- 7 Ağustos 2017
- 21
- 5
- 6
- 30
- Konu Sahibi alya abdullah
Bebeğim 1 yaş 8 aylık hala yürümüyor .bebeğinde biotin eksikliği olan anneler bebeğiniz yürüyormu konuşuyormu.kaç yaşında oturdu yürüdü konuşdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bir an önce oturup , konuşup , yürüdüğünü görmenizi nasip etsin. Böyle bir sorun yaşamadım ama B7 ve H vitamin eksikliği var sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Tedavi oluyorsunuzdur muhtemelen , Rabbim şifa versin.Bebeğim 1 yaş 8 aylık hala yürümüyor .bebeğinde biotin eksikliği olan anneler bebeğiniz yürüyormu konuşuyormu.kaç yaşında oturdu yürüdü konuşdu
Allah bir an önce oturup , konuşup , yürüdüğünü görmenizi nasip etsin. Böyle bir sorun yaşamadım ama B7 ve H vitamin eksikliği var sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Tedavi oluyorsunuzdur muhtemelen , Rabbim şifa versin.[/QUOT
Amin .evet b7 yetersizliği evet ilaç tedavisi alıyoruz .hemde rabilitasyon.psikolok tedavisi alıyor .hadtalığını 1 yıl geç bildik
Bu arada söylemeyi unuttum benim oğlum da 18 aylıkken yürüdü hiç emeklemedi yaşını geçmişti kendi oturabildiğinde , 2,5 yaşından sonra da konuşmaya başladı. Dr sadece tembel demişti bize :)
Bizim kan değerlerimiz normaldi ve her şeyi sonradan birden kavrayan bir çocuk benim sıpam :) Geçmiş olsun düzenli ilaç ve besin takviyesi ile düzelir çabucak inşallah.Herhangi bir test yapmamislarmiydı. Bixim doktorda istemiyor yapmiyor falan diyor ama motor hareketlerde bariz gerilik var. Bizde de b12 eksik çıktı. Gerçi referans aralığında değeri ama nöroloji bunu düşük kabul etti takviye başladılar. İnşallah düzelir
mrblar bu rahatsızlık için hiç ama hiç endişelenmeyin. benim kızım 4 yaşında herşeyi normal konuşması yürümesi algısı...sadece her akşam genellikle aynı saatlerde vermeye çalışıyoruz. 5 ml biotin ialcı kullanıyoruz okadar.
topuk kanında cıkmıştı. 22. günlüktü kullanmaya başladığında...saçları tırnakları derisi herşeyi çok çok normal[/QUOTE
merhaba kaç yaşında yürüdü çoçuğunuz?mrblar bu rahatsızlık için hiç ama hiç endişelenmeyin. benim kızım 4 yaşında herşeyi normal konuşması yürümesi algısı...sadece her akşam genellikle aynı saatlerde vermeye çalışıyoruz. 5 ml biotin ialcı kullanıyoruz okadar.
topuk kanında cıkmıştı. 22. günlüktü kullanmaya başladığında...saçları tırnakları derisi herşeyi çok çok normal
Şimdi nasıl bebeğiniz düzeldi mi acaba benim bebeğimde 2 aylık b12 eksikliği çıktı korkuyorum bir sorun olacak diyeHerhangi bir test yapmamislarmiydı. Bixim doktorda istemiyor yapmiyor falan diyor ama motor hareketlerde bariz gerilik var. Bizde de b12 eksik çıktı. Gerçi referans aralığında değeri ama nöroloji bunu düşük kabul etti takviye başladılar. İnşallah düzelir
Şimdi nasıl bebeğiniz düzeldi mi acaba benim bebeğimde 2 aylık b12 eksikliği çıktı korkuyorum bir sorun olacak diye