• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyetini erken öğrenen var mı???

cangulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
98
2
36
Malatya
Kızlar öncelikle Allah herkese hayırlı,sağlıklı,güzel kaderli evlatlar nasip etsin...12 aylık bir kızım var ve ben tekrar hamile kaldım kızımı sütten kesmek zorunda kldığım için çok çok üzüldüm ama rabbimin nasip etmiş ikinciyi isteyen herkese versin inşallah.Sormak istediim bu gebeliğimde kızımla aynı olan tek şey mide bulantılarım oldu.kızımda tatlı yiyordum,uyuyamıyordum ilk belim kalınlaşmıştı bunda ise tam tersi .Acı yiyorum karnım çıktı sürekli uyukluyorum ama ben eşimin görevi nedeniyle küçük bir ildeyim.Buradaki doktor geçen hafta gittiğimde (9+6'da) %51 kız dedi.Kafam karıştı bu kadar erken belli olur mu ki ? Memleketteki kendi doktorum Berra 'da ikili testte gittiğimde söylemişti Ne olursa olsun tabi ki sağlıklı hayırlı bir evladım olsun ama benm gibi olanlarınız var mı çok merak ediyorum:49::52:

neden kestin devam edebilirsin emzirmeye asslinda. sadece cok cok saha fazla beslenmen iyi beslenmen lazim. birde ckk erken soylemis bencede...

neden kestin devam edebilirsin emzirmeye asslinda. sadece cok cok saha fazla beslenmen iyi beslenmen lazim. birde ckk erken soylemis bencede...

Cevabın için teşekkür ederim.Benim kızımda kanama gibi sorunlarım oldu doktorumda emzirmeyi kesmem gerektiğini düşüğe sebep olabileceğini söyledi .Durum öyle olunca tereddütte kaldım açıkcası kesmek zorunda kaldım . Cinsiyet konusuna gelince değil mi yani çok erken söyledi bence de şimdiden kendimi kaptırmayayım diyorum ama kız dyince de kızım diyesim geliyor :) bakalım hayırlısı

16haftalikken falan soyluyorlar genelde. hatta kiz cocukkar biraz daha kapali duruuorlar sanirm pek gorunmuyor. bnmde kiz nasipse ve kesin kiz diye 26. haftalarda soylenmisti yanlis hatirlamiorsam

16haftalikken falan soyluyorlar genelde. hatta kiz cocukkar biraz daha kapali duruuorlar sanirm pek gorunmuyor. bnmde kiz nasipse ve kesin kiz diye 26. haftalarda soylenmisti yanlis hatirlamiorsam

Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doğru söylüyorsun 16 haftalıkken belli oluyor kesin olarak. Ben kızımı 13 haftalıkken öğreniştim 16. haftada %100 kız demişti ama bilmiyorum 9+ larda cinsiyet belli olması inandırıcı gelmedi aynı hastanede ebe arkadaşım var güvenme bence dedi ama bakıcaz artık :) prenses mi prens mi diye ?:emir_bebek:

9. haftada imkansız neredeyse...ayrıca bilseler bile yasal kürtaj süresi dolmadan söylemiyorlar...çok ilginç neye dayanarak söyledi acaba? ama bence bi prensesin var,bu da sağlıklı hayırlı bi prens olsun inşaAllah :16:

Ben suan 18+2 haftalikim cinsiyet hala belli degil ucuncu cocugum diger ikisinde 3bucuk aylikken ogrenmistim cinsiyetlerini ama bu gostermiyo.. sutten kesme konusuda zaten sutun tadi degisiomus bebek kendi emmek istemiomus diye biliorum dr lar emzirmeyi birakin diolar hep emzirirken hamile kalanlara..

canim bazi doktorlar bebegin kemik yapisindan da anlayabliyor cinsiyetinin be oldugunu ben de oglumun cinsiyetni 12.haftada ogrenmistim,herkes cok erken demisti ama gecenlerde bi yakinimizin 8.haftada bebeginin cinsiyetini ogrendigini ogrendim doktora bagli boyle seyler doktor erken haftalarda anliyormus gebelde ama daha fazla emin olacagi 16.haft ve sonrasinda soyluyormus ama her doktor da bir olmuyor erken soyleyenlr de var.bunun yaninda cinsiyeti erkek denince yanilma payi olmuyormus ama kiz olunca bazen yanilma olabliyormus erkek bebek gostermedgnden dolayi.insaallah aydinlatabilmismdr canim Allah yardmcn olsn tun hamilelign boyunca

9. haftada imkansız neredeyse...ayrıca bilseler bile yasal kürtaj süresi dolmadan söylemiyorlar...çok ilginç neye dayanarak söyledi acaba? ama bence bi prensesin var,bu da sağlıklı hayırlı bi prens olsun inşaAllah :16:

saol canım bana da imkansız gibi geldi bende anlamadım valla ya kendi doktorum söylese yine neyse derdim de buraadaki dktorlara güvenemediğimden böyle oldum heralde yani tabi herşeyden önce hayırlısı ama bende bi prens istiyorum rabbimden ilk bebeğimde kız istemştim hep bunda da erkek ama bakalım Allah iki meyveyide tatırsın tüm kullarına ..:)

Ben suan 18+2 haftalikim cinsiyet hala belli degil ucuncu cocugum diger ikisinde 3bucuk aylikken ogrenmistim cinsiyetlerini ama bu gostermiyo.. sutten kesme konusuda zaten sutun tadi degisiomus bebek kendi emmek istemiomus diye biliorum dr lar emzirmeyi birakin diolar hep emzirirken hamile kalanlara..

