Çocuk Hastalıkları bebeğinde atopik dermatit olanlar bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cınko ıceren krem ıyı geldı dıyen arkadas adını yazabılır mı kremın...ayrıca elıdel 2 yasından kucuk bebeklerde kullanıylmıyor kızlar...son bısey daha soyleyeyım...rutın kont yapan drum ctsı gunu bı eczacı bayanın telefonunu verdı ...kendı yaptıgı bı krem atopık dermatıte cok ıyı gelıyormus...drumun hastalarından kulllananlar cok memnun kalmıs...kullanmayı dusunuyorum ama tam da guvenemedım...drum formulu gızlı dedı...yanı ıcınde ne old. bılmedıgım bı kremı bebegıme nasıl kullanabılırım...sız olsanız ne yapardınız....artık kortızon bıle fayda etmıyor...oglum da buyudu artık daha cok kasıyor...

arkadaşımın oğlundada var 7 aylık şuan sezeryanla doğdu ama anneninde cildi hassas ailede varsa çocuktada yüksek ihtimal olur demiş dru ; büyüyünce geçer demiş ama doğduğundan beri kortizonlu bi ilaç veriyo sürekli nemlendiriyo bide damlası varmış kiloda yapıyo kortizon kullanmayıncada en çok yüzünde boynunda kızarıklıklar bide kaşıyo kanatıyo filan çok zor yaa Allah şifa versin cümlesine

benimde sezeryan ve bizde de var.oğlum 1,5 yaşında ve hala devam ediyor.sabah uyandığında birşey yok.sonra belirmeye başlıyor.
Merhaba benim oğlum 6.5 aylık ve atopik egzaması var. Ekgıdaya bile doğru dürüst başlayamadım yoğurt ve muhallebi vermeye korkuyorum.Siz neler yapmıştınız beslenme konusunda?

esra senin bebişin kaç aylık bide egzama neresinde var canım ilaç ne kullanıyodunuz

Selam,benim oğlum 6.5 aylık.Göğsünde,kollarında ve bacaklarında var.Boynu da kızarıyor. en çok göğüs bölgesinde çıkıyor İlaç olarak şu an prednol a (kortizonlu),ceradolin losyon ve tavigyl şurup kullanıyorum o da kabız yaptı

benim oğlumda 1 yaşında uzun zamandır var.marmara hastanesine tedaviye gidiyoruz alerji testi yapıldı bişi çıkmadı.atopik dermatit teşhhisi kondu.mutlaka bi üniversite yada araştırma hastanesine gitmenizi tavsiye ederim.çok güzel ilgileniyorlar.biz kortizonlu kremlerin hepsini kullandık.şimdi elidele geçtik.1 yaşındaki çocuklarada kullanılıyor yalnız devlet vermiyor fiyatı 70 lira.2 haftada bir konttorle gidiyoruz ve kaşıntıdan geceleri uyuyamıyor oğlum bakalım geçicek ama nasıl

Merhaba,beslenmesinde ya da giysilerinde nelere dikkat ediyorsunuz?

ben kendi dikkt etiğim şeyleri söyleyim arkadaşlar kesinlikle yünlü bişe giydirmiyorum hergün banyo yaptırıyorum yeni başladık buna dr tafsiyesi ve vücudu ıslakken nemlendiricilerini sürüyorum biz henü ek gıdaya başlamadık meyva dışında perşembe alerji testinden sonra başlicaz

arkadaşlar geçen doktorun önerdiği ismin bilmediğim ilaç elidel miş.ama bi arkadaşımız bunun 2 yaşından önce kullanılmadığını yazmış .hakketen kullanılmıyormu . benim bebeğim 5 aylık bile olmadı henüz. ama sakıncası olsa yazarmıydı yada söylermiydi. şimdi kafama takıldı bak bilmiyorumkismile

canım benim oğlum şuan yeni 5.ayına girdi çocuk dokorumuz bize elidel kullanalım dedi raporunu çıkartırım dedi.kullanabilir hiç bir sakıncası yok dedi sonuçta kortizonlu kremler kullanıyoruz onlarda sakıncalı ama çaremiz yok 3.ayını doldurmuş bebeklerde kullanılabiliyo di e internettede yazıyo dr muzda önerdi ben şimdilik cilt dr muzun önerdiği gibi kortizonlu kremi kullancam bide avene ürünlerini al dedi bana ama ben bugün mustelanın serisini aldm bunları bir denicem geçmezse artık elidele başlicam zaten bir anda geçmesini beklemiyorum

canım bu ilacı öneren dr da var önermeyen de ,kullanan da var kullanmayan da,ben de öyle hatırlıyorum bu ilaçla ilgili bir 2 yaş olayı vardı diye, bizim çocuk dr.u da önerdi ama ben kullanmadım açıkçası.kullanmıcam da.bence doktoruna güveniyosan çok takma.herkes başka birşey söylüyo çünkü.

