Bebeğinden ayrılamamak.

Maşallah size Allah bağışlasın yavrularımızı, darısı başıma inşallah. Evet güvenli bağlanmayı duydum ben de, eskilerin söylediklerinin aksini söylüyorlar ben de biraz ona güveniyorum açıkçası.

Evet kolik çok zor. Allah bir an önce atlatmayı nasip etsin, az kalmış çoğu bitmiş.

Evet her kelimenize katılıyorum. Ben de böyle düşünüyorum, işler zaten bugün yap yarın yine aynı. Onun bu günleri geri gelmiycek ama millet evime gelince böyle düşünmüyor e ne uslu bebeğin var niye temizlemiyorsun evi diyorlar.

Evet o benden daha aklı başında sanırım. O yüzden de hep yanındayım. Dediğiniz gibi zor bi bebek olsaydı uyuşa da dinlensem derdim belki de.

15 gündür tamamen beşikte yatırıyorum, sabah baba işe gidene kadar.... Sonrası da keyif saatleri

Offf eğer sonucu böyle oluyorsa frenlemek zorundayım umarım yapabilirim.

Onunla araba kullanabiliyorum, uslu uslu oturuyor çok şükür ama evet yardım ediyorum dediğiniz şeylerde haklısınız

Kanguru aldım geçen hafta yeni doğan aparatı var ama şuan mecbur önümde yani yine iş yapamıyorum 6.ayda arkaya takarsam inşallah o zaman artık. Başka türlüsünü beceremedim ben.

Ayyy kıyamam Şimdiden düşünmeyin 2 saat nedir ki? Hamileliğin tadını çıkarın, sütünüzü sağar bırakırsınız, hemencecik geçer de siz konsantre olabilir misiniz?
Egitim bilimleri de vae ayni gun ogleden sonra zaten hazirlanamiyorum sinava bebegimi duaunmekten. Bugun esime girmeyecem sinava dedim. Tinlamadi bile beni :/

Nasıl yapıyorsun. Mesela pusette dururken kafan rahat iş yapabiliyor musun? Aklım sürekli onda benim hep dönüp dönüp onla ilgileniyorum.
Sadece kucağıma almıyorum göz teması kurabileceğim şekilde yerleştiriyorum bi tarafran iş yapıp bi taraftan oğlumla konuşuyorum şarkı söylüyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…