Allah yavrularını sana bağışlasın kolay hamilelik olur inşallah...süt konusunda tam bir bilgim yok ama emzirmenin rahimde kasılmalara sebep olduğunu duymuştum o yüzden iki yavrumu da düşünmem gerekliydi yine çok şükür emzirdim bari 11 ay neredeyse :)

canim bazi doktorlar bebegin kemik yapisindan da anlayabliyor cinsiyetinin be oldugunu ben de oglumun cinsiyetni 12.haftada ogrenmistim,herkes cok erken demisti ama gecenlerde bi yakinimizin 8.haftada bebeginin cinsiyetini ogrendigini ogrendim doktora bagli boyle seyler doktor erken haftalarda anliyormus gebelde ama daha fazla emin olacagi 16.haft ve sonrasinda soyluyormus ama her doktor da bir olmuyor erken soyleyenlr de var.bunun yaninda cinsiyeti erkek denince yanilma payi olmuyormus ama kiz olunca bazen yanilma olabliyormus erkek bebek gostermedgnden dolayi.insaallah aydinlatabilmismdr canim Allah yardmcn olsn tun hamilelign boyunca

aydınlattın tabi çok teşekkür ederimmm...bende kızımı ikili testte öğrenmiştim ama bunda biraz erken geldi bende kendimi hemen kaptırmak istemedim.İçimden erkek de istiyorum ama bakalım öğrenince yazıcam burada iyi dileklerin içinde ayrıca teşşekkür ediyorum ama zor bi hamilelik geçiriyorm bunda da :(kusmalar vs...8.haftada öğrenen arkadaşının ki doğru çıktı mı merak ettim.Bir de internette 10.haftadan sonra cinsiyetin yeni belirmeye başladığını okumuştum bakalım artık :) Senin belirtilerin nasıldı ben kızımda tatlı yedim oohhh şerbetli şerbetli normalde de çok severim ama bunda tam tersi :)))Bu arada Allah oğluşunu sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Canim valla benimde ilki kiz suan 11 aylik buyudu maşallah :)) su an ikinciye hamileyim 10 haftadayim bende cok merak ediyorum cinsiyeti kizimda cok tatli yedim sekizinci aya kadar hic kusma bulanti yasamadim bunda asiri bulanti yemek yiyememe bas agrisi halsizlik asiri uyku yasiyorum bakalim ne olucakk :)))) rabbimden hayirlisi

Canim valla benimde ilki kiz suan 11 aylik buyudu maşallah :)) su an ikinciye hamileyim 10 haftadayim bende cok merak ediyorum cinsiyeti kizimda cok tatli yedim sekizinci aya kadar hic kusma bulanti yasamadim bunda asiri bulanti yemek yiyememe bas agrisi halsizlik asiri uyku yasiyorum bakalim ne olucakk :)))) rabbimden hayirlisi

Amin hayırlısı tabi. hayırlı olsun bebeğin.Benim gibiymişsin benmde 22 aralıkta kızımın doğumgünü 12.ayımızdayız yani hamdolsun.Bu bebeğimde 12 haftalık henüz bende kızımda tatlı yedim ve hep kustum bunda da kusuyorum ama hep ekşi yiyiorum iştahım azaldı baş ağrısı uykusuzluk bakalım artık Allahtan hayırlısı

Amin hayırlısı tabi. hayırlı olsun bebeğin.Benim gibiymişsin benmde 22 aralıkta kızımın doğumgünü 12.ayımızdayız yani hamdolsun.Bu bebeğimde 12 haftalık henüz bende kızımda tatlı yedim ve hep kustum bunda da kusuyorum ama hep ekşi yiyiorum iştahım azaldı baş ağrısı uykusuzluk bakalım artık Allahtan hayırlısı

Hayırlı olsun aynen benimde kızım sezeryanla 11 ocak da dogdu bende 10 artilardayim bende eksi yiyorum kusmam yok ama dedigim gb asiri bulanti :((( bakalim 28 aralıkta 2 test istiycekti dr orda belli olursa yanılma payıyla birlikte tabiki cinsiyeti ogrencem ins

Hayırlı olsun aynen benimde kızım sezeryanla 11 ocak da dogdu bende 10 artilardayim bende eksi yiyorum kusmam yok ama dedigim gb asiri bulanti :((( bakalim 28 aralıkta 2 test istiycekti dr orda belli olursa yanılma payıyla birlikte tabiki cinsiyeti ogrencem ins

hayırlısı hakkımıza canım bnde haftaya memlekete gidicem malatya ya.orda ki doktoruma gidicem 2li test için bakalım o zamana belli olur inş çünkü kızımda söylemişti doktor amcası bunu da rabbim hayırlsıından erkek verir inş diyorum iki meyveyide tattırsın tüm kullarına :emir_bebek:

ben 14 haftalıkken öğrendim kızım olacağını ve hiç değişmedi:nazar: ultrason cihazı gelişmiş ise görebiliyor dr

ben 14 haftalıkken öğrendim kızım olacağını ve hiç değişmedi:nazar: ultrason cihazı gelişmiş ise görebiliyor dr

Hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin zaten bir kadının kızı olması kadar güzel bişey yok senin adına sevindim ...

hayırlısı hakkımıza canım bnde haftaya memlekete gidicem malatya ya.orda ki doktoruma gidicem 2li test için bakalım o zamana belli olur inş çünkü kızımda söylemişti doktor amcası bunu da rabbim hayırlsıından erkek verir inş diyorum iki meyveyide tattırsın tüm kullarına :emir_bebek:

Hayırlısı hadi bakalım seninde dediğin gibi dileyen herkese tattırsın rabbim amin :))

Back