• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin suyu azalan varmı

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
318
42
İçel Mersin
Arkadaşlar 7.5 aylık hamileyim doktor bebeğimin suyunun sınırda olduğunu ve 3 litre su içmem gerektğini söledi cumaya tekrar kontrole gidicem ama çok endişeliyim bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

bu sabah doktorum programında sordular bu soruyu..miiktarına göre değişir doktorunuz karar verir filan dedi ordaki doktor.. su içmende fayda varmıış.ama direk etkilemiyormuş filan...aslında bugün yayınlanan proğramı intenetten bulup bakabilirsin...

benim elitimin suyu epey azalmıştı 8. ayında.
önce bir müddet kontrol ettiler. sonra baktılar olmadı bebeği aldılar. ama bebeğimiz gayet sağlıklı şu an. sadece biraz zayıf doğdu.
bu kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum. sen doktorunun söylediklerini yap, gerisi birazda kısmet aslında.
umarım suyu normal seviyesine gelir en kısa zamanda....

o gün programdada böyle demişlerdi... çok azsa alınabiliyor bebek...ama sen bol bol su iç ve dinlen...meyva ve sulu sulu..

bebeğin suyu sürekli yenileniyor sonuçta... inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

benim elitimin suyu epey azalmıştı 8. ayında.
önce bir müddet kontrol ettiler. sonra baktılar olmadı bebeği aldılar. ama bebeğimiz gayet sağlıklı şu an. sadece biraz zayıf doğdu.
bu kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum. sen doktorunun söylediklerini yap, gerisi birazda kısmet aslında.
umarım suyu normal seviyesine gelir en kısa zamanda....

yarın randevum var belli olcak bir hafta boyunca yattım ve bol su ve meyve suyu içtim işallah bir sorun olmaz kafam çok takılıyor elimde değil.Bu arada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

o gün programdada böyle demişlerdi... çok azsa alınabiliyor bebek...ama sen bol bol su iç ve dinlen...meyva ve sulu sulu..

bebeğin suyu sürekli yenileniyor sonuçta... inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

bol bol sıvı tüketiyorum canım bakalım yarın belli olcak teşekkür ederim.

yarın randevum var belli olcak bir hafta boyunca yattım ve bol su ve meyve suyu içtim işallah bir sorun olmaz kafam çok takılıyor elimde değil.Bu arada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

rica ederim ne demek keşke daha çok yardımcı olabilseydim....
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.... :Saruboceq:

gecmis olsun canim.insallah dr kontrolunden guzel haberlerle donersin.buarada suyun azalmasi neye bagliymis dr nedenini soyledimi? bende su icmeyi unutuyorum aklima geldice iciyorum ama yeterli miktarda degil:( korkuyorum az su ictigim icin bebegimin suyu azalcak diye..

Back
X