bebeğini kaybedip yeni bi bebek için umutları tükenmeyenler buyrun buraya

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.610
35
37
kızlar aramızda 1 yada daha fazla meleğni ceennete yollayan ama haa umutla yeni bi melek bekleyen arkadaşlar haydi buraya umutlarımızı sewinçlerimizi hüzünlerimi paylaşalım busayfada ve her gebe haberine birlikte sevinelim bizimde bi listemz olsun hikayelerimizi paylaşalım eğer isterseniz bir elin nesi var iki elin sesi var birbirimize dayanak olalım haydi buyrun

slm arkadaşım bende bir yıl önce 20 haftalık erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim.3 yıl aradan sonra doğal yoldan olmuştu hiç beklemediğimiz bir anda ama sonu gelmedi allah o kadar ömür vermiş yavruma şimdi tekrar dört gözle hamile kalmaya çalışıyorum canım

canım nekadardır uğraşıosun ben 15 aydı uğraşıom inşallah buay çok dikkatle uğraşacağım denediğin yöntemler varmı hamiş kalmak için mesela bal tarçın ve çörek otu karışımı keçi boynuzu kürü fln gibi

merhaba canım
bende temmuz ayında bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cennet kokulum bana gelmedi ama ben yinede umudumu kaybetmedim şuan reglemi bekliyorum inşallah gelmez kürtajdan sonra ilk reglem 35 gün ikinci reglem 21 gün geldi
şuan üçüncüyü bekliyorum inşallah gelmeyecek cennet kokulum gelecek diye umut ediyorum
normalde ben 25 günde bir regle olurdum ve 4 gün önceden lekelenmelerim başlardı bugün 24 gün daha lekelenme yok belki diyorum belki geliyordum bana bayram hediyesi verecektir kızlar sizde dua edin ne olur
heee bu sabah dayanamadım test yaptım ama negatifti
sonu güzel olur inşallah

hadi bakalım kuzucum inşallah vardır gelir cennet kokulun bizlerde sewiniriz burda valla en az kendim kadar bekliyorum hepinizin haberlerini iyi şanslar bize hepimize

böyle bir liste zaten bebeğini kaybedenler bölümünde var gelin oraya dahil olun daha çok paylaşımcı var arkadaşlar

Bende geçen sene Şubat ayında kaybettim meleğimi, 12 haftalıktı ve kalp atışı durdu. Umutlarımı yeni toparlaya başladım ve bu ay ilk denememiz. Adet günüm 10 Ekim, hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.

1 yıldır uğraşıyorum eşimde sperm sayısı azlığı var yeni keçiboynuzu kürüne başladık ben kendime birşey kullanmıyorum biraz kilom fazlaydı doktor doğumdan sonra ver dedi 5 kilo faln verdim şimdi rejime devam ediyorum adet tarihim 10 ekim bayramdan sonra bir üroloğa gidicez artık ne diyecek bakalım

hadi bakalım özzge ve canzi 3445 il haberlr sizden gelecek tabi eliften soora onun tarihini henüz bilmiyom ama bizden önce olcak

hepimizin gönlüne göre olur inşallah allah tüm isteyenlere bebiş versin hayırlı ve sağlıklı tabiki

ben malesef geçen mart ayınd ikizlerimi yitirdim malesef üzülüom ama yapcak bişi yok malesef ondan öncede bir bebeğimi yitirdim şuanda reglim 1hafta geçti kanamam 1.5 gün sürdü ve genelde böle olunca rahim bebek istemiş ben açıkçası buna inanıyom böle olupta 1 2 ay içinde gebe kalan çok arkadaş varmış ananemde ewet öle dedi hadi bakalım bende 19unda olucam heralde bşidahaki ay banada şans dileyin kızlar

şansın bol olsun canım inşallah hepimiz tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişlere sahip oluruz umudumuzu hiç bir aman yitirmemeliyiz allah elbet bizide görecek sesimiz duyacak istediğimiz verecek ben inanıyorum

hadi bakalım özzge ve canzi 3445 il haberlr sizden gelecek tabi eliften soora onun tarihini henüz bilmiyom ama bizden önce olcak

ya kızlar ben ne zaman regle olacağımı bilmiyorum ki size söyliyeyim siz tahminde bulunun bakalım
kürtajdan sonraki ilk reglem 35 gün geldi ikinci reglem 21 gün geldi
şuan üçüncüyü bekliyorum daha bişey yok (inşallah gelmez) ve bugün 24 gün
sizce ben nezaman regle olurum
kürtajdan önceki regle düzenim 25 günde bir idi 20 günden itibaren lekelenmeler başlardı şuan hiç bir şey yok gelin hadi siz çıkın işin içinden çünkü ben çıkamıyorum
sabah test yaptım negatifti

öncelikle inşallah olmazsın canım kürtaj sonrası düzensizlikler yaşanıyormuş normal diyorlar 25 ve 28 gün arası olabilirsin canım düzene girmeye başlamıştır.

benim bebişim minicikdi daha 7haftalıktı.çok sevinmiştik bebiş geliyo diye.özelliklede kızım.ama nasip değilmiş kaybettim.hala da üzgünüm.bebiş çok isityorum hamile bayanları görünce bende böyle gene koca karınla gezicekmiyim,bebişimi kucağıma alıp koklayacakmıyım diyorum.umarım nasip olur bi dahaki denememizde.bayramdan sonra doktora gidip muayene olcam.tahliller falan gene istenir heralde,sonrada hamiş kalmak için uğraşıcam.hepimizin melekleri gelir inşallah sağlıcakla. :CüvCüv:

aynı dönem aynı ayda yitirmişiz benim meleklerim ikizmiş dr öle dedi meleklerimi öslüyom ama sabrediyorumbekliyorum geleceğinede inanıyorum bunlar boş şeyler gelmeyeceginde çok korkuyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…