canım benim çok sağol ama bu yenilenme muhabbetini anlamadım ben:uhm:
merhaba kızlar,aralık annesi olacağım inşallah.topicler arasında dolaşırken buldum sizi.rica etsem benim için de bakabilir misiniz?ben 27 aralık 1979 doğumluyum,eşim 30 ekim 1978.SAT 9 Mart.lütfen,lütfen,lütfen:ecrin_bebek:
ayy selam bana da bakarmısınız benim 22/10/1982 eşim 10/11/1978 SAT 12 Şubat
slm Cerincim sizinde kızınız olacak :)
bu arada herkesin kızı oluyor inanamıyorum yaaaaaaaaaaa, bir tanede erkek çıksın demi ama
ya çin takviminde erkek görunuyo ama :uhm: ay 15 haziranda kontrolde gösterse de rahatlasam tırlıycam yakında :))
tşk ederim ilgilendiiğin için canımcım
banada bakabilirmisiniz..benim dogum tarihi 04.12.1985 eşimin 07.12.1981...tşk ediyorum şiimdiden..
rica ederim canım bende çok merak ediyorum tutacakmı acaba hepsi diye, haber alınca banada bildirirsen çok sevinirim
slm mavideniz seninki çok enteresan valla ben anlayamadım ikinizde 2009 da yenileniyorsunuz, ikinizde aralık doğumlusunuz herşey eşit % 50 kız % 50 erkek ilk defa sende gördüm bu durumu çok merak ediyorum bend ebakalım neyiniz olacak:)
gulyhas banada söylermisiniz :)
ben 05/03/1980
eşim 02/10/1977
sat 09/01/2009
merci
Selam ben yeni uyeyim.Aranizda olmak güzel.
Dogacak bebeğinin cinsiyetini bilen anneler bana söylemeyin sadece
sizin ve eshinizin dogum tarihlerini yazin bakalım bendeki cinsiyet takvimi doğrumu?
Unutmayalım her şey bizi yaradan Tanrı bilir.
ikiz bekleyenler için durum ne oluyor acaba,6+4 günlük hamileyim,ve iki tane kesemiz var,büyük ihtimalle ikiz,bu hesaplamadan anlayanlar bana da bakarlarsa sevinirim
ben:26/07/1981
eşim:23/12/1978
sat:06/04/2009
he SAT da 10 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?