Bebeğinin cinsiyeti içine doğup da doğru çıkan var mı?

Sıkıntı şu ki benim bebeğimi rüyasında benden başka herkes gördü. Çoğu da kız goruyor. Annem, dedem, kayınvalidem, eltim, eşim. Bir tek benim rüyama girmedi keşke benim de rüyama girse...

Ben hamile değilken kiz çocukları görmüştüm. Ama gebelik sırasında hiç bebegi görmedim. Hep yakınlarım görüyor

Sıkıntı şu ki benim bebeğimi rüyasında benden başka herkes gördü. Çoğu da kız goruyor. Annem, dedem, kayınvalidem, eltim, eşim. Bir tek benim rüyama girmedi keşke benim de rüyama girse...
bende görmedim değilde hep karmasık hem erkek hem kız cocuk gordum aslında rüyalarımıda yaşarım ama gebelikte rüyalarım cok sacma değişik

bende görmedim değilde hep karmasık hem erkek hem kız cocuk gordum aslında rüyalarımıda yaşarım ama gebelikte rüyalarım cok sacma değişik
Tamamen hormonlardan kaynaklanıyor gebelikte karışık rüyalar. Gece yarısı uyanmalar da oluyor bende bazen

Merhabalar keseden cinsiyet tahmini yapanlar varmı aranizda bende çok merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_20250203_161120.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 4
Ben ilk evlendiğim zamanlar hep bir erkek bir kız ikizim olacak diyordum annemler ablam faln hepsi hayal kurma çok zor bir ihtimal falan diyordu. Evlendikten 2.5 sene sonra ikizlere hamile kaldım vee tam da hissettiğim gibi bir kız bir erkekti

Tamamen hormonlardan kaynaklanıyor gebelikte karışık rüyalar. Gece yarısı uyanmalar da oluyor bende bazen
bende cok geç uykuya dalıyorm uykum zor geliyor gündüzde 12 ye doğru kalkıyorum bazen 11 ama gec yatıyorum ya ama gelmiyo uykum kahvedende tiksindim o kacırıyo desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…