- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi xsxeker pembe
canım ben seni en iyi anlayanlardanım benim bebeğimde durum çok farklı melek yüzlüm ay yüzlüm beni bırakıp gitmemek için çok direndi ama....eşim hiç istemedi maddi durum yüzünden aynı zamanda haazır diilmiş ne madden ne menen benim meleğim vijdNSIZIN BİRİNİN ÜSTÜMÜZE YIKTIIğı koca yük koca bi borç bırakıp gitti o nun yüzünden tüm itirazlarıma tüm yalvarmalarıma rağmen eşim kabul etmedi daha yeni ewliydik bir aylık ve ben bebeğim olsun istiyorum senden dediğim gün hamiş kaldım melek yüzlüm daha çok küçüktü bana veda ettiğinde 5 haftalıktı o iğrenç mide bulantıları dahi ne müthüiş bi duyguydu ne güzel anlardı ahhh ahhh şimdi biraz midem bulansa acaba der old m sırf aldırmıyım kendi beni bıraksın die nekadar sölendim ona ancak sanırım rabbim bilio hiç içten demedim o yüzden gitmedi dra kürtaja gittik eleğim hissetti ağrım oldu hafif hafif snr bu defa dr yalvarıp ağladım saatlerce noolur dedim yapmayın die ama malesef aldı gitti meleğimi benden kopardıkları anda yüreğim çok acıdı canım hiç acımadı dr sanki intikam alırcasına melek yüzlümü aldı ve gözümün önüne koydu ölece kalakaldı bi soğuk kabın içinde yattı ölece en onu bırakıp giderken o ölece orada kaldı meleğimmmmm kızlar kimse bilemez nee çektim hep çok güçlü durmaya çalıştım ardından martta hamişkaldım onlarda ikizlerdi onlarda kendileri akıp gitti içimden belki dedim onlar kardeşlerine yaptığımız şey yüzünden beni bıraktı dedim snra nazlım28 bana onlara ağladığım sürece rabbim öbür tarafta bana vermiicceeeni söledi etrafı göl olurmuş alamazmışız onları meleklerimin isimleri bile var ilk bebeğime ninniler sölerdim konuşur sohbet ederdimmeleğimle seni sewiyorum derdim her fırsatta meleğimle olan resimlerime bakamıyorum bile ama şu bi gerçek gienin acısını hiç bişi unutturmuyo çünkü ewlat bambaşka bişi ewlat o varya nedir nasıldır kimseler bilemez morgül rabbim tez zamanda sana yeni bi melek yollasın umutlarla sevgiyle ben çok acı çektim herkes güçlü olduğumu düşünüyo kimse bilmiyo ilk bebeğimi yitirişimi sadece ikizleri biliolar ama en çok canımı nazlı melek yakıyo ilk meleğim inanınki canım çok yanıyo kızlar bilemezsiniiz nasıl bi acı nasıl bişi benim yaşadığım ben meleğimi aldırdım akşamına annemler geldi en yakınıma anneme diyemedim meleğim gitti die sordu nen var die rengin solmuş die yok bişi dedim bronşit olmuştum ondan dedim herkese yetişiyorrum mutlu görünüyorum ama yüreğim yangınlarda kızlar yangınlarda ben çok güçsüzüm yıkılmaya ramak kalmış durumdayım ama ümidim var dua edyorum meleğim gelecek eminim yüzümü güldürecek benim bebeğim nur yüzlüm kuzum biriciğim hadi açta kanatları uç gel anneye