Ben 29+6 günlük erken dogum yaptim cok mucadeleler veren premature bebek annesiyim.yasadiklarimi kisaca ozetlersem dogumdan sonra ilk gece pompayla süt sagmaya basladim ve sasirtici olarak hemen geldi hemsireler fln sezeryanda hmn gelmez cok sanlisin fln dediler fakat aldigim tedavilerden dolay (ülseratif kolit) süt vermen yasak dediler sagdim sagdim döktüm icim aciyarak sonraki günlerde doktorlara yalvardim her gidisimde sordum ama iste cok riskli bebek cok küçük birde nek gecirdiki bu prematurelerde en sik kayip yasanan sindirim rahatsizligi.sonuc olarak kuvozde kaldigimiz hastanede yenidogan yogun bakim doktoru, cocuk dr, cocuk gastrologu ve kendi gadtrologum veremezsin yasak deyince yapcak biseyim kalmadı fakat bebegim yaklasik 40 gün once taburcu oldu cok şükür ve sadece özel mamayla besleniyordu kabızlık problemi yasayinca başka dr a gittik ve o dr mamayi degistirdi anne sütünü keske verseydin dedi içim daglandi resmen artik verebilursin dedi tabi artik ne gelen vardi ne giden yaşadığım uzuntuleri anlatamam.her yerde anne sütü ve öneminden bahsediliyor ne yaptiysam olmadi sutum geri gelmiyor .malt tablet leri, bol su, tahin,komposto, eski kasar, her türden bitki caylari, VS VS akliniza ne geliyorsa denedim ama yok ve bu durum beni cok üzüyor yavrumu daha hic emziremedim üstelik ona o kdr zor kavustumki.
Benim gibi süt veremeyenler varsa konusup dertlesmek istedim
Benim gibi süt veremeyenler varsa konusup dertlesmek istedim