bebeğini kaybedip yeni bi bebek için umutları tükenmeyenler buyrun buraya

canım ben seni en iyi anlayanlardanım benim bebeğimde durum çok farklı melek yüzlüm ay yüzlüm beni bırakıp gitmemek için çok direndi ama....eşim hiç istemedi maddi durum yüzünden aynı zamanda haazır diilmiş ne madden ne menen benim meleğim vijdNSIZIN BİRİNİN ÜSTÜMÜZE YIKTIIğı koca yük koca bi borç bırakıp gitti o nun yüzünden tüm itirazlarıma tüm yalvarmalarıma rağmen eşim kabul etmedi daha yeni ewliydik bir aylık ve ben bebeğim olsun istiyorum senden dediğim gün hamiş kaldım melek yüzlüm daha çok küçüktü bana veda ettiğinde 5 haftalıktı o iğrenç mide bulantıları dahi ne müthüiş bi duyguydu ne güzel anlardı ahhh ahhh şimdi biraz midem bulansa acaba der old m sırf aldırmıyım kendi beni bıraksın die nekadar sölendim ona ancak sanırım rabbim bilio hiç içten demedim o yüzden gitmedi dra kürtaja gittik eleğim hissetti ağrım oldu hafif hafif snr bu defa dr yalvarıp ağladım saatlerce noolur dedim yapmayın die ama malesef aldı gitti meleğimi benden kopardıkları anda yüreğim çok acıdı canım hiç acımadı dr sanki intikam alırcasına melek yüzlümü aldı ve gözümün önüne koydu ölece kalakaldı bi soğuk kabın içinde yattı ölece en onu bırakıp giderken o ölece orada kaldı meleğimmmmm kızlar kimse bilemez nee çektim hep çok güçlü durmaya çalıştım ardından martta hamişkaldım onlarda ikizlerdi onlarda kendileri akıp gitti içimden belki dedim onlar kardeşlerine yaptığımız şey yüzünden beni bıraktı dedim snra nazlım28 bana onlara ağladığım sürece rabbim öbür tarafta bana vermiicceeeni söledi etrafı göl olurmuş alamazmışız onları meleklerimin isimleri bile var ilk bebeğime ninniler sölerdim konuşur sohbet ederdimmeleğimle seni sewiyorum derdim her fırsatta meleğimle olan resimlerime bakamıyorum bile ama şu bi gerçek gienin acısını hiç bişi unutturmuyo çünkü ewlat bambaşka bişi ewlat o varya nedir nasıldır kimseler bilemez morgül rabbim tez zamanda sana yeni bi melek yollasın umutlarla sevgiyle ben çok acı çektim herkes güçlü olduğumu düşünüyo kimse bilmiyo ilk bebeğimi yitirişimi sadece ikizleri biliolar ama en çok canımı nazlı melek yakıyo ilk meleğim inanınki canım çok yanıyo kızlar bilemezsiniiz nasıl bi acı nasıl bişi benim yaşadığım ben meleğimi aldırdım akşamına annemler geldi en yakınıma anneme diyemedim meleğim gitti die sordu nen var die rengin solmuş die yok bişi dedim bronşit olmuştum ondan dedim herkese yetişiyorrum mutlu görünüyorum ama yüreğim yangınlarda kızlar yangınlarda ben çok güçsüzüm yıkılmaya ramak kalmış durumdayım ama ümidim var dua edyorum meleğim gelecek eminim yüzümü güldürecek benim bebeğim nur yüzlüm kuzum biriciğim hadi açta kanatları uç gel anneye

mrb ben 25 nisanda 6 aylık bebeğimi preeklemsi(gebelik zehirlenmesi) sonucu kaybettim.bende ölümden döndüm.çok zor günler geçirdim.ama zaman herşeyin ilacı.şimdi sürem doldu ve biz bu ay bebek için tekrar korunmayı bıraktık.inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir yavrum kucağıma.

mrb ben 25 nisanda 6 aylık bebeğimi preeklemsi(gebelik zehirlenmesi) sonucu kaybettim.bende ölümden döndüm.çok zor günler geçirdim.ama zaman herşeyin ilacı.şimdi sürem doldu ve biz bu ay bebek için tekrar korunmayı bıraktık.inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir yavrum kucağıma.

inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda birer bebişş

mrb bende henüz beklemedeyim adetim 8 ekim bakalım ne olacak.şuan için kafayı takmayaym hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diyorum ama içten içe biran önce gelmesini bekliyorum.bekleyip görücez hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

mrb bende henüz beklemedeyim adetim 8 ekim bakalım ne olacak.şuan için kafayı takmayaym hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diyorum ama içten içe biran önce gelmesini bekliyorum.bekleyip görücez hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

canımın içi bilmezmiyim nasıl beklediğini hadi bakalım noolcak benim daha günüme çok var pekde umudum yok açıkçası benim bu ay özellikle bakalım noolcak kısmette newar inşallahhhh tez zamanda gelir meleklerimiz kollarımıza aminnnnnnnnnnnnn

Kızlar ne yaptınız haberler nası var mı kimse de bişi :CüvCüv: Benim az kaldı adetime bakalım hayırlısı hihoyyyt

kızlar aramızda 1 yada daha fazla meleğni ceennete yollayan ama haa umutla yeni bi melek bekleyen arkadaşlar haydi buraya umutlarımızı sewinçlerimizi hüzünlerimi paylaşalım busayfada ve her gebe haberine birlikte sevinelim bizimde bi listemz olsun hikayelerimizi paylaşalım eğer isterseniz bir elin nesi var iki elin sesi var birbirimize dayanak olalım haydi buyrun

slm canım bende 2003 senesinde bebeğim karnımda öldü.çok üzüldüm.hamile tekrar kalamadım.şimdi tüp bebek denedik 2.ci denemede hamile kaldım çok mutluyum ilk hamileleliğim kendiliğinden olmuştu sonra kalamamak beni çok üzdü ama şimdi mutluyum Allah herkese versin evlat acısı göstermesin yaşamayan bilemez.:1hug:

canım senin adına inanılmaz sewindim bilemezsinrabbim cümlemize böyle güzel duyguyu tekrar yaşatsın inşallahhhh

Offf kızlar, bugün adet olmam gerekio normalde. Daha olmadım. Göğüs ağrısı, şişlik, ara sıra mide bulantısı, halsizlik ve bunların sadece psikolojik olduğunu düşünen ben varım. Hem çok umutluyum hem de çok umutsuz. Test yapsam çıkar mı acaba? Ayyy düşünmekten ve kendimi dinlemekden delircem sanırım.

ilk bebeğimi temmuz ayında kaybetmiştim şimdi ikinci bebeğime hamileyim arkadaşlar umutlarımızı yitirmeyelim Allah büyük diger bebeklerimiz yüzümüzü güldürsün inşallah :dance:

ozzge bende bir gün geçince yaptım benimde göğüslerimde ağrı vardı ve acayip şişmişlerdi inşallah hamilesindir.

Kızlaaarrrr cuma akşamı dayanamyıp test yaptım. kaydirigubbakcemile3 Meleğim geliyor Allahın izniylee :nazar: Allahım herkeseee tüm isteyenlere sağlıklı melekler nasip etsin inşallahh!!! Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfennn :Saruboceq:

gözün aydın özge inşallah kucağına aldığın günleride duyarız....
benim de bugün bebeğim gideli tam bir ay oldu sadece kasık ağrılarım var ne zaman adet olurum nasıl olurum bilmiyorum.... sadece hala içim acıyor ondan eminim...

Morgül, bende geçen sene şubat ayında meleğmi cennete yolladım, duygularını o kadar iyi anlıyorum ki. Ama lütfen inancını ve ümidini sakın kaybetme, herşey düzelicek bi gün. Dualarını eksik etme. Meleklerimiz bizi bekliyor cennetin kapısında bunu hiççç çıkarma aklından olur mu? :1hug:

X