Bebeğinin ayağı pevli olanlar lütfen yardımcı olabilir mi!

Aaaaabbb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
131
53
Merhaba hanımlar bebeğimin sol ayağında doğuştan gelen çarpıklık var 4 defa alçı 1 ameliyat ve ameliyattan hemen sonra tekrar alçıya alındı.2 hafta sonra alçı çıkacak yalnız ayakkabı lazım bize nereden bulacağımizi bilmiyoruz tam olarak biraz bütçe de gerektiren ayakkabı ama yeter ki konforlu olsun diyoruz çünkü uzun süre ayağında kalacak .bı kaç araştırma sonucunda ikinci el ayakkabı satanlar da var diye öğrenmiş olduk öyle siteler ve WhatsApp grupları da dahil varmış sizlerden ricam elinizde varsa ya da yönlendirme yapacağıniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz

Medicalden özel yaptırabilirsiniz. Abim ftr uzmanı yarın sorayım nereden nasıl ayakkabı temin edilmeli diye.

Medicalden özel yaptırabilirsiniz. Abim ftr uzmanı yarın sorayım nereden nasıl ayakkabı temin edilmeli diye.
Teşekkür ederim eşim sordu da yaptırınca baya ücret isteniyo(Euro ve paunt olarak ödeme alınıyor)tek seferlik olsa neyse de 5 6 ayda bir değişiyormuş . sanırım ikinci el alacaz

mümkün değil o tarz ayakkbılar ayaga gore ozel yapılıyor
Yok görüştük ki çoğu kişi bu şekilde alım ve satım yapıyo yeter ki istediğimiz kalitede ve numarada olsun yani numara uyduktan sonra sıkıntı yokmus hatta ikinci el ayakkabılar daha iyiymiş esnek olduğu için

Biz Diyarbakır da yaşıyoruz doktorumuz kart verdi Ankara'da varmış bize cetvel ile ölçüm yapın o şekilde isteyin dediler .hatta hastanemiz ikinci el ayakkabıyı da alabilirsiniz dediler.maalesef uzak olduğu için bu şekilde tedarik ediliyor

Ölçmeyi doktorunuza yaptırın bence benimde çocuğum aynı durumda olduğu için bu konuda hassasım bende rica minnet doktora ölçtürdüm

Ölçmeyi doktorunuza yaptırın bence benimde çocuğum aynı durumda olduğu için bu konuda hassasım bende rica minnet doktora ölçtürdüm
Emin ol bende senin gibi hassasım bana kalırsa bende o şekilde yaparım da eşim de gerek yok dio . doktor da ameliyattan sonra öyle diyince bişi diyemedim.bide düz hesap gibi bisiymis eşim sormuş iyice .bu atafa çocuğunuz nasıl düzeldi mi durumu sizin süreç nasıldi ve çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…