Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
:dua:
Canım özge hocayı sorduğumda hoca yeni hasta almayacak mayısta arayın o zaman alırsa verelim randevu dedi. Ümit bey varmış onun içinde 16sında arayın dedi.randevu o zaman verecekmiş. İnstagramda biri var onla konuştuk özge hanıma gidiyomuş,zaten hepsi birbirine danışıyo,ümit beyde iyidir dedi. Bakalım bi gidelimde inşallah. Erken bi tarihe verirse randevu. Eşim izin alacak belki ben ankarada kalırım. Hem ev işi,hem kızım,hem gıda denemeleri zaten yıpratıcı bari annemin yanında biraz dinleneyim ankarada. İnşallah bize her anlamda iyi gelir.
Kızımın vücuduyla da her gün konuşuyorum,bu yediklerin sana zararlı değil ona savaş açma diye
@yapraq çok teşekkür ederim bu sayfaya beni yönlendirdiğin için.arkadaşım bende tavsiye üzerine hacettepe üniv. Hastanesi alerji bölümüne gittim ebemiz özge hanımı söyledi fakat ben ümit beye gittim çok güzel ilgileniyorlar özge hanım çocuğun elinden tutup götürüyor ümit beyde öyle sevecen ve işin uzmanı ben daha önce medicana ya götürdüm sadece deri testi yaptı 750TL'ye ama bu hastane özel hoca 110muayene 100test ve deri testi dışında kanada bakılıyor diyetisyene yönlendiriyor bayağı ilgili bir hastane ve drlar ikiside geçmiş olsun şimdiden inşallah

Canim yazmicaktim ama dayanamadım yardimci olayim dedim. Üzülme bak benim bebeğim herseye ama herseye tepki veriyordu. Aklına ne gelirse. Patates havuc herseye ya. 6 aylık ken haşlama usulü yapıp yedirdim direk ishal oldu ve kaka da kan. O kadar çok göz yaşı döktüm ki. Bu işin özeti şu az az vereceksin bağırsakları alıştiracaksin. Ben nerdeyse 1 yıldır diyetteyim. Yavaş yavaş açtım şu an sadexe direk süt yoğurt kaldı hamd olsun. Dokunan şeylerde 1 hafta 10 gün ara ver sonra yine dene. Ben hep bu şekilde ilerliyorum. Patates dokundu ya 1 hafta bekle kaka hafif toplasin sorna çok az 1 çay kaşığı ver hergün. Patates i geçince havuc sonra bal kabagı bu şekilde asacaksin inş. Ben bu sebzeleri 10 gün boyunca 1 çay kaşığı ile başladım ilk 3 günden sonra artırarak verdim. Sonra dokunmayan sebzeleri 2 sebze karistirip sonra 3 sebze sonra ise 3 sebze 1 tahil ekledim. Bu şekilde 4 aydır devam ediyroum. Şu an kzuu eti denemesindeyim . Kendime birsey den erken ona denemiyorum buna dikkat ediyorsun o şekilde. Sabır isteyen bir süreç ama geçecek inş.
Canim hangi probiyotik kullaniosun maflor mu biogaia mi

Bana kadın doğumcum daha önceden osteocare vermişti onu gün aşırı kullanıyordum. Şimdi hergün bir tne kullanıyorum. Bir de gün aşırı zatevit miydi neydi balık yağı kullanıyorum. Emziren anneler için.
Banada aynı kalsiyumu verdi canım günde iki kere dedi dün başladım 1tane içtim.mama veren hanımlar vanilya şurubu tavsiye etti Dr.4damla yeterli mi sizce

yapraq yapraq çok teşekkür ederim bu sayfaya beni yönlendirdiğin için.arkadaşım bende tavsiye üzerine hacettepe üniv. Hastanesi alerji bölümüne gittim ebemiz özge hanımı söyledi fakat ben ümit beye gittim çok güzel ilgileniyorlar özge hanım çocuğun elinden tutup götürüyor ümit beyde öyle sevecen ve işin uzmanı ben daha önce medicana ya götürdüm sadece deri testi yaptı 750TL'ye ama bu hastane özel hoca 110muayene 100test ve deri testi dışında kanada bakılıyor diyetisyene yönlendiriyor bayağı ilgili bir hastane ve drlar ikiside geçmiş olsun şimdiden inşallah
Sağolasın canım. İnşallah randevu alabiliriz. İnşallah bu alerji biran önce geçer.

:dua:
Canım özge hocayı sorduğumda hoca yeni hasta almayacak mayısta arayın o zaman alırsa verelim randevu dedi. Ümit bey varmış onun içinde 16sında arayın dedi.randevu o zaman verecekmiş. İnstagramda biri var onla konuştuk özge hanıma gidiyomuş,zaten hepsi birbirine danışıyo,ümit beyde iyidir dedi. Bakalım bi gidelimde inşallah. Erken bi tarihe verirse randevu. Eşim izin alacak belki ben ankarada kalırım. Hem ev işi,hem kızım,hem gıda denemeleri zaten yıpratıcı bari annemin yanında biraz dinleneyim ankarada. İnşallah bize her anlamda iyi gelir.
Kızımın vücuduyla da her gün konuşuyorum,bu yediklerin sana zararlı değil ona savaş açma diye
Ya bende ümit hocayı duydum. Dedim yoksa bende ümit hoca yi mi gitsem. Ayın 16 sind a mi aramamiz gerekiyromus

yapraq yapraq çok teşekkür ederim bu sayfaya beni yönlendirdiğin için.arkadaşım bende tavsiye üzerine hacettepe üniv. Hastanesi alerji bölümüne gittim ebemiz özge hanımı söyledi fakat ben ümit beye gittim çok güzel ilgileniyorlar özge hanım çocuğun elinden tutup götürüyor ümit beyde öyle sevecen ve işin uzmanı ben daha önce medicana ya götürdüm sadece deri testi yaptı 750TL'ye ama bu hastane özel hoca 110muayene 100test ve deri testi dışında kanada bakılıyor diyetisyene yönlendiriyor bayağı ilgili bir hastane ve drlar ikiside geçmiş olsun şimdiden inşallah
Canim biraz anlatirmisin ümit hoca nasıl bir tedavi yontemi denedi. Ya da neler tavsiye etti. Ve nasıl kolay randevu alabildin mi

