sağmak zor biberon maması veye milüpanın sütlü portakallı mısırlısına katmaya başladım en sonda şimdi 8 tahıllı ballıya başladım kahvaltı için
öğlen 12 1 gibi sebze çorbası senin verdiğin tarifle aynı ama milüpanın organiklerini aldım vede toz karışım olan sütlü karışık sebzelerini aldım onlarıda deneyecem bir gün kabaklı sütlü pirinçli verdim
saat 4 gibi meyve pürei bazen cam rendede kendim bazen milüpanın organik meyvelr yada fratapura
saat 6.30 gibi yoğurt
saat 8.30 dada emip yatıyor ilerde bu öğünde muhallebi vercem valla benimde aklıma zeytin geldi ama ne zamamn konur bilmiyom
bide asla tuz yok zeytinyağını sebze çorbasına piştikten sonra koyuyom inek sütü kullanmıyorum daha ete başlamadım ama başlayacam
artık nerdeyse 1 yumurta ve nerdeyse 20 gr peynir koyuyom kahvaltıya
işte böyle
ama yaseminin deidği gibi biz evdeyiz o yüzden geçte başlarız yemekelriylede çok uğraşırız
aslında senin yaptığında çok doğru yavaş yavaş tatlara alıştırıyosun inş sorun yaşamazsın bu süreçte tatlarda alışınca inş güzelce yer
bizimki başta sorun yaratmıyodu ama iki gündür çığlık çığlığa bağırıyo agzını ktliyo zaten huysuz bence dişi çıktı çıkcak o yüzden yemiyo çünkü başta yiyodu