Bebeğinden ayrılamamak.

Ne zaman değişmeye başladı bu durum? Tam 3,5 aylık oldu şuan. Evet hep kendim bakıcam kısmetse, aileler uzakta.
4.aydan sonra yani 4.5 aylik gibi uyku düzeni bozuldu geceleri kalkmayan bebegim kalkmaya başladı belki seninki böyle devam eder nazar değmesin kuzuma ınsallah seni hiç uzmez

Ama pusetinde de durmasi gerekiyor. Misal ben araba kullanirken,cocugu kendi koltuguna oturtmak durumundayim en basiti. O arabayi kullanacak biri lazim oyle degil mi?
Sonrasinda da bu cocuk hep kucuk kalmayacak illa ki buyuyecek,kendi kendine bir seyleri basarmasi gerekiyor. Yaninda her zaman siz olamazsiniz,misal kendi biberonunu yakalayip alacak,bir elinden otekine gecirecek,agzina goturecek. Bunlari kendisi yapacak yetkinlige erismesi icin binlerce defa deneyecek. Yapamayacak tekrar deneyecek. Siz yanindaysaniz dayanamayip yardim edeceksiniz,iste,o noktada yardim etmemeniz hatta uzaktan seyretmeniz gerekecek.

Ayni sekilde yururken de,binlerce kez ayni hareketleri yaparken siz uzaktan gozetim altina almis olun bebeginizi,hemen yani basinda degil. Elbette ki bebeginizin guvenliginden emin olun.

O bir canli. Yalniz basina da durabilir. Birakin bir seylerle ilgilensin,eline verin incelesin oyalansin. Oyle oyle buyuyecek.

Ring slingle yapamazsın onları zaten. 11 aydır sling+kanguru kullandım. Ben de yapamam onda. Esnek sling almalıydın.
Bebek 3 aylık olmuş, az bekle ya kanguru al ya dokuma sling al. Esnek alma, yakında sarkar. Kanguru 6 aydan sonra sırta takılıyor o çok işe yarıyor.

Maşallah bebişe ve size. Bende öyleyim. Anne sevgisi işte. Benimki buyudu sıpa oldu ben daha doyamiyorum.
3 yasinda. Hadi bebek ol diyorum gekiyor kicagima bebek gibi kivriliyor

Allah bağışlasın siz büyütmüşsünüz. Kucağa alışkın değil zaten. Kendi kendine uyuyor, pusette de kendi kendine oynuyor. Açıkmadığı sürece kucak istemez, çocuk benden akıllı sorun bende. Ben bırakamıyorum, sanki yalnız bırakmışım hissine kapılıp işi gücü bırakıp hep onunla oyun oynuyorum.

Nasıl yapıyorsun. Mesela pusette dururken kafan rahat iş yapabiliyor musun? Aklım sürekli onda benim hep dönüp dönüp onla ilgileniyorum.

Teşekkür ederim. Evet bağımlı olmakla, bağlı olmak arasındaki dengeyi iyi sağlamalıyım.

Cok normal degil mi? Ben ilk bebegime hamileyim. Allah nasip eder dogurursam bebegim 2 ayliklen onu yalniz birakip sınava Gidecegim. Simdiden stresi basti nasil birakacam o kadar saat diye.
Ayyy kıyamam Şimdiden düşünmeyin 2 saat nedir ki? Hamileliğin tadını çıkarın, sütünüzü sağar bırakırsınız, hemencecik geçer de siz konsantre olabilir misiniz?

Sizin konunuzu biliyorum, takip de ettim bir süre. Öyle dedim zaten ben bakarım dedim kimseyi de istemedim, sadece annem geldi onu bile 10 gün sonra gönderdim. Çok şükür büyüttüm tek başıma da, eşimin desteğini de es geçemem tabi.

Keyfini çıkar hiç umursama kucak alıştırma diyenleri bir daha bu zamanları geri gelmeyecek sev op kokla ve bence yanında yatır kokunu alsin

Yapma iste onu demeye calisiyorum. Alisirsa surekli yaninda ister seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…