Hiçbir belirtisi yok . Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Kontrol amaçlı öylesine götürmüştüm..Geçmiş olsun dileğiniz için de ayrıca teşekkür ederim..Merhaba çok geçmiş olsun, umarım bilen birileri yardımcı olur ç, hem konu yukarıda kalsın hem de bilgim olsun diye yazdım, bir belirtisi oldu mu peki neden götürdünüz? Şu an bi sorun yaşıyor musunuz
Hiçbir belirtisi yok . Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Kontrol amaçlı öylesine götürmüştüm..Geçmiş olsun dileğiniz için de ayrıca teşekkür ederim kendim de hemşireyim gözlemleyebiliyorum.. Çocuk doktorlarına söyleyince de şaşırıyorlar. Bu yüzden lütfen herkes yeni doğduğunda bir kez olsun götürsün.
Çok teşekkür ederim sağolunÇok geçmiş olsun bildiğim bir konu değil birileri görsün diye yazıyorum
Yaşına siz mi karar verdiBenim kıZımda avsd vardı. 1 yaşında açık kalp ameliyatı geçirdi. Ne kadar erken o kadar iyi diyebilirim. Küçükken toparlanmaları daha kolay oluyor. Ameliyatın adı bile korkutucu ama inanın yaşayan bir anne olarak söylüyorum süreç o kadar korkutucu değil
Yaşa siz mi karar verdiniz acaba. Bende erken ettirmek istiyorum ama çok kararsızım. Gelişimini kötü etkiledi mi ne kadar süre de toparladı acabaBenim kıZımda avsd vardı. 1 yaşında açık kalp ameliyatı geçirdi. Ne kadar erken o kadar iyi diyebilirim. Küçükken toparlanmaları daha kolay oluyor. Ameliyatın adı bile korkutucu ama inanın yaşayan bir anne olarak söylüyorum süreç o kadar korkutucu değil
Yaşa doktor karar verdi gelişimi etkilemedemm halledelim dedi. Hastaneden çıkarken bir şeyi kalmamıştı diyebiliriim. Direkt normal hayata dönün dedi doktorlar. Esas geç kalırsa gelişimini kötü etkiliyor. Ameliyat sonrası çok daha hızlı geliştiYaşına siz mi karar verdi
Yaşa siz mi karar verdiniz acaba. Bende erken ettirmek istiyorum ama çok kararsızım. Gelişimini kötü etkiledi mi ne kadar süre de toparladı acaba
Çok garip değil mi götürmeseydiniz ne zaman belirti vericekti acaba, neyse ki götürmüşsünüz , benim bebeğim de 34 haftalık doğdu normal dr kontrollerinde bir problem görmediği için kardiyolojiye götürmedim dahaHiçbir belirtisi yok . Hiçbir sorun yaşamıyoruz. Kontrol amaçlı öylesine götürmüştüm..Geçmiş olsun dileğiniz için de ayrıca teşekkür ederim..