Havuç suyunu herkesten duyduğum için başladım ben de. İnşallah olumlu bir gelişme ben de de olmuştur. Kaçıncı haftada azalmıştı sizin ?Benim olmustu. Bol dinlenme bol sivi ve taze sikilmis portakal havuc suyu karisimi ile duzelmisti. Havuc suyu en onemlisi
Havuç suyu faydalı ama doktorunuzu başla dediğinde başlayın sıkı takibe aldığına göre hafta bir muayene edecektir. Doktorunuz başla dediğinde başlamanız daha sağlıklı olur. Burada doktorun koymadığı teşhisi bizler veya sizin koymanız başka problemlere sebebiyet verebilir. Havuç suyu zararlı olduğundan değil, bir sonraki muayenenizde danışın DoktorunuzaMerhaba 28. Haftada doktor bebeğimin suyunun istediği miktardan az oldugunu ama şuan için amniyon sıvısı azlığı teşhisi konacak kadar olmadığını söyledi ve sıkı takibe alınması gerektiğini belirtti. Acaba bu haftalarda bu şekilde doktorun dinlenme ve su içme önerisiyle suyu artan var mı ? Gerçekten çok endişeleniyorum.
Havuç suyu bilimsel bir yöntem olmadığı için doktorumun havuç suyu iç diye bir öneride bulunacağını sanmıyorum ama girince tabiki danışacağım. Aynı zamnada taze sıkılmış meyve senze sularının da zararlı olmadığını bildiğimden tereddüt etmedim. Şeker problemim olmaması en büyük etken tabiki.Havuç suyu faydalı ama doktorunuzu başla dediğinde başlayın sıkı takibe aldığına göre hafta bir muayene edecektir. Doktorunuz başla dediğinde başlamanız daha sağlıklı olur. Burada doktorun koymadığı teşhisi bizler veya sizin koymanız başka problemlere sebebiyet verebilir. Havuç suyu zararlı olduğundan değil, bir sonraki muayenenizde danışın Doktorunuza
Kuzenimin 30. Haftada suyunu az görmüştü doktoru bir hafta sonraki muayenede günlük içtiği suyu artırmasını ve havuç suyu içmesini söylemişti. Bilimsel bir yöntem mi dersiniz adına başka birşey mi koyarsınız bilemem. Hatta o zaman sormuştum bir hafta önce az görmüştü suyunu o zaman niye başlamadı diye sorduğumda şekerini takip etmiş bir hafta ona göre karar verdiğini söyledi. O yüzden bu yorumu yaptım. Hepimiz sağlıkla vaktiyle kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı.Havuç suyu bilimsel bir yöntem olmadığı için doktorumun havuç suyu iç diye bir öneride bulunacağını sanmıyorum ama girince tabiki danışacağım. Aynı zamnada taze sıkılmış meyve senze sularının da zararlı olmadığını bildiğimden tereddüt etmedim. Şeker problemim olmaması en büyük etken tabiki.
Merhaba 28. Haftada doktor bebeğimin suyunun istediği miktardan az oldugunu ama şuan için amniyon sıvısı azlığı teşhisi konacak kadar olmadığını söyledi ve sıkı takibe alınması gerektiğini belirtti. Acaba bu haftalarda bu şekilde doktorun dinlenme ve su içme önerisiyle suyu artan var mı ? Gerçekten çok endişeleniyorum.
Merhaba 28. Haftada doktor bebeğimin suyunun istediği miktardan az oldugunu ama şuan için amniyon sıvısı azlığı teşhisi konacak kadar olmadığını söyledi ve sıkı takibe alınması gerektiğini belirtti. Acaba bu haftalarda bu şekilde doktorun dinlenme ve su içme önerisiyle suyu artan var mı ? Gerçekten çok endişeleniyorum.
Merhaba söylediğiniz her şeyi fazlasıyla yaptım. Havuç suyu her gün muz kuruyemiş günde 5 litre su vs. Neyin neye faydası oldu bilmiyorum ama en önemli şey stressiz bir şekilde yatmak oldu. İşe gidiyordum rapor aldığım hafta suyum artıyordu. Sizin de taşınma yorgunluğunuz muhtemelen etkiledi. Ben neredryse hiçbir iş yapmadan yattım korkudan çümkü kritik bi azalma olursa erken doğuma almak zorundalardı. 37+4 te kontrolde karın çevresi büyümesini doktor beğenmeyince 38i beklemeyelim gerek yok diyerek 37+5 te doğuma aldı beni. 2820 gram doğdu şuanda 2 aylık 5 kilo oldukMerhaba ben de 29+6 haftalığım. Geçen hafta tayinim çıktı taşındık bu sürece kadar her şey çok iyiydi hatta bazı değerler haftasına göre öndeydi ama bugün gittiğim kontrolde doktorum sucunun azaldığını normalde 1100 olması gerekirken 800 olduğunu söyledi. Bana da havuç suyu önerdi bir de karın çevresinin normalin altında olduğunu söyledi. Taşınma sırasında 1 kilo vermiştim zaten günde en az 3 litre su, çiğ badem kabak çekirdeği ceviz fındıktan ara öğün yapacaksın, her gün muz yiyeceksin, havalar doğum tahin pekmez de ye haftaya tekrar görüşelim dedi. Bu durumda olan var mı diye baktığımda mesajınızı gördüm. Sizin sürecinizde nasıl bir gelişme oldu