Insallah guzel sonuclar cikar. Zor zamanlar b i liyorum. Benimde ense kalinligi 6.5 mmdi. Cvs sonucu temiz geldi. Sonraki gittigimde bende ense kalinligi tamamen gecmisti. Ama malesef ense kalinliginim zamanla kalmamasi da yetmiyor. Bizde malesef en agir kalp rahatsizligi var. Bir mucize bekliyorum. Bakalim. Rabbim isterse hersey olur
Yok ben sadece cvs yaptirdim. Ense kalinligi yuksek cikinca ve cvs de temiz gelince doktor kalpten suphelendi. 18. Haftada filanda kalp icin teshis konduKaçıncı haftada çıktı kalp rahatsızlığı,aynen zor bi durum. Siz arrey yaptırdınız mı?
Hayırlısı olsun,kapalı bir kutu gebelik ne çılacağı bilinmez Rabbim sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsinYok ben sadece cvs yaptirdim. Ense kalinligi yuksek cikinca ve cvs de temiz gelince doktor kalpten suphelendi. 18. Haftada filanda kalp icin teshis kondu
Amin insallah. Bekleyip gorecegiz insallah. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasp etsinHayırlısı olsun,kapalı bir kutu gebelik ne çılacağı bilinmez Rabbim sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsin
Kaçıncı haftadasınız?Amin insallah. Bekleyip gorecegiz insallah. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasp etsin
33 haftaligimKaçıncı haftadasınız?
Canım çok uzun zaman olmuş. Bebeğin nasıl oldu. Benim bebeğimede aynı teşhis konuldu. Söyleyeceklerine ihtiyacım vargittigim 2 uzman doktor bebegimde ileri derecede kistik higroma ve kalp anomalisi goruluyo dedi.. suanda 16 haftalik hamileyim ayni teshisi yasayan var mi? Varsa suan ne durumdasiniz bebeginiz saglikli dogdu mu acaba? Ben suanda detayli ultrasonu bekliyorum 19 haftada giricem ama hic iyi degilim.. duydugunuz salglikli doganlar varsa bi umut lutfen bisiyler yazin
Bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan ve test sonuçlarını bekliyoruz sonlandirilacak nihayetindeCanım çok uzun zaman olmuş. Bebeğin nasıl oldu. Benim bebeğimede aynı teşhis konuldu. Söyleyeceklerine ihtiyacım var
Şuan çocuğunuzun durumu nasıl pekiYok ben sadece cvs yaptirdim. Ense kalinligi yuksek cikinca ve cvs de temiz gelince doktor kalpten suphelendi. 18. Haftada filanda kalp icin teshis kondu
Benimde bebeğime aynı teşhis konuldu amniyosentez yaptırdım bugün yarın sonucunu bekliyorum. Siz test yaptırdınız mı bebeginizin durumunda değişiklik var mıCanım çok uzun zaman olmuş. Bebeğin nasıl oldu. Benim bebeğimede aynı teşhis konuldu. Söyleyeceklerine ihtiyacım var
Benimde bebeğime aynı teşhis konuldu amniyosentez yaptırdım bugün yarın sonucunu bekliyorum. Siz test yaptırdınız mı bebeginizin durumunda değişiklik vaple
Biz plesentadan parça verdik. Sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Şuan 24 haftalık hamileyim. Organ taraması, detaylı ultrason yaptık. Bebek sağlıklı gözüküyor çok şükürBenimde bebeğime aynı teşhis konuldu amniyosentez yaptırdım bugün yarın sonucunu bekliyorum. Siz test yaptırdınız mı bebeginizin durumunda değişiklik var mı
Çok şükür bugün sonucumu aldım temiz çıktı herşey. Sebebi neydi bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı sonunda rahat bir nefes alabildik.Biz plesentadan parça verdik. Sonucumuz temiz çıktı çok şükür. Şuan 24 haftalık hamileyim. Organ taraması, detaylı ultrason yaptık. Bebek sağlıklı gözüküyor çok şükür
Gözünüz aydın canım. Çok sevindim adına. Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinÇok şükür bugün sonucumu aldım temiz çıktı herşey. Sebebi neydi bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı sonunda rahat bir nefes alabildik.
Uzun zaman olmuş inşallah mesajımı okuyup cevaplarsınız 12 haftalık gebeyim kistik hidroma tanısı aldım ve yıkıldım lütfen dua edin sizin süreciniz nasıl gelişti bebeğiniz sağlıklı mı? Umarım cevaplandırırsınız teşekkürlerÇok şükür bugün sonucumu aldım temiz çıktı herşey. Sebebi neydi bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı sonunda rahat bir nefes alabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?