Merhaba benim oğlum 6.5 aylık ve atopik egzaması var. Ekgıdaya bile doğru dürüst başlayamadım yoğurt ve muhallebi vermeye korkuyorum.Siz neler yapmıştınız beslenme konusunda?benimde sezeryan ve bizde de var.oğlum 1,5 yaşında ve hala devam ediyor.sabah uyandığında birşey yok.sonra belirmeye başlıyor.
esra senin bebişin kaç aylık bide egzama neresinde var canım ilaç ne kullanıyodunuz
benim oğlumda 1 yaşında uzun zamandır var.marmara hastanesine tedaviye gidiyoruz alerji testi yapıldı bişi çıkmadı.atopik dermatit teşhhisi kondu.mutlaka bi üniversite yada araştırma hastanesine gitmenizi tavsiye ederim.çok güzel ilgileniyorlar.biz kortizonlu kremlerin hepsini kullandık.şimdi elidele geçtik.1 yaşındaki çocuklarada kullanılıyor yalnız devlet vermiyor fiyatı 70 lira.2 haftada bir konttorle gidiyoruz ve kaşıntıdan geceleri uyuyamıyor oğlum bakalım geçicek ama nasıl
arkadaşlar geçen doktorun önerdiği ismin bilmediğim ilaç elidel miş.ama bi arkadaşımız bunun 2 yaşından önce kullanılmadığını yazmış .hakketen kullanılmıyormu . benim bebeğim 5 aylık bile olmadı henüz. ama sakıncası olsa yazarmıydı yada söylermiydi. şimdi kafama takıldı bak bilmiyorumkismile
arkadaşlar geçen doktorun önerdiği ismin bilmediğim ilaç elidel miş.ama bi arkadaşımız bunun 2 yaşından önce kullanılmadığını yazmış .hakketen kullanılmıyormu . benim bebeğim 5 aylık bile olmadı henüz. ama sakıncası olsa yazarmıydı yada söylermiydi. şimdi kafama takıldı bak bilmiyorumkismile
canım benim oğlum şuan yeni 5.ayına girdi çocuk dokorumuz bize elidel kullanalım dedi raporunu çıkartırım dedi.kullanabilir hiç bir sakıncası yok dedi sonuçta kortizonlu kremler kullanıyoruz onlarda sakıncalı ama çaremiz yok 3.ayını doldurmuş bebeklerde kullanılabiliyo di e internettede yazıyo dr muzda önerdi ben şimdilik cilt dr muzun önerdiği gibi kortizonlu kremi kullancam bide avene ürünlerini al dedi bana ama ben bugün mustelanın serisini aldm bunları bir denicem geçmezse artık elidele başlicam zaten bir anda geçmesini beklemiyorum
canım benim oğlum şuan yeni 5.ayına girdi çocuk dokorumuz bize elidel kullanalım dedi raporunu çıkartırım dedi.kullanabilir hiç bir sakıncası yok dedi sonuçta kortizonlu kremler kullanıyoruz onlarda sakıncalı ama çaremiz yok 3.ayını doldurmuş bebeklerde kullanılabiliyo di e internettede yazıyo dr muzda önerdi ben şimdilik cilt dr muzun önerdiği gibi kortizonlu kremi kullancam bide avene ürünlerini al dedi bana ama ben bugün mustelanın serisini aldm bunları bir denicem geçmezse artık elidele başlicam zaten bir anda geçmesini beklemiyorum
elıdelı druma tekrar sordum cunku bızde kortızon artık ıse yaramadıgı ıcın yenı yollar arıyorum...susaden ve beyaz leblebımle aynı zaten doktorumuz..kendısı hacettepede prof tur ve cocuk alerjısı ve astım uzmanıdır...onun dedıgını hıcbısey eklemeden yazıyorum:
elıdel kanserle ılıskılendırıldıgınden tum dunyada yası 2 ve ustune cekılmıstır. kullandıgınız kortızonlu kremden daha zayıftır ..onermıyorum
ben burdan sunu anladım tr dısında eskıden 2 yas altında kullanıldıgı ıcın bazı drlar elıdelı tavsıye edıyor )benım rutın kont yapan dr da tavsıye ettı)...yenı gelısmelerı takıp edenler ıse etmıyor cunku artık dıger ulkelerde de 2 yas altında kullanılmıyor...kanser kelımesı acıkcası benı urkuttu ve kullanmayacagım...tabı herkesın kendı kararı[/Q
Canım bu açıklamayı yazmakla çok iyi yapmışsın.en azından herkes bunları görüp kullanıp kullanmamaya ona göre karar verir.Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?