- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Asil kiydin o minicige ya iyi olmus gebersin orda yavrum aglaya aglaya belkide oldu yapmasini bilmis hey allahim ya okadar cocuk diye millet ararken boyle olanlarda kiymet bilmiyo ya deli oluyirum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum çıkacağını. Ama şu var. Netice de insanız ve vicdanımız var. Tamam bazıları kötü, gerçekten kötü insanlar var. Ama birinin canına kast etmek başka, işkence etmek başka, bir de dedikodu etmek yalan söylemek gibi kötü vasıflara sahip olmak başka.
Aklım almıyor benim, nasıl bir insan bir insanı ölüme terk eder, hemde bu şekilde? Bir anne nasıl bebeğini aç susuz 10 gün bir evde bırakır, eğer ruh hastası değilse?
Mahkeme heyetine hakkını helal etmiyormuş kadın ,ya küçücük çocuğunun hakkı ne olacak.kızlar geçen yıl bir haber görmüştük tv de ve hepimiz şok olmuş beddualar etmiştik..hatırlarsınız...
2 aylık bebeğini ailesinin haberi yok diye evde bırakıp, memleketine bayram tatiline giden kadın, döndüğünde çocuğun öldüğünü anlayınca hastaneye gidince durum anlaşılmıştı..bebek öleli 3 gün olmuş...
bildiğim bütün bedduaları saydırmıştım kadına..
müebbet hapse mahkum edilmiş....
müebbet yatsa ne olacak... o minicik bebeği açlığa susuzluğa 9 gün nasıl mahkum ettin allahın cezası kadın...
layığını bulursun inşallah....
Nette biraz arastirdim bu konuyu ve okuduklarima inanamadim.
Herkes baba figürünü merak etmiste, güya baba figürü buna tecavüz etmis ama yine iliskiyi devam etmis. Kadin hatta ailesini bile taniyormus. Baba figürü kadinin hamile oldugunu bilip, güya kültür farkliliklardan dolayi ayrilmis.
Ayrica kadin gayet saglikli düsünebiliyormus. Bebege 1-2 saatligine kuaför arkadasina birakmis, baksin diye. Doktora gitmis asilanmasi için. Bu kadin ayrica sinif ögretmeniydi.Yani herseyi bilip, akli basindaydi. Yaziklar olsun diyorum ona, gerçekten ne diyecegimi bilemedim.![]()
Ben onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.[/Akli Akli dengesl bozuk olsa bu kadar güzel kıyafet giyinemez , saçlarda bakımlı olmazdı , umursamamış bencilin, acımasızın tekiBen onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.[/Akli den