- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Ben de çok katı bir diyet yaptım 5 ay boyunca. Şimdi 9 buçuk aylık alerjisi geçti çok şükür yoğurt peynir yiyebiliyor.Ya evet dün bende köfte yedim ve bugün kan gördüm .Ben 3 haftadır katı diyetteydim üstelik.Si şuan ne durumdasınız bebeğimiz kaç aylık alerjisi ne durumda
Tabi işin ehli bir doktorun bakması, ondan sonra diyet uygulamak daha iyi olur. Bizde kilo alamama sorunu da vardı o yüzden gittiğimiz her alerji doktoru diyet dedi. Sizin kilo alımı nasıl? Bir sorun yoksa zaten çok da diyeti önermiyorlar.Çok gemiş olsun ne güzel bitmiş sizin .Bizim sadece kanlı ve mukuslu kaka olduğu için ben hala alerji olmadığını başka bişey olduğunu düşünüyorum sanki boşuna diyet yapıyorum gibi geliyor .Biri vardı burda proktokolit teşhisi alıp asla diyet yapılmaz denen bi doktoru varmış .Onun bebeğinde benimki gibi sadece bagırsak tepkimeliymiş .Sütümde azaldı bu diyetlerle .Siz nasıl beslendiniz nasıl korudunuz sütünüzü
Yüzüncü sayfa değil son yüz sayfada bir cok yazim varTsk ederim cvp icin100.sayfaya baktim sizin yazdiginiz bisey yok yada benmi goremedim.
Ayy pardon inanin cocuklardan beynim yanmis gibi cok tsk ederim amin amin insYüzüncü sayfa değil son yüz sayfada bir cok yazim varAh keske bir mesajla anlatilacak bir sey olsaydi. Mesai yapip okumaniz gerekecek, o kadar cok. Ama hepimiz gectik bu yollardan yalniz degilsiniz. Allah yardimciniz olsun. Asagidaki linke tiklayin, cikan sayfadan itibaren yazdim sayfalarca.
Çocuk Hastalıkları - Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım
Kabızlık değil de daha çok mukuslu, köpüklü ishal şeklinde kaka yaparlar bebekler diye biliyorum. Ayrıca dondurmada direkt süt var, alerjisi olsaydı dondurma yediğinizde de bebeğiniz tepki gösterirdi mutlaka. Bana alerji gibi gelmedi, başka nedenleri olabilir sıcak vs. Yani bizim o bebek...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba. Sikayetleriniz alerjiyi andiriyor. Konak da evet bir belirti. Doktora goturemedim diye uzulmeyin. Doktor alerji varligindan suphelense de size iki secenek sunacak. 1. Diyet yaparak deneme yanilma yontemiyle dokunan gidalari tespit etmek. 2. Test yapmak. Testler 2 yasin altinda dogru sonuc vermiyor. Bebegin testte ornegin yumurta alerjisi ciksa bile gercekte daha baska alerjileri de olabiliyor ve doktoe bundan emin olabilmek icin yine diyet oneriyor. Sonuc olarak anne diyet yapiyor.Ayrıca bazı İnternet sitelerinde okudum gecmeyen konak bile alerji sebebiymis 4 aydır konagi geçmedi sampuan zeytinyagi hiçbir fayda etmedi ne olur fikir verin ne yapmalıyım. Bu virüsün ortasinda çocuğumu tekrar hastaneye götürmek istemiyorum doktorlar canından bezmiş bebege bakmıyor bile Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkes helal yoldan kazanmıyor ne yazikki
Eklem yerinde kuruluk var mı diz ve kollarda kızarıklık değilde kuruluk var benim oğlanın onun dışında döküntü yokÇok gemiş olsun ne güzel bitmiş sizin .Bizim sadece kanlı ve mukuslu kaka olduğu için ben hala alerji olmadığını başka bişey olduğunu düşünüyorum sanki boşuna diyet yapıyorum gibi geliyor .Biri vardı burda proktokolit teşhisi alıp asla diyet yapılmaz denen bi doktoru varmış .Onun bebeğinde benimki gibi sadece bagırsak tepkimeliymiş .Sütümde azaldı bu diyetlerle .Siz nasıl beslendiniz nasıl korudunuz sütünüzü
Hayır yokEklem yerinde kuruluk var mı diz ve kollarda kızarıklık değilde kuruluk var benim oğlanın onun dışında döküntü yok
Merhaba. Aşıdan sonra alerji gelistirmis olabilir. Benim bebegimde oyle olmustu. Dokunan butun gidalari kestiginizde en geç 21 günde bebek rahatlar. Ama genelde uc dort gunde tam anlamiyla rahatliyor bebekler. Diyete basladiktan sonra bebek her kakadan sonra biraz rahatlar. Huysuzlugu zamanla azalarak biter. Bir anda bicak gibi kesilmiyor belirtiler.3aylik bebegim surekli mukuslu kaka yapmaya basladi 2.aydan sonra 2 3 gune bir kakasini yapiyor ve huzursuzlugu da var kuruluk el bilegi ve ayak bileginde var suan icin gaita temiz cikti sut diyetine basladim ne kadar surede huzursuzluk gecer acaba bilgisi olan varmi
Insallah insallah gecer bir de o sira covid olduk 2 aylikken sut urunleri kestik bakalm iyi gelir ins bebiseMerhaba. Aşıdan sonra alerji gelistirmis olabilir. Benim bebegimde oyle olmustu. Dokunan butun gidalari kestiginizde en geç 21 günde bebek rahatlar. Ama genelde uc dort gunde tam anlamiyla rahatliyor bebekler. Diyete basladiktan sonra bebek her kakadan sonra biraz rahatlar. Huysuzlugu zamanla azalarak biter. Bir anda bicak gibi kesilmiyor belirtiler.
Bizde aynıyız asi oldu covit olduk biz covitken kan oldu 2 gün sonra takip ettm süt urunleri ve et yeyince oluyor diyetteyimInsallah insallah gecer bir de o sira covid olduk 2 aylikken sut urunleri kestik bakalm iyi gelir ins bebise
Ben et birakmadim ama neyden bir bulsak:sBizde aynıyız asi oldu covit olduk biz covitken kan oldu 2 gün sonra takip ettm süt urunleri ve et yeyince oluyor diyetteyim
Yumurta ve tavuk eti denedim kanama yok kırmızı et ve süt ürünlerinde oluyor kesinBen et birakmadim ama neyden bir bulsak:s
Benim kan yok ama mukusluluk devam ediyor ozmn sut urunleri harici baska seye yumurtayi da denimmi 1 hafta oldu cunku sut urunu tuketmeyeli ne kdr surede belli olurYumurta ve tavuk eti denedim kanama yok kırmızı et ve süt ürünlerinde oluyor kesin
Ben bugün süt ürünü tuketirsem geceye doğru ya da yarın ki kakada hemen kan oluyor en fazla 2 gün kan goruyrm genelde 1 gün sürüyor kaka düzelince tavuk eti yedim kan olmadı sonra 3 gün yumurta yedim kan olmadı çok şükür mukus var ama onu onemsemiyrmBenim kan yok ama mukusluluk devam ediyor ozmn sut urunleri harici baska seye yumurtayi da denimmi 1 hafta oldu cunku sut urunu tuketmeyeli ne kdr surede belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?