Banada aynı kalsiyumu verdi canım günde iki kere dedi dün başladım 1tane içtim.mama veren hanımlar vanilya şurubu tavsiye etti Dr.4damla yeterli mi sizce
Canim mama konusunda ne kadar Içirmek gerekiyormuş günde. Mutlaka mama ver dedi mi? Ya çok merak ediyorum ümit hocanın düşüncelerini

Canim biraz anlatirmisin ümit hoca nasıl bir tedavi yontemi denedi. Ya da neler tavsiye etti. Ve nasıl kolay randevu alabildin mi
Randevu çokta kolay olmadı canım ayın 15inde sabah 9da başladım aramaya 70defa bi no aradım arada 444lü numarayı aradım diğer gittiğim Dr para tuzağıydı resmen bi tek kolundan test yaptı ama ümit bey sırtından deri testi yaptı kandaki orana baktı ve sonuç olarak bizi diyetisyene gönderdi.şöylr ilgili ayrıca örneğin kayıt yaptırmak lazım diyo senden önce o gidiyo hastanın kaydını yapın falan diye

Randevu çokta kolay olmadı canım ayın 15inde sabah 9da başladım aramaya 70defa bi no aradım arada 444lü numarayı aradım diğer gittiğim Dr para tuzağıydı resmen bi tek kolundan test yaptı ama ümit bey sırtından deri testi yaptı kandaki orana baktı ve sonuç olarak bizi diyetisyene gönderdi.şöylr ilgili ayrıca örne
Y yediveren14 canım senin bebeğin kaç aylik
7aylık tam ama biz 2aylikken biliyoruz mama verildi sevmedi diye vermedim ne çok hata etmişim şimdi vanilya şurubu aldım 2gündür mama veriyorum

Canim mama konusunda ne kadar Içirmek gerekiyormuş günde. Mutlaka mama ver dedi mi? Ya çok merak ediyorum ümit hocanın düşüncelerini
Evet kesinlikle mama verilecek dedi gelişim geriliği yaparmış süt almaması. Geçen biri dedi bi tanıdığın da varmış çocuğun boyu yaşıtlarından 5yaş geriymiş

Merhaba arkadaslar.. gaitada reduktan madde cikti bizimde.. 3ayligiz..
Laktoz intoleransi dedi doktor.
Peki sut alerjisi ile farkli mi bu? Sut urunleri?diyeti yapmam gerekiyor mu? Doktor yap istersen bi bakalim dedi ama cok da ustunde durmadi...onemsemedi sanki..

Merhaba arkadaslar.. gaitada reduktan madde cikti bizimde.. 3ayligiz..
Laktoz intoleransi dedi doktor.
Peki sut alerjisi ile farkli mi bu? Sut urunleri?diyeti yapmam gerekiyor mu? Doktor yap istersen bi bakalim dedi ama cok da ustunde durmadi...onemsemedi sanki..
Evet canım süt alerjisinden farklı. Laktoz intoleransında bebeğe emzirmeden önce laktazm kullanırsın yavrunun şikayetleri azalır. Bağırsaklarında laktoz sindirecek enzimin bulunmamasından ya da az olmasından kaynaklanıyor. Süt alerjisinde ise inek ve diğer hayvan sütlerine vücut histamin adlı bir madde salgılayarak tepki veriyor,süt proteinini kendisine bir tehdit olarak algılıyor. Süt alerjisi belirtileri yoksa diyet yapmana gerek yok,sadece laktazm kullansan yeter. Allah şifa versin.

Evet canım süt alerjisinden farklı. Laktoz intoleransında bebeğe emzirmeden önce laktazm kullanırsın yavrunun şikayetleri azalır. Bağırsaklarında laktoz sindirecek enzimin bulunmamasından ya da az olmasından kaynaklanıyor. Süt alerjisinde ise inek ve diğer hayvan sütlerine vücut histamin adlı bir madde salgılayarak tepki veriyor,süt proteinini kendisine bir tehdit olarak algılıyor. Süt alerjisi belirtileri yoksa diyet yapmana gerek yok,sadece laktazm kullansan yeter. Allah şifa versin.
Cok tesekkur ederim.. Allah tum bebeklere saglik versin. Yazik cok minikler minicik canlariyla sorunlarla.karsilasiyolar.. En kisa surede atlatsin bebekler insallah her turlu sorunu.. :KK43:

Peki canım günde kaç cc vermeliymisiz
Canım biz 4agustos doğumluyuz yanlış bişey demeyeyim bize diyetisyen liste hazırladı 150CC günlük miktar bunun yanında anne sütü de meyvesidir çorbası da kahvaltısıda var ama mama önemli ihmal etmeyin. Biz 4ay önce öğrendik mamayı sevmedi anne sütü var diye önemsemedim ama duyduklarım korkuttu beni.birde kilo alımı aylık500 gr olması şqrtmış iyi takip edin

X