Geçen ay ufak kan pıhtısı şeklinde leke geldi doktora gittim kanama alanım yoktu düşük riskim yoktu gayet iyiydik Bugün yine aynısı oldu yine hasteneye gittim ve sonuçlarım temiz çktı riskim yok çok şükür ama neden böyle ara ara bu pıhtı tarzı şey geliyor? Büyükler bebek yerini temizliyor veya yer açıyor diyorlar sizce bu doğru mu yaşayan var mı bu durumu
tutunma kanaması ilk 10 hafta olabiliyor. onun dısında yerini temizlemek diye bir şey hiç duymadım
şu da var, gebelikte vajina içinde ve rahim ağzındaki damarlar kan yoğunluğu sebebiyle şişer ve bazen basınc veya baskılardan sebep damar çatlayabilir ve kanama olabilir. ama tabii ki ne olursa olsun her türlü kanamayı ciddiye alıp kontrole gitmelisiniz.
tutunma kanaması ilk 10 hafta olabiliyor. onun dısında yerini temizlemek diye bir şey hiç duymadım
şu da var, gebelikte vajina içinde ve rahim ağzındaki damarlar kan yoğunluğu sebebiyle şişer ve bazen basınc veya baskılardan sebep damar çatlayabilir ve kanama olabilir. ama tabii ki ne olursa olsun her türlü kanamayı ciddiye alıp kontrole gitmelisiniz.