bebeğin sürekli hareket etmesi

deep__blue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
15
0
45
Arkadaşlar merhabalar,

29+3 günlük hamileyim. Son bir haftadır bebeğimin sürekli hereket etmesi sebebi ile tuvalet ihtiyacımın doğması gibi bir sorum yaşıyorum. Evim ve işyerim arasındaki mesafe çok uzun ve bazen zor anlar yaşıyorum

Bazen o kadar ısrarlı tekmeliyor ki sanki dışarı çıkmak istiyormuş gibi yarım saat- 1 saat durmak bilmiyor ve bu nedenle bir anda tuvalet ihtiyacım geliyor. Bebek hep aşağıda hereket ediyor, geçen hafta doktora gittiğimde bebek dönmemişti.

Acaba diyorum bebek döndüğü için mi bu kadar hereketli?
Bu hareketli olduğu için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :1no2:

Bebek hareketlerinin sürekliliği veya devamlılığı bebeginin sağlıklı olduğuna işaretttir..benim doktorum böle dedi .. bende 27 haftalık hamileyim gün boyunca hatta akşamlarıda devamlı tekmeliyor bence gayet normal bi durum sevinmelisin canım .. kolay doğumlar dilerim..

BENıM çizelgeme bakın daha küçük çok erken başladı hareket etmeye ....Ama siz yine de doktora sorun hiperaktif falan olmasııın....

Canım bebeklerimizin en hareketli dönemi. Bu bence iyi