Kızlar herkesin mesajını tek tek alıntılayamadim toplu yazıyorum ama tek değilmişim gördüğüm kadarıyla ve çoğunuz da hissedilenin cıktigini yazmışsınız bakalım benim sonucum ne olacak... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, bebeğini bekleyenler de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz
Arkadaşlar merhaba. Henüz 6+2'yim. Biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var. Benim icin sağlıklı olması yeterli ama içimden bir ses sürekli kız olduğunu söylüyor. Daha hamile kalmadan önce de rüyama kız çocuğu giriyordu. Benim annemin de 2 gebeliğinde de içine doğan cinsiyet çıkmış. Belki saçma gelenler olabilir aramızda ama ne bileyim 6. hissim de yüksektir benim bu arada yengeç burcuyum var mı böyle içine doğup da doğru cıkan?
Ben de kız istiyordum o zamanlar ama içime doğan erkekti. Rüyamda ikiz kız bebeklere gebe olduğumu görmüştüm hamileliğimi öğrenmeden. Neyse işte cinsiyet kıza benziyor dedi asistan doktor. Emin de olamadım, bir pembiş tulum aldım yine de heyecandan 2-3 hafta sonra uzman bence erkek ya şurada bi şey görüyorum eğer gelişirse bu penis bence dedi şimdi oğluşum da oğluşum