elıdelı druma tekrar sordum cunku bız de kortızon artık ıse yaramadıgı ıcın yenı yollar arıyorum...susaden ve beyaz leblebımle aynı zaten doktorumuz..kendısı hacettepede prof tur ve cocuk alerjısı ve astım uzmanıdır...onun dedıgını hıcbısey eklemeden yazıyorum:
elıdel kanserle ılıskılendırıldıgınden tum dunyada yası 2 ve ustune cekılmıstır. kullandıgınız kortızonlu kremden daha zayıftır ..onermıyorum

elıdelı druma tekrar sordum cunku bızde kortızon artık ıse yaramadıgı ıcın yenı yollar arıyorum...susaden ve beyaz leblebımle aynı zaten doktorumuz..kendısı hacettepede prof tur ve cocuk alerjısı ve astım uzmanıdır...onun dedıgını hıcbısey eklemeden yazıyorum:
elıdel kanserle ılıskılendırıldıgınden tum dunyada yası 2 ve ustune cekılmıstır. kullandıgınız kortızonlu kremden daha zayıftır ..onermıyorum
ben burdan sunu anladım tr dısında eskıden 2 yas altında kullanıldıgı ıcın bazı drlar elıdelı tavsıye edıyor )benım rutın kont yapan dr da tavsıye ettı)...yenı gelısmelerı takıp edenler ıse etmıyor cunku artık dıger ulkelerde de 2 yas altında kullanılmıyor...kanser kelımesı acıkcası benı urkuttu ve kullanmayacagım...tabı herkesın kendı kararı

merhaba arkadaşım biz ekzama sebebiyle çok doktor değiştirdik 2 doktor bu ilaçdan bahsetti hatta biri reçetemize yazdı aldık tabi 70 liraydı bi çare hemen sürdüm sonra prospektusunu okudumki aman Allahım küçük çocuklarda önerilmiyor ki cilt kanserini ne bi uyarısı vardı büyük harflerle bidaha kullanmadım tabi Bize bunu yazan doktor bundaki kortizon çok çok az dedi ay ne demişse artık bi daha sürermiyim bebeğin çok küçükmüş Allahım yavrularımıza şifa versin

arkadaşlar sizleri okudukça içim acıyor inanın bizde aynı durumdayız kan tahlilleri deri testleri sürekli doktor kapısındayız anlamadığım şey sizleri yavruları nerden almış ya bizdeki geçişi benden kendim astımlıyım alerjen bir bünyem var kızlar anneden erkekler çocukları babadan alır derler ya aynen öyle 2 gündür kızımın yüzü yine kötüleşmişdi yüzünü gözünü kaşımasın diye kızımın yanından ayrılmıyorum bu arada yüzünü bugün 3-4 kez mustelayla nemlendirdim sanki kuruma var gibi böyle devam edecem bakalım kortizonlu kremlerden nefret ettim artık

valla canım ne bizim ne limin ailesinde alerjik bir rahatsızlık yok yalnız eşimin arada bir stresten ellerinde egzama oluşuyo küçük br bölgede oğlumada babasından geçti sanırım

merhaba. benim bebeğimde de 2 aylıkken sadece yanaklarında kızarıklıklar başladı.Doktor bana hiç alakası olmayan bir merhem verdi ve hiçbir şey söylemedi.Sanki önemsizmiş gibi bir tavır sergiledi.Açıkçası bende bebeklerde yaşanan bir durum zannettim.Bebeğim şimdi 4 aylık .Bazen alevlenirken bazende kendi kendine yok oluyodu.Devamlı gittiğimiz çocuk doktoruna gösterdik bize atopiclair adında bir melhem vedi.5 gündür kullanıyorum bir yanağında kayboldu.Diğer yanağında çok fazla hafifletti ama tam olarak geçmedi.yine de iyi bir ilerleme var.Ama ilk gittiğim dört çelik hastanesi doktoruna sinir oldum.Beni yanlış yönlendirdi ve tamamen yanlış bir ilaç verdi. Belki daha önce başlasam uygun ilaç kullanmaya daha önceden kontrol altına alacaktım.benim bebeğim 34 haftalık premeture doğdu.Sezeryanla doğum yaptı.Sezeryandan kaynaklandığı yazılmış ama norml doğum yapan çok az insan kaldı.Ama şunu farkettim bebeğimin kuru bir cildi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…