Bebeğinde enfeksiyon olup küvezde kalanlar bakabilir mi?

desteğiniz için teşekkür ediyorum benimle aynı şeyleri yaşayan anneleri görünce acım hafifliyor demek sabretmek zorundayız... inşallah ben de sizin gibi atlatırım bu süreci 😥 bebişinize ömür boyu sağlık diliyorum 🥹
Amiiin canım cümlemizin evladı ile inşallah Tabi ki çok şükür bebeklerimiz zamanında doğdu kilosu her şeyi yerli yerinde annesi orada ne sıkıntılı bebekler var aylarca kokularına hasret aileler bizim ki azıcık 5-10 güne hemen geçecek şeyler rabbim daha beterinden korusun bizde 7 buçuk aylık olduk ama sizin mesajlarınızı görünce o günlere gittim bi an inanın zaman çok hızlı geçiyor bolca koklayın sevin ve her anını kaydedin 😅💖

ben su an çok benzer bir şey y

su an size benzer şeyler yaşıyorum doğum yaptım ertesi gün hafif sarılık gördüm yüzünde crp 20 cıkınca yatış verdiler. zaman geçmek bilmiyor ilk cocugum ve delirmek üzereyim.. küvez sürecini nasıl atlattınız? orda iyi bakarlar mı, mamasını düzgün verirler mi korkusundan ölmek üzereyim..
Korkmayın. Arkadaşımın bebeği eve geldikten 4 gün sonra bi gün ateşleniyor acilen gidiyorlar enfeksiyondan 1 hafta yatıyor. Sık sık gitmişti emziriyordu süt götürüyordu. Hala emiyor ve şu an 20 aylık. 1 yaşına kadar her ay idrar tahlili verdi idrarıda asitliydi hemen tekrarlıyodu. Şu an hala kontrol amaçlı arada veriyor

X