• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğini 9 gün evde bırakıp tatile giden kadına müebbet verilmiş..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar geçen yıl bir haber görmüştük tv de ve hepimiz şok olmuş beddualar etmiştik..hatırlarsınız...
2 aylık bebeğini ailesinin haberi yok diye evde bırakıp, memleketine bayram tatiline giden kadın, döndüğünde çocuğun öldüğünü anlayınca hastaneye gidince durum anlaşılmıştı..bebek öleli 3 gün olmuş...
bildiğim bütün bedduaları saydırmıştım kadına..
müebbet hapse mahkum edilmiş....
müebbet yatsa ne olacak... o minicik bebeği açlığa susuzluğa 9 gün nasıl mahkum ettin allahın cezası kadın...
layığını bulursun inşallah....

kızlar geçen yıl bir haber görmüştük tv de ve hepimiz şok olmuş beddualar etmiştik..hatırlarsınız...
2 aylık bebeğini ailesinin haberi yok diye evde bırakıp, memleketine bayram tatiline giden kadın, döndüğünde çocuğun öldüğünü anlayınca hastaneye gidince durum anlaşılmıştı..bebek öleli 3 gün olmuş...
bildiğim bütün bedduaları saydırmıştım kadına..
müebbet hapse mahkum edilmiş....
müebbet yatsa ne olacak... o minicik bebeği açlığa susuzluğa 9 gün nasıl mahkum ettin allahın cezası kadın...
layığını bulursun inşallah....

Ben onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.

Konu çok acıtıcı küçücük bebek açlık susuzluk geçtim kakasını yapmıştır o halde nasıl durdu yavrum. Günlerce düşündüm durdum. Ben kısasa kısas olmasından yanayım o kadını da kapat bir odaya aç susuz beklet. Kendi pisliğinin içinde ölsün gitsin... Biliyorum çok canice ama o da bunu yapmadı mı zaten....

Konu çok acıtıcı küçücük bebek açlık susuzluk geçtim kakasını yapmıştır o halde nasıl durdu yavrum. Günlerce düşündüm durdum. Ben kısasa kısas olmasından yanayım o kadını da kapat bir odaya aç susuz beklet. Kendi pisliğinin içinde ölsün gitsin... Biliyorum çok canice ama o da bunu yapmadı mı zaten....

Bence de... Eskiden hirsizlik yapanin eli kesilirmis...

Kadına verilen ceza az bile, ama babayı napıcaz? Haberi varken, bile bile bırakmış kadınla çocuğu. Anne suçlu hemfikiriz, ama sahip çıkmayan babada en az anne kadar suçlu benim gözümde.

baba da suçlu one ne şüphe,,, lakin eğer bebek babanın elinde olsa 9 gün bir eve bırakıp gidermiyidi??
değil bir insan, bir hayvan bile bunu yapmaz...
babaya evde bebeği bıraktım gittim dedi mi acaba?

Ben onun akli dengesi bozuk diye duymuştum. Yanlış mı duymuşum.

akli dengesi bozuk olsa giderken iki biberon mama içirip bırakırmıydı...
mamasını içirmiş, suyunu vermiş altını değiştirmiş falan, sonra gelir gelmez doktora koşmuş...
akli dengesi bozuk bir kadın bunları düşünemez....
üstelik öğretmenmiş..

akli dengesi bozuk olsa giderken iki biberon mama içirip bırakırmıydı...
mamasını içirmiş, suyunu vermiş altını değiştirmiş falan, sonra gelir gelmez doktora koşmuş...
akli dengesi bozuk bir kadın bunları düşünemez....
üstelik öğretmenmiş..

Ben yanına biberon da bıraktı gitti diye biliyorum. Yani bir kadının o yaştaki bebeğe böyle bir şey yapması için şuursuz olması lazım. Tipi falan da bir tuhaftı zaten. Akli dengesi bozuk insan ne derece bir şeyler yapar yapamaz o konuda eğitimli değilim. Ben kadını da savunmuyorum. Ama bana akli dengesi yerinde değil gibi geldi.

baba da suçlu one ne şüphe,,, lakin eğer bebek babanın elinde olsa 9 gün bir eve bırakıp gidermiyidi??
değil bir insan, bir hayvan bile bunu yapmaz...
babaya evde bebeği bıraktım gittim dedi mi acaba?

Valla ben babasını aradım, gelip bak dedim diye bir ifadesi vardı kadının galiba bilemiyorum tam. Öyleyse de değilse de adam işini bitirip, ne haliniz varsa görün demiş işte. Bildiğim kadarıyla da hala işinin başında, atılmadı işten.

Kadın zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip değil bana göre. Yani ne yaptığının farkında ve sonuçlarını da biliyordu ama gene de bıraktı o bebeği evde. İnsan olan en azından çocuk esirgemeye falan bırakırdı. Kimseninde bu kadar cani olacağına inanamıyorum hala.

Ben yanına biberon da bıraktı gitti diye biliyorum. Yani bir kadının o yaştaki bebeğe böyle bir şey yapması için şuursuz olması lazım. Tipi falan da bir tuhaftı zaten. Akli dengesi bozuk insan ne derece bir şeyler yapar yapamaz o konuda eğitimli değilim. Ben kadını da savunmuyorum. Ama bana akli dengesi yerinde değil gibi geldi.

cnm kadını savunuyorsun demedimki ben sana, nasıl öyle anladın? benim haberlerde duyduğum, iki biberon süt içirip beşiğine yatırıp gitmiş.... tipi de akli dengesi bozuk birine hiç benzemiyor...

Back