Bebeğinin cinsiyeti içine doğup da doğru çıkan var mı?

Ben hariç herkes erkek hissediyordu ben kiz hissediyordum yogun sekilde :) ama cinsiyet erkek cikti :) bence babalarin hissi daha dogru cikiyor

Bi önceki gebeliğimde hissettim. Bunda da erkek mi acaba dedim ama eşim öğrendiği andan itibaren hep kızım geliyor dedi kızımız geliyormuş

Ben hariç herkes erkek hissediyordu ben kiz hissediyordum yogun sekilde :) ama cinsiyet erkek cikti :) bence babalarin hissi daha dogru cikiyor
Sizde kendimi gördüm eşim ve ben kız hissediyorduk o kadar emindik ki biz hariç herkes erkek diyordu sonuç erkek

Ben de kız istiyordum o zamanlar ama içime doğan erkekti. Rüyamda ikiz kız bebeklere gebe olduğumu görmüştüm hamileliğimi öğrenmeden. Neyse işte cinsiyet kıza benziyor dedi asistan doktor. Emin de olamadım, bir pembiş tulum aldım yine de heyecandan 2-3 hafta sonra uzman bence erkek ya şurada bi şey görüyorum eğer gelişirse bu penis bence dedi şimdi oğluşum da oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…