- 10 Aralık 2012
- 274
- 224
Amin canım. Çok üzgünüm. Çocuğumda eminim alerji var. Fakat kimi dr kilo almasındaki durgunluğu yaz sıcağına bağlıyor. Sanki ben evhamlıyım.Işin ilginci bir drun istemediği testi diğeri istiyor.Hala mukuslu kaka, meme reddi var,emmeye isteksiz yavrum. Bur de eylülde işe başlamak zorundayım. Başlamadan durum netlessin istiyorum ama olmuyor.Merhaba
Tahlil yaptirin ama sonuçlarini çok kafaniza takmayin derim çünkü alerji konusunda tahliller güvenilir sonuç vermiyor ne yazikki
Alerjisi olan bebegin annesi,kendi araştirip kendi cocugunun dr u oluyor.çünkü alerji her çocukta farkli belirtiler gösteriyor.bunu ancak anne iyi gözlemlemeli
Benim cocugum 25 aylik oldu.alerjiye eskiden çok hizli belirti verirdi yedigimiz ufacik bişey hemen belli ederdi
Şuan çok yerse ( yogurt yiyor sadece oda haftada yada bazen ayda bir gibi ) alerjisi olan gidayi o zaman belirti veriyor.tolare edemiyor galiba
Ama alışıyor insan böyle yaşamaya da bende emzirdigim için bende diyetteyim hâlâ( bazen diyeti açtıgım oluyor tabi )
Biz anneler çocugumuz kilolu olsun istiyoruz daha saglikli gibi geliyor sizi anliyorum aslinda
Ama diyetiniz bizim gibi uzun sürerse kilodan ziyade gerekli besinleri alamadigi için vitamin eksikligi olabilir bu daha üzücü benim için
Mesela bizde demir ve kalsiyum eksikligi var ( ama demir ilacina da alerjisi var kizimin kullanamiyor.bende de kansizlik vapr bende emzirdigim için kullanamiyorum demir ilacini )
Rabbim tüm hastalara şifalar versin.yavrularimiza da hayirli saglikli uzun ömürler versin
Sizden ricam besin diyetine ne şekilde başladınız. Kısaca bahsetseniz. Ben şu an süt ürünlerini kestim. Ana belki de başka şeyden çıkacak. Yol gösterirseniz sevinirim. Mesela süt içeren bir şey yemiyorum ve yediklerimi listeliyorum. Yapabildiğim bu kadar...
Şimdiden sağolun. Sağlıkli kalın