Bebeğini emziremeyenler?

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
36
kızlar selam..
benim bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var ve maşallah diyim göğüslerinden çok çok süt geliyormuş bu süt ritmini azaltmamak adına sık sık emzirmesi gerektiğine inanıyor.
Ve bebeği 15 dk mı ne emiyormuş o da bi göğüsü diğerini emmiyormuş bile.
internet kullanmasını bilmediğinden bana rica etti bende burda size yazıyorum.
Ankaradan bebeğini emziremeyen anne varsa bu kadın sütünü sağıp verecek bi nevi süt anne hem sevaba girip hemde sütünü aktifleştircekmiş.. dileyen bana burdan yazsın ben kendisiyle görüştürcem a.s.

canım bir fikir vermek amacıyla söylüyorum
eğer sütü çoksa vermek istiyorsa ankarda çocuk esirgeme yurduna gitsin görüşsün orda yeni doğmuş anne sütünden mahrum yavrular muhakkak vardır

Kadının düşündüğü çok güzel ama bebekler süt kardeş olacaklar ileride birbirlerine aşık olup da evlenmeleri mümkün. Kardeş oldukları için bizim dinimizde evlilikleri caiz olmaz bunu da düşünmek gerekir.

günümüzde geçmişimizde süt annesi çok bu riski sanırım onlarda alır..
arkadaşımın yaptığı tamamen sevabına bi olay. bende sütüme güvensem eminim bende bu işe kalkardım :)

emekbebek bence kesinlikle hakli ........
büyük konusmak istemiyorum ama böyle seylere ben karsiyim tabi bu benim düsüncem
arkadasin icin demiyorum hayatim ama
Allah korusun o kadinin bi hastaligi olabilir ,aldigi antibiyotik agri kesiciler ......yedigi ictigi hersey bebege gidiyor ......sigara icmese bile ayni ortamda bulundugu takdirde gene sütten bebege gidiyor
boya kokusu ..... ilac kokusu........ hersey bebegi etkiliyor kimse bu riski almaz sanirim
kendi fikrim yanlis anlamayin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
X