canım biz hacettepeye gittik ama hastaneye gitmedeb önce hacettepe üni.profesör ömer beye muaynesine gittik alerji testi orda yapıldı sırtına 9 iğne batırıldı acımıyo ama bizde fındık ve yumurta alerjisi çıkınca hoca hacettepeye çağırdı ordada bize dosya açıldı kan testi yapıldı kandaki değerlerindede alerji netleşti uzun bir süre ymicek yumurta 3 ay sonra yine kontrolümüz var
ege üniv.solunum alerji bölümüne gidiyoruz bizim kanda yumurta alerjisi normalin 30 kat fazlası yani çok yüksek çıktı beraberinde süt de var tabi ben 4 aydır diyetteyim yumurtalı ve sütden yapılmış hiçbir mamulü bebeğimle beraber tüketmiyoruz bayağı bi zor oluyour insanın ruhsal yapısını bile etkiliyor ki 2 buçuk ayda 9 kilo vermişim hele saçlarım yumak yumak dökülüyor kahtaltıyı zeytin ekmekle yaparsan nolur alıştım yeni yeni
sizin yine sadece yumurtaymış çok zor olmaz kısıtlanırsa hem yavrularımız için ksadece kuru ekmek verilse bile katlanıcağız di mi ama arkadaşımyumurta dak iproteini başka gıdadan karşılarsın ya üzülme ama inşallah hiçbi alerjiniz çıkmasın benim yasağım çok en önemlsi süt yoğurt peynir bakliyat kuru yemişlerin hepsi ceviz incir kayısı gibi böyle bi sayfa ya püfff
Canım ben de aynı durumdayım.Kahvaltıda hiçbir şey tüketemiyorum. Süt yumurta dedin herşey bitti,yiyecek yelpazesi daraldı baya. Sabah patates haşladım yeşil soğanı doğradım içine yedim öyleSüt,yoğurt,peynir,yumurta...epey oldu bırakalı. Ben de üniv. hastanesine götürmeye karar verdim.Başta alerji testi düşünmüyordum ama böyle olmayacak. Neden kaynaklandığını bilmek lazım sadece onu yemem bebeğime de yedirmem. Sizin muayene-test tedavi süreciniz nekadar sürdü?1 aydan fazla mı?
merhaba arkadaşım biz ekzama sebebiyle çok doktor değiştirdik 2 doktor bu ilaçdan bahsetti hatta biri reçetemize yazdı aldık tabi 70 liraydı bi çare hemen sürdüm sonra prospektusunu okudumki aman Allahım küçük çocuklarda önerilmiyor ki cilt kanserini ne bi uyarısı vardı büyük harflerle bidaha kullanmadım tabi Bize bunu yazan doktor bundaki kortizon çok çok az dedi ay ne demişse artık bi daha sürermiyim bebeğin çok küçükmüş Allahım yavrularımıza şifa versin
canım geçmiş olsun valla bende ilk zamnlar çok takıyodum ama biz 2 aydır alıştık bu duruma hemen geçmesini beklme dr bize dediği bu alah şifa versin bebişlerimize mustelanın stelopia serisini bende kullnıyorum sana tafsiyem toniğinide al nemlendirmeden önce onu sür sonra nemlendir çok geçmiş olsun
Arkadaşlar maalesef bugün aranıza bende katıldım. Oğluma da atopik dermatit teşhisi kondu. Olmasın olmasın die dua ede ede gittim doktora ama maalesef öyle( Artık doktorlarda çok mu alışmışlar nedir çok rahat davrandı yani bişe yokmuş gibi. Bir kortizonlu merhem verdi. Zaten mustela nemlendirici kullanıyordum devam dedi. Ama ben normalinden kullanıyordum dr. önerisiyle stelatopia serisinin nemlendiricisini aldık. Başlıycam kullanmaya bakalım geçecek mi? Gerçi yazdıklarınızı okuduktan sonra pek umutlanmıyorum ( Henüz sadece anne sütü ile besleniyor. Öyle allerji testi falan istemedi. Benim küçükken yumurta ve tatlı allerjim varmış. O yüzden bunlar yasaklandı. Başka gıdaları da takip edicez. Çok üzgünüm Allah hepimizin bebeklerine şifa versin :Saruboceq:
canım geçmiş olsun. aramıza katıldığın için üzüldüm doğrusu. ama napalım susaden nde dediği gibi biz alıştık böyle yaşamaya. ilk zamanlar bende diğer hastalıklar gibi ilacı kullanınca geçecek sanıyordum ki en büyük hata buradaymış. geçecek diye bekleyipte geçmeyince kötü oluyor insan. o yüzden kafana fazla takmamaya çalış ama önlemini de almayı unutma . yani sürekli nemli tutmayı. ve yiyeceklerine dikkat etmeyi. tekrar geçmiş olsun
Arkadaşlar maalesef bugün aranıza bende katıldım. Oğluma da atopik dermatit teşhisi kondu. Olmasın olmasın die dua ede ede gittim doktora ama maalesef öyle( Artık doktorlarda çok mu alışmışlar nedir çok rahat davrandı yani bişe yokmuş gibi. Bir kortizonlu merhem verdi. Zaten mustela nemlendirici kullanıyordum devam dedi. Ama ben normalinden kullanıyordum dr. önerisiyle stelatopia serisinin nemlendiricisini aldık. Başlıycam kullanmaya bakalım geçecek mi? Gerçi yazdıklarınızı okuduktan sonra pek umutlanmıyorum ( Henüz sadece anne sütü ile besleniyor. Öyle allerji testi falan istemedi. Benim küçükken yumurta ve tatlı allerjim varmış. O yüzden bunlar yasaklandı. Başka gıdaları da takip edicez. Çok üzgünüm Allah hepimizin bebeklerine şifa versin :Saruboceq:
geçmiş olsun arkadaşım her bebeğin iyileşmesi aynı olmuyor bakarsın çabuk atlatıverirsiniz doktor süt ve yumurta dediyse canım susam fındık ceviz katkılı mamüllerede dikkat et bu hastalık insanı kılı kırk yardırıyor
Teşekkür ederim canım. Aslında bir allerji testi yapılmadı. Ama benim yumurtaya allerjim var. Doktor o yüzden süt yumurta dedi. Ama doğrudur ceviz fındıkta yapabilir dikkat etmek lazım. üç gündür her 2-3 saatte bir nemlendirici sürdüm geçmek üzere gibi. İnşallah tekrar alevlenmez. Çok üzülüyorum yaa. Gece kaşımak için yüzünü yatağa sürtüyor uykusunda zavallım. Sesine uyandım içim acıdı nasıl dayancak yavrucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?