Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde yok ama denk geldim bu konuya.emmede sıkıntı oluyomus ama emıyorsa kılo alımı da iyiyse elleme dursun. Ama bir sıkıntı yaşarsan o zaman kestir bence.Merhaba. 50 gunluk bebegim var. Dil bağı var ilk gittigim doktorlar kesilmesi gerekiyor dedi. Bu sefer gittigim doktor da emiyorsa kestirme dedi. Kafam karıştı. Kendinde ya da bebeginde dil bagi olan kestiren var mi acaba aramizda?
Benim oğlumun da vardı 1 haftalıkken kesmişti doktok.Çok şükür bir problem yaşamadıkMerhaba. 50 gunluk bebegim var. Dil bağı var ilk gittigim doktorlar kesilmesi gerekiyor dedi. Bu sefer gittigim doktor da emiyorsa kestirme dedi. Kafam karıştı. Kendinde ya da bebeginde dil bagi olan kestiren var mi acaba aramizda?
Gecmis olsun. Kolay bi operasyon muydu? Bir zorluk yasadiniz mi? Su anda oglunuzun dilinin altinda iz var mi?Benim oğlumun da vardı 1 haftalıkken kesmişti doktok.Çok şükür bir problem yaşamadık
Teşekkür ederim. Peki yegeniniz sonrasinda bir zorluk yasadi mi?Benim yeğenimin vardı 2 aylıkken doktor ilerde sorun olacağını ve konuşmayı etkimeye bileceğini söyledi ablam ertesi gün kestirdi. Kısa bi işlem yapın bence
Hayır çok şükür çok iyi konuşmaya bile başladıTeşekkür ederim. Peki yegeniniz sonrasinda bir zorluk yasadi mi?
bizim 2 çocuğumuzdada vardı büyük olanı biraz geç kestirdik ama küçük olanı 7 aylıkken kestirdik çok basit bir operasyon hiç bir sorun yaşamadık , geçmiş olsunMerhaba. 50 gunluk bebegim var. Dil bağı var ilk gittigim doktorlar kesilmesi gerekiyor dedi. Bu sefer gittigim doktor da emiyorsa kestirme dedi. Kafam karıştı. Kendinde ya da bebeginde dil bagi olan kestiren var mi acaba aramizda?
Teşekkür ederim. Dikiş falan gerekiyor mu? Bir de hangi bolume/doktora gidiliyor bunun icin?bizim 2 çocuğumuzdada vardı büyük olanı biraz geç kestirdik ama küçük olanı 7 aylıkken kestirdik çok basit bir operasyon hiç bir sorun yaşamadık , geçmiş olsun
Oğlum şuanda 15 aylık ya ufak bir makasları var onunla pıt diye kesiyor zaten ölü doku olduğu için bebek anlamıyor bile 1 dakikalık bir işlemGecmis olsun. Kolay bi operasyon muydu? Bir zorluk yasadiniz mi? Su anda oglunuzun dilinin altinda iz var mi?
Çocuk cerrahına gitmeniz lazımTeşekkür ederim. Dikiş falan gerekiyor mu? Bir de hangi bolume/doktora gidiliyor bunun icin?
Teşekkür ederim.Çocuk cerrahına gitmeniz lazım
Cok teşekkürler. İcim rahatladiOğlum şuanda 15 aylık ya ufak bir makasları var onunla pıt diye kesiyor zaten ölü doku olduğu için bebek anlamıyor bile 1 dakikalık bir işlem ☺