neden kestin devam edebilirsin emzirmeye asslinda. sadece cok cok saha fazla beslenmen iyi beslenmen lazim. birde ckk erken soylemis bencede...
16haftalikken falan soyluyorlar genelde. hatta kiz cocukkar biraz daha kapali duruuorlar sanirm pek gorunmuyor. bnmde kiz nasipse ve kesin kiz diye 26. haftalarda soylenmisti yanlis hatirlamiorsam
9. haftada imkansız neredeyse...ayrıca bilseler bile yasal kürtaj süresi dolmadan söylemiyorlar...çok ilginç neye dayanarak söyledi acaba? ama bence bi prensesin var,bu da sağlıklı hayırlı bi prens olsun inşaAllah
Ben suan 18+2 haftalikim cinsiyet hala belli degil ucuncu cocugum diger ikisinde 3bucuk aylikken ogrenmistim cinsiyetlerini ama bu gostermiyo.. sutten kesme konusuda zaten sutun tadi degisiomus bebek kendi emmek istemiomus diye biliorum dr lar emzirmeyi birakin diolar hep emzirirken hamile kalanlara..
canim bazi doktorlar bebegin kemik yapisindan da anlayabliyor cinsiyetinin be oldugunu ben de oglumun cinsiyetni 12.haftada ogrenmistim,herkes cok erken demisti ama gecenlerde bi yakinimizin 8.haftada bebeginin cinsiyetini ogrendigini ogrendim doktora bagli boyle seyler doktor erken haftalarda anliyormus gebelde ama daha fazla emin olacagi 16.haft ve sonrasinda soyluyormus ama her doktor da bir olmuyor erken soyleyenlr de var.bunun yaninda cinsiyeti erkek denince yanilma payi olmuyormus ama kiz olunca bazen yanilma olabliyormus erkek bebek gostermedgnden dolayi.insaallah aydinlatabilmismdr canim Allah yardmcn olsn tun hamilelign boyunca
Canim valla benimde ilki kiz suan 11 aylik buyudu maşallah :)) su an ikinciye hamileyim 10 haftadayim bende cok merak ediyorum cinsiyeti kizimda cok tatli yedim sekizinci aya kadar hic kusma bulanti yasamadim bunda asiri bulanti yemek yiyememe bas agrisi halsizlik asiri uyku yasiyorum bakalim ne olucakk :)))) rabbimden hayirlisi
Amin hayırlısı tabi. hayırlı olsun bebeğin.Benim gibiymişsin benmde 22 aralıkta kızımın doğumgünü 12.ayımızdayız yani hamdolsun.Bu bebeğimde 12 haftalık henüz bende kızımda tatlı yedim ve hep kustum bunda da kusuyorum ama hep ekşi yiyiorum iştahım azaldı baş ağrısı uykusuzluk bakalım artık Allahtan hayırlısı
Hayırlı olsun aynen benimde kızım sezeryanla 11 ocak da dogdu bende 10 artilardayim bende eksi yiyorum kusmam yok ama dedigim gb asiri bulanti(( bakalim 28 aralıkta 2 test istiycekti dr orda belli olursa yanılma payıyla birlikte tabiki cinsiyeti ogrencem ins
ben 14 haftalıkken öğrendim kızım olacağını ve hiç değişmediultrason cihazı gelişmiş ise görebiliyor dr
hayırlısı hakkımıza canım bnde haftaya memlekete gidicem malatya ya.orda ki doktoruma gidicem 2li test için bakalım o zamana belli olur inş çünkü kızımda söylemişti doktor amcası bunu da rabbim hayırlsıından erkek verir inş diyorum iki meyveyide tattırsın tüm kullarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?