• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğini zayıf görenler :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugbayberk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
72
2
6
Manisa
4buçuk aylık bebeğim 7kilo benim gözüme çok zayıf geliyor iştahsız 5 saat zorla vermesem yemez.. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :56:

Abartma bence benim kızım 6 aylıkken. Aylıkken 7 kiloydu şimdi haftaya 8bitecek ve çok aldığını düşünmüyorum herkes çok zayıf küçük diyo takmiyorum nice kilolu hasta bebek biliyorum bebeğim zayıf ama sağlıklı önemli olan da bu

Abartma bence benim kızım 6 aylıkken. Aylıkken 7 kiloydu şimdi haftaya 8bitecek ve çok aldığını düşünmüyorum herkes çok zayıf küçük diyo takmiyorum nice kilolu hasta bebek biliyorum bebeğim zayıf ama sağlıklı önemli olan da bu

çevremdeki insanlar işte zayıf seninki biraz benimki şöledi böledi deyince benimde ister istemez moralim bozuluyo :((işte onu yapıyomu bunu yapıyormu aaaaa benimki yapıyordu falan filan

çevremdeki insanlar işte zayıf seninki biraz benimki şöledi böledi deyince benimde ister istemez moralim bozuluyo :((işte onu yapıyomu bunu yapıyormu aaaaa benimki yapıyordu falan filan

bence hiç takma yapıyo dersin nazar değerler bu sefer de ben kimseye bişi demiyorum onlar yapsınlar yorumlarını sen de takma benim kızım minnak ama rabbim sağlıklı vermiş çok şükür.. her bebek aynı mı sanki laf diyenlere sinir oluyorum heee:47::47::47:

benim kızım 4 aylıkken 6.5 kıloydu.şimdi daha bılmıyorum..valla baya fit bizimkiler bence..bakıyorum aya gore kıloya gayet normal.hareketleri iyiyse,guluyorsa bagırıyorsa sorun yok bence..

4buçuk aylık bebeğim 7kilo benim gözüme çok zayıf geliyor iştahsız 5 saat zorla vermesem yemez.. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :56:

bebeyiniz gayet normal,benim oğlum 5 ayında 6,5 kiloydu,çok normal gözüküyordu.bana doğum kilosunu yazarsan şimdi zayıf olup olmadığını yazarım sana.kendin de hesaplaya bilirsin aslında,bebekler normalde 1.ay 800gr,sonraki 3 ay her ay 600 gr kilo alırlar,büyüdükce kilo alımı da azalıyor tabii.yani 4 ayda 2,5-2,8 kg kilo almalı.hesapla ama bence bebeyin çok normal.benim arkadaşımın bebeyi 4 aylıkken 7 kiloydu,doktor kilolu demişti,ama tabii ki,doğum kilosu da dikkate alınmalı.

bebeyiniz gayet normal,benim oğlum 5 ayında 6,5 kiloydu,çok normal gözüküyordu.bana doğum kilosunu yazarsan şimdi zayıf olup olmadığını yazarım sana.kendin de hesaplaya bilirsin aslında,bebekler normalde 1.ay 800gr,sonraki 3 ay her ay 600 gr kilo alırlar,büyüdükce kilo alımı da azalıyor tabii.yani 4 ayda 2,5-2,8 kg kilo almalı.hesapla ama bence bebeyin çok normal.benim arkadaşımın bebeyi 4 aylıkken 7 kiloydu,doktor kilolu demişti,ama tabii ki,doğum kilosu da dikkate alınmalı.

3700 doğdu.şimdi tam 6 aylık ve dün aşılarımız vardı tartılıdk 8 kilo umarım iyidir görünüşü çok zayıf ama doktorlarda iyi diyor bir buçuk ayda 1 kilo almış normal mi sence

3700 doğdu.şimdi tam 6 aylık ve dün aşılarımız vardı tartılıdk 8 kilo umarım iyidir görünüşü çok zayıf ama doktorlarda iyi diyor bir buçuk ayda 1 kilo almış normal mi sence

çocuğun kızmı erkekmi bilmiyorum,ama 6.ayda erkek bebekler 5.6-9.5kg,kız bebekler 5.4-9kg arası olmalı,bebeyin gayet normal,kuruntu yapıyorsun.zaten annelerin gözünde bebekleri hep zayıf,hep iştahsız:)bunu bir anne olarak söylüyorum:) dnyayı yese yine yemiyor diyeceyiz...

bana da oyle dedılem zorla yedırdım hatta annaanne ve babanne baktı agzına sureklı tıkıstırdılar ve sımdı onları vermeye calısıyoruz saglıklı olduktan sonra en guzelı zayıf olması bence

Back