Medicalden özel yaptırabilirsiniz. Abim ftr uzmanı yarın sorayım nereden nasıl ayakkabı temin edilmeli diye.Merhaba hanımlar bebeğimin sol ayağında doğuştan gelen çarpıklık var 4 defa alçı 1 ameliyat ve ameliyattan hemen sonra tekrar alçıya alındı.2 hafta sonra alçı çıkacak yalnız ayakkabı lazım bize nereden bulacağımizi bilmiyoruz tam olarak biraz bütçe de gerektiren ayakkabı ama yeter ki konforlu olsun diyoruz çünkü uzun süre ayağında kalacak .bı kaç araştırma sonucunda ikinci el ayakkabı satanlar da var diye öğrenmiş olduk öyle siteler ve WhatsApp grupları da dahil varmış sizlerden ricam elinizde varsa ya da yönlendirme yapacağıniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederimMedicalden özel yaptırabilirsiniz. Abim ftr uzmanı yarın sorayım nereden nasıl ayakkabı temin edilmeli diye.
Teşekkür ederimKişiye özel yapılan bişey diye biliyorum ama siz daha iyi bilirsiniz bir medikallerde baksanız
Evet bizde onlara bakıyoruz baktığınız site varsa söyleyebilirsiniz . yaptırınca baya maliyetli oluyo çünküİkinci el satış uygulamasında var numarası uyar mı bilmem ama
mümkün değil o tarz ayakkbılar ayaga gore ozel yapılıyorTeşekkür ederimeşim sordu da yaptırınca baya ücret isteniyo(Euro ve paunt olarak ödeme alınıyor)tek seferlik olsa neyse de 5 6 ayda bir değişiyormuş . sanırım ikinci el alacaz
Merhaba hanımlar bebeğimin sol ayağında doğuştan gelen çarpıklık var 4 defa alçı 1 ameliyat ve ameliyattan hemen sonra tekrar alçıya alındı.2 hafta sonra alçı çıkacak yalnız ayakkabı lazım bize nereden bulacağımizi bilmiyoruz tam olarak biraz bütçe de gerektiren ayakkabı ama yeter ki konforlu olsun diyoruz çünkü uzun süre ayağında kalacak .bı kaç araştırma sonucunda ikinci el ayakkabı satanlar da var diye öğrenmiş olduk öyle siteler ve WhatsApp grupları da dahil varmış sizlerden ricam elinizde varsa ya da yönlendirme yapacağıniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz
Yok görüştük ki çoğu kişi bu şekilde alım ve satım yapıyo yeter ki istediğimiz kalitede ve numarada olsun yani numara uyduktan sonra sıkıntı yokmus hatta ikinci el ayakkabılar daha iyiymiş esnek olduğu içinmümkün değil o tarz ayakkbılar ayaga gore ozel yapılıyor
Hayır maalesef neden sordunuzAnkarada mı yaşıyorsunuz?
Ben Ankarada bir medikalciye yaptırmıstım o yuzden sordum. Ama benım bıldıgımde ayaga ozel yapılmalı cunku 45 derece durması gereken ve topugu oturması geren bır ayakkabı benım yaptırdıgım. Gecmıs olsunHayır maalesef neden sordunuz
Biz Diyarbakır da yaşıyoruz doktorumuz kart verdi Ankara'da varmış bize cetvel ile ölçüm yapın o şekilde isteyin dediler .hatta hastanemiz ikinci el ayakkabıyı da alabilirsiniz dediler.maalesef uzak olduğu için bu şekilde tedarik ediliyorBen Ankarada bir medikalciye yaptırmıstım o yuzden sordum. Ama benım bıldıgımde ayaga ozel yapılmalı cunku 45 derece durması gereken ve topugu oturması geren bır ayakkabı benım yaptırdıgım. Gecmıs olsun
Ölçmeyi doktorunuza yaptırın bence benimde çocuğum aynı durumda olduğu için bu konuda hassasımBiz Diyarbakır da yaşıyoruz doktorumuz kart verdi Ankara'da varmış bize cetvel ile ölçüm yapın o şekilde isteyin dediler .hatta hastanemiz ikinci el ayakkabıyı da alabilirsiniz dediler.maalesef uzak olduğu için bu şekilde tedarik ediliyor
Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederimeşim sordu da yaptırınca baya ücret isteniyo(Euro ve paunt olarak ödeme alınıyor)tek seferlik olsa neyse de 5 6 ayda bir değişiyormuş . sanırım ikinci el alacaz
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Emin ol bende senin gibi hassasım bana kalırsa bende o şekilde yaparım da eşim de gerek yok dio . doktor da ameliyattan sonra öyle diyince bişi diyemedim.bide düz hesap gibi bisiymis eşim sormuş iyice .bu atafa çocuğunuz nasıl düzeldi mi durumu sizin süreç nasıldi ve çok çok geçmiş olsunÖlçmeyi doktorunuza yaptırın bence benimde çocuğum aynı durumda olduğu için bu konuda hassasımbende rica minnet doktora ölçtürdüm