• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin kalbi durdu deniz sonradan duyan varmı. ???

Sultanca35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
133
180
53
Arkadaşlar Merhaba bir bilsen suan ne kadar Üzgünüm ne hallerdeyim. Bugün kayinvalidemle annemler gitmiştik. Ben daha sonra lavaboya girdim pembe bir akıntı vardı.aslında yerleşme kanaması diye önemsemek istemedim ama Nedense Evham yaptim kimseye birsey demeden annemlerin arka sokağında hemen bir koşu özel hastaneye gittim. Eğer düşük ihtimali varsa ilaç verir iğne yapar diye. Kadın beni ultrasona soktu ve bebek ölü dedi:KK61: Suan bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Hemen kendi doktoruna gittik o da 1 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi net konuşmadı. Ordan çıkıp Tepecik araştırma hastanesine gittim o da bebeğin kalp atışı yok dedi. Ben 1 hafta beklemeyi seçtim ağrım yok kanama yok. Boyle bir durumu yasayan varmı. Yardım edin dua edin ne olur. Yalvarriim. :KK61::KK61::KK61:

Canım çok üzüldüm ama maalesef kalp atışı yoksa yoktur geri gelmez yani. Belirti de vermez

Canım benim ya, diğer konunda okudum da 3senelik hasretten sonra hamile kalmissin..
Ben hic hamile kalmadım hic kalp atisi duymadim.. Oyuzden hic bilgim yok bu konularda.. Ama senin icin dua edebilirim canimm..
Insallah doktor yanilmistir, insallah bebegin seninledir.. Rabbim yavrunu sana bagislasin...

Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm. Bnde yaşadım aynısını agrım sızım yoktu bir ay fark etmedik bebegin kalbinin durduğunu az bişey leke gelince gitmiştim doktora bir aydır durmuş kalbi demişti seni çok iyi anlıyorum bnmde üç yıl bebeğim olmadı ve iki düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim düşükten iki ay Sonra kendiginden geldi meleğim hiç üzülme inşanlah yeterki rabbim istesin yerini doldurur inşanlah :KK200:

Çok üzüldüm.. Her şeyin bir sebebi vardır. Her şerde bir hayır vardır derler . Belki ,hayatta kalsaydı daha acısını yaşayacaktın.

Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm. Bnde yaşadım aynısını agrım sızım yoktu bir ay fark etmedik bebegin kalbinin durduğunu az bişey leke gelince gitmiştim doktora bir aydır durmuş kalbi demişti seni çok iyi anlıyorum bnmde üç yıl bebeğim olmadı ve iki düşük yaşadım şimdi tekrar hamileyim düşükten iki ay Sonra kendiginden geldi meleğim hiç üzülme inşanlah yeterki rabbim istesin yerini doldurur inşanlah :KK200:

hem sevindim hem üzüldüm .. benım arkadasım kurtaj oldu, ertesi gün hamilelige dair tek bir işaret bile yoktu. Kusması , bulantısı, karın şişkinligi , halsizlik bir günde gidiverdi. Sizde olmadı mı böyle?

hem sevindim hem üzüldüm .. benım arkadasım kurtaj oldu, ertesi gün hamilelige dair tek bir işaret bile yoktu. Kusması , bulantısı, karın şişkinligi , halsizlik bir günde gidiverdi. Sizde olmadı mı böyle?
cnm kürtaj olduktan Sonra zaten kalmaz bu belirtiler ama biz bilmiyorduk kalbinin durduğunu bir ay boyuncada fark etmedik tüm belirtilerde vardı kusma vs fark ettikten sonrada kürtaj olmadım bebeği haplarla düşürdüm sonrada tüm belirtiler gitti zaten.

Evet aynen benimde bir günde bulantı gitti demek ondanis:''''((((

Arkadaşlar Merhaba bir bilsen suan ne kadar Üzgünüm ne hallerdeyim. Bugün kayinvalidemle annemler gitmiştik. Ben daha sonra lavaboya girdim pembe bir akıntı vardı.aslında yerleşme kanaması diye önemsemek istemedim ama Nedense Evham yaptim kimseye birsey demeden annemlerin arka sokağında hemen bir koşu özel hastaneye gittim. Eğer düşük ihtimali varsa ilaç verir iğne yapar diye. Kadın beni ultrasona soktu ve bebek ölü dedi:KK61: Suan bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Hemen kendi doktoruna gittik o da 1 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi net konuşmadı. Ordan çıkıp Tepecik araştırma hastanesine gittim o da bebeğin kalp atışı yok dedi. Ben 1 hafta beklemeyi seçtim ağrım yok kanama yok. Boyle bir durumu yasayan varmı. Yardım edin dua edin ne olur. Yalvarriim. :KK61::KK61::KK61:

6 +3 günlük ultrason son adet tarihim göre 10 hafta :KK61:

Canim kalp atisini duymus muydunuz daha once? Ultrasona gore kac haftalikti?

Arkadaşlar merhaba bende 2bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim bir de dış gebeligim var. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bugün nette gezerken bir blog denk geldi. Sizinde okumanızı isterim gebelik kayıpları diş gebelikler ve birçok gerçek başarı hikayeleri var. Belki bir nebze moral olur. Okurken insan gozyaslarina hakim olamıyor. Ama ben okuduktan sonra Biraz daha cesaretlendim . Eğer okursanız fikirlerinizi almak isterim http://www.melinasmom.com

K
keseyi ne zaman gordunuz? Hic duymadiysan bilmiyorum ama belki de henuz kan akimi baslamamistir
Keseyi 3 haftalik gördüm içinde bebegi 4 haftalikken ondan öncede hep beta Hg için gittim. Doktorum 3 hafta sonra gel kalp atisini duyunca dedi 1 haftası kaldı duymaya. Bilemiyorum kafam çok karisik

K

Keseyi 3 haftalik gördüm içinde bebegi 4 haftalikken ondan öncede hep beta Hg için gittim. Doktorum 3 hafta sonra gel kalp atisini duyunca dedi 1 haftası kaldı duymaya. Bilemiyorum kafam çok karisik

Bilemedim, sen yine de kendi kontrol gununu bekle...

Benim ilk bebegimin kalbi durmustu, ama 9. Haftada durmustu. Hic belirti vermiyor inan ben kontrolde ogrendim cok etkilenmistim. Seninki daha ufakmis su an. Henuz baslamamis ta olabilir baslamadan durmus ta olabilir... bekle kontrol gununu ama aklinda olsun kalp atisini duymadan asla kendine bile hamileyim deme... cok uzulursun sonra

Back
X