• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini 9 gün evde bırakıp tatile giden kadına müebbet verilmiş..

Asil kiydin o minicige ya iyi olmus gebersin orda yavrum aglaya aglaya belkide oldu yapmasini bilmis hey allahim ya okadar cocuk diye millet ararken boyle olanlarda kiymet bilmiyo ya deli oluyirum

Insanin akli hafsalasi almiyor nasil insan olecegini dusunemez bebeginin.yada yapayalniz.
birde benim eski evimde bir komsum vardi kizim biraz fazla aglasa kosar gelirdi.noldu diye.veya bakici varken bile gunluk kontrol ederdi.aglasa bile asagiya
inerdi.bir tane kimseylede mi insan goeusmez ben anlamadim ki..
Insan dusununce bile cildiriyor.

Sanmıyorum çıkacağını. Ama şu var. Netice de insanız ve vicdanımız var. Tamam bazıları kötü, gerçekten kötü insanlar var. Ama birinin canına kast etmek başka, işkence etmek başka, bir de dedikodu etmek yalan söylemek gibi kötü vasıflara sahip olmak başka.

Aklım almıyor benim, nasıl bir insan bir insanı ölüme terk eder, hemde bu şekilde? Bir anne nasıl bebeğini aç susuz 10 gün bir evde bırakır, eğer ruh hastası değilse?

Benimde aklim almiyor. O bebek öyle agliya agliya bir hal olmustur. Nasil cani acimistir, uyup, tekrar uyandiginda birinin olmamasi, mamasi, sütü olmamasi. :KK61: Bende bilemedim. Kadin sanirim agir bir pskopat. Yoksa bebegini o halde birakip, annelerine tatile gidip rol oynmasi,.. Olay o kadar korkunç ki gerçekten benim aklimda durdu.

Dipnot: Ayrica komsular hiç birsey duymamis mi? Ben yukardan bir çoçugun 10 dakika agladigini duymustum ve neredeyse annes ile görüsecektim ki çoçuk durmustu, kosma, konusma seslerini duydum. Yani bir bebegin ara ara hep aglama seslerini nasil duymamislar?

Nette biraz arastirdim bu konuyu ve okuduklarima inanamadim.

Herkes baba figürünü merak etmiste, güya baba figürü buna tecavüz etmis ama yine iliskiyi devam etmis. Kadin hatta ailesini bile taniyormus. Baba figürü kadinin hamile oldugunu bilip, güya kültür farkliliklardan dolayi ayrilmis.

Ayrica kadin gayet saglikli düsünebiliyormus. Bebege 1-2 saatligine kuaför arkadasina birakmis, baksin diye. Doktora gitmis asilanmasi için. Bu kadin ayrica sinif ögretmeniydi.Yani herseyi bilip, akli basindaydi. Yaziklar olsun diyorum ona, gerçekten ne diyecegimi bilemedim. :(

kızlar geçen yıl bir haber görmüştük tv de ve hepimiz şok olmuş beddualar etmiştik..hatırlarsınız...
2 aylık bebeğini ailesinin haberi yok diye evde bırakıp, memleketine bayram tatiline giden kadın, döndüğünde çocuğun öldüğünü anlayınca hastaneye gidince durum anlaşılmıştı..bebek öleli 3 gün olmuş...
bildiğim bütün bedduaları saydırmıştım kadına..
müebbet hapse mahkum edilmiş....
müebbet yatsa ne olacak... o minicik bebeği açlığa susuzluğa 9 gün nasıl mahkum ettin allahın cezası kadın...
layığını bulursun inşallah....
Mahkeme heyetine hakkını helal etmiyormuş kadın ,ya küçücük çocuğunun hakkı ne olacak.

Arkadaşlar ölmesini istese ilk gün yani doğduğu gün bi çöp kutusuna atardı ta da kimsenin olmadığı bi sokağa bi ormana bırakırdı...
Bence ölmesini istemedi doğduğunda Kuveze bile koymuş yaşamış

Insan öleceğini bile bile okları neden üstüne çeksin ki işinden kariyerinden ailesinden oldu bile bile yapmadı
Ölmesini istese atardı en baştan ...

Off off sonuç o minicik bebişe oldu

Nette biraz arastirdim bu konuyu ve okuduklarima inanamadim.

Herkes baba figürünü merak etmiste, güya baba figürü buna tecavüz etmis ama yine iliskiyi devam etmis. Kadin hatta ailesini bile taniyormus. Baba figürü kadinin hamile oldugunu bilip, güya kültür farkliliklardan dolayi ayrilmis.

Ayrica kadin gayet saglikli düsünebiliyormus. Bebege 1-2 saatligine kuaför arkadasina birakmis, baksin diye. Doktora gitmis asilanmasi için. Bu kadin ayrica sinif ögretmeniydi.Yani herseyi bilip, akli basindaydi. Yaziklar olsun diyorum ona, gerçekten ne diyecegimi bilemedim. :KK43:

Tamam da ben hala inanamıyorum. Belki de bir insanın böyle cani olabileceğini kabul edemediğimdendir. Olamaz yani. Eğer aklı başında bir insan bu kadar cani olabiliyorsa dünyanın sonu gelmiş demektir.

bu nasıl bı vıcdan bu nasıl bı cehalet lanet olsun ya dha ıcım sızlıyor aklıma geldıkce o meleğin o ağlamalarını dusundukce ölesimm geliyor yazıkk ya boylelerıne ınsann demeyı bırak hayvan bıle dıyemezsın hayvanlar bıle yavrularına sahıp cıkıyorlar . bu serefsizlikten baskka bırsey degıl madem ıstemıyosun bebeği cocuk esirgeme kurumuda ver mılyonlarca ınsan var bebek hasretıyle olup bıten onlardan bırıne ver ALLLAH BOYLE INSANLARIN BELASINI VERSIN

Akli dengesl bozuk olsa bu kadar güzel kıyafet giyinemez , saçlarda bakımlı olmazdı , umursamamış bencilin, acımasızın teki
Ben onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.[/Akli Akli dengesl bozuk olsa bu kadar güzel kıyafet giyinemez , saçlarda bakımlı olmazdı , umursamamış bencilin, acımasızın teki
Ben onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.[/Akli den

bu haberi tv de izleyince aklıma ilk gelen şey anne tatile gitmeden önce muhtemelen bebek ölmüştür.anne anlık cinnet geçirdiyse boğmuş olabilir.çünkü komşular bebeğin ağlama seslerini duymamışlar mutlaka duymaları lazimdi.bizim binada taaa 1. kattaki bebeğin ağlama sesi geliyor.hemde gece ses daha çok yayılır etrafa.bence bebek öldükten sonra ne yapacağını şaşırmış korkudan kaçmıştır.bana pek inandırıcı gelmedi annenin itirafları suçunu hafifletmek içinde bu yalanı uydurmuştu.ama sonuçta bebeği yapayanlız aç,susuz bakımsız bırakarak ölümüne neden olmakta suçtur.ALLAH bu dünyadada öbürkü dünyada cezasını fazlasıyla verecektir.olan küçücük masum bebeğe oldu yazık ..

Pislikler bir günah için birsürü masum meleğin canını harcıyorlar!!!Korun kardeşim o kadar zor mu cahil de değilsin seni istemeyen adamdan çocuk yapmak da nedir!

Back