• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini erken öğrenen var mı???

Evet ultrason cihazına bağlı tabi bende 13.hafta gibi öğrenmiştim 9 hafta çok erken geldi sadece bakalım bunda ne derse artık kendi doktorum ona güveniyorum

Ben 12. Haftada gittim doktor kiz dedi 1 ay kiz esyalarina baktim ama Erkekmis 12. Haftada doktor ppsini gorenedigi icin kiz demis sonra 16. Haftada buyudu ve ben erkegim dedi. Benimde karnim firladi direk ne goguslerm buyudu ne kalcam hic genislemedi her goren erkek karni dedi eger karinla anlasiliyorsa benim cok sivriydi :)

Kuzenimin ikiz çocukları var, doktor daha 7 haftalıkken erkek demişti ikisi içinde. Ama bu sadece kemik ve yatış şeklinden dolayı acele etmeyin diyede ekledi.;)) ikiside erkek oldu.

çok şükür bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızlar erkekmiş pipisini gösterdi doktor amcası 12+2 iken öğrenmiş oldum demek ki 9 haftada belli olmuyormuş ama doktoruma sordum o da 9 haftada 2 cm lik bebeğin cinsiyetini görmek mümkün değil dedi çok iyi ultrason aletleri dururken normal bir ultrason aleti ile imkansız dedi.Çok şükür biz aldık haberimizi miniğimizin rabbim isteyen herkese nasip etsin bi prensesim vardı bir de prensim oluyor...:32::49::16:

Back