benim bebeğimde de 20 günlükken çıktı şimdi 7 aylık ve kesinleşti. cilt alerji testinden çıktı dün kan verdik 10 çeşit alerji aranacak keçi koyun sütlerine yumurta beyazına sarısına çok üzücü ben 6 aydır diyetteyim bir şikayetim yok yeterki bebeğime bişi olmasın ama çok üzücü psikopat olmak üzereyim sütüm kesilir diye nerdeyse hergün ağlıyorum korkuyorum bebeğimi başkalarına sevmesi için bile vermeye korkuyorum yanlışlıkla bişi verirler ağzına diye biz ege üniversitesinde tedavi görüyoruz sanki hiç bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi geliyor çocuğu bir an bile yalnız bırakmak istemiyorum ama çalışıyorum Allahtan kendi işim sizin burada bişeyler paylaşmanız içimi rahatlattı herkese geçmiş olsun diyorum biz ek gıdalara bugünden itibaren başlıcaz doktor diyetisyene sevk etti çorbalarla başlıcaz dedi 8 aydan sonra çorbanın içine et katın dedi ama bazı arkadaşlar dana etine de alerji olabiliyor kuzu eti kullanın yazmış bunu öğrendiğime nasıl sevindim anlatamam çünkü inflaktik bi alerji rektal kanama geçiriyor hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum.