Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Normalde 7.günde zaten kilo vermesi beklenir, şişliği indiği için. Yani 15 günde 400mgr gayet iyiymiş. Bence biberon da olduğu gibi hızlı akmadığı için emince ağlıyor. Doymadığını düşünüyor.3325 doğmuştu, 2 hafta sonra gittiğimizde 3750 gelmişti ve doktor sütünü yetmiyor çok az almış günlük 30 40 gr civarı alması gerekir dedi. Zaten o süreçte emziriyorum ve Uyuyakaldığı için hah dedim sütğ ememediği için böyle, fakat şu iki gündür de memeyi emip emip bağırınca acaba yetmiyor mu dedim. Mamayı fazla vermeden önce de kaka çiş durumu çok iyiydi günde 10 kere bez değiştirdiğim oluyodu kalkası da ne tam sarı ne tam yeşil ikisinin arası Bi renkti sanki bol bol yapıyodu ama kızım çok ağlıyordu biz de gaz sandık hiç mama vermedik meğer açmış dokta göre. Fakat şimdi de doyduuğunu mu bilmiyorum anlamıyorum emiyor emiyor upuzun emdi mi rahat oluyor fakat kısa süre emdi mi zaten biraz da başında uyuyunca extra mama istiyor ağlıyor açlığa tahammülü yok hiç. Moralim aşırı bozuk. Yazmayı unutmuşum maltana da içiyorum 3 gündür. Bir gün hiç emzirmeyip ne kadar sütüm geliyor sağıp sağıp ona baksam mantıklı olur mu sizce? Doktor çocuk yarı aç deyince de bizde Bi durum oldu emzirdikten sonra ağlıyorsa her türlü mama yapıyoruz aç diye ne olucak bilmiyorum.