bebeğini kaybedip yeni bi bebek için umutları tükenmeyenler buyrun buraya

bitanem çoooooooooooook sevimndim ilk hamişimiz sensin bende bugün regli oldum hadi bakalım hayırlısı inşallah bidahaki aylara meleğimi gördüm ben rüyamda bu arada bi kızım olmuştu adıda melekti çok güzel bi kısdı şincik kıs olursa adını melek koycam meleğim adıyla gelicek

merhaba.Rabbimiz o kadar yüceki dünda herez ahirettebir şefatçi isterken o minnacık elleri minnacık bir bebek inş bizlere şeffatci olucak.bende 5 aylık bebeğimi 3 hafta önce kaybettim.inanın bir kere neden allahım diyip isan etmedim.o benim meleğim.biliyorum ki orda cennette peygarberle burda olsaydı bekide iyi olmicatı zaten rabbim kuluna zulüm etmez ki rabbim ne biirse ne eylrse eniyisii eyler.tabikide üzücüydü normal doğum ypıosn e bebeğin ölü ve ben ölü olan bebeğimi 3 gün karnımda taşıdım bilinçli olrak kmibilir ne zaman ölümştü.3 ünü sonrası nomal oğumla aldılar.
umudumu yitirmedim gönül dostlarım ama nlamsız bir korkuda düştü yüreğime.sevgilerle

canım çok üzüldüm,,
Allah bunu unutturacak acılar göstermesin sana ve kimseye...

hamileyim arkadaşlar.kan tahlilimi aldım.nasıl mutluyum anlatamam.rabbim tüm hasretle bebeğinin yolunu bekleyenleri güldürsün hayırlısıyla:CüvCüv:

hepinize çok geçmiş olsun kızlar...

bende bir kez düşük yaptım...ve hep şunu dedim kendime bu bebek sağlıklı olsaydı düşmezdi demekki bir sorun varmış dedim ..gelişemeden sakat doğsaydı daha çok üzülürdüm... doktorum şöyle demişti bir bebek düşüyorsa üzülme o bebek sağlıksızki düşmüş demişti.. evet ne olsada insan üzülüyor elbette zor bir durum kadınlar için ama inanki gün geçtikçe üzülmüyor ve anlıyorsun herşeyi..

hiç hamile kalamayanları düşünün kızlar ve halimize şükretmek lazım...

ben düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şuan 2,5 aylığız..hiç bir zaman umudunuzu kesmeyin herşeyin bir zamanı varmış gerçekten birden bire geliverdi bebeğim..darısı sizlere

rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

arkdaslar bende yeni dusuk yaptim hic anlamadim : hamile kaldigimi ve adetle dustu bu ikinci dusugum ve doktora gittik ; bu arada fasta yasiyorum burdaki doktora gittik bende miyom vardi 2 santimdi bebegin olaci yerde dedi doktor ondan dusuyo dedi bebeklerin onu aldirmam gerokiyomus ondan sonra hamile kalman lazim dedi ;bakalim rahim filmi verdi onu cektiricem ;sonra tahliller verdi bakalim hayirlisi bunlari yaptiricam eger amiliyat derse turkiyede yaptiricam ; burdakilere pek guvenmiyom ;ve yasimda ilerliyo 35 yasindayim ins hayirlisiyla kucagimiza aliriz evlatlarimi ;

slm arkadaşlar benimde 2007 yılında bundan 2sene önce 7aylık bebeğimi kaybettim.çok bunalımlar yaşadım şuan iyiyim tekrar bebek düşünüyoruz.size tavsiyem kesinlikle rutin kontrollerinize olmadan jinekolojik tedavi görmeden hamile kalmayın.ilk 3ay öncesinde folik asit alın.benim ilk bebekte ,bilinçsiz hamile kalmam bebeğimi kaybetmeme mal oldu.şimdi bebek istiyoz olmuyo rahimde polikistik over iltahap war tedavi oluyorum kistim zaten küçükte rahim iltahaplanmam geçmiyo sizce ne yapmam gerek aramızda böle şikayeti olupta atlatmış arkadaşlar yazzın bana

rahim iltahaplanmasını önlemek için ne yapmam lazım.ben aslında bişey duydum ama korkuyorum yapmayabenim arkadaşımında bebeği olmuyodu rahim iltahaplanması yüzünden . kadının biri ona.. soğanı közle içine lokumu sar vajinana onu yerleştir 3gün boyunca bunu gece yatarken uygula demiş..oda soğanı közler lokumu arasına sarar vajinasına iyice ileriy yerleştirir.üç geceden sonra sabah kalktığımda altıma af edersiniz işiyorum sandım dedi bi baktım ki bi iltahap söküldü anlatamam dedi yatak yorgan bacaklarım battı dedi.kız bi ay sonra hamile kaldi sizce bu doğrumudur

Bence içeri böyle şeyler sokma, üstelik de enfeksiyondan yakınıyorsun durumu daha da vahim hale getirirsin Aallah korusun, ama soğan kürü var, soğanın belirli miktar haşlayıp içiyorsun, enfeksiyona birebir, onu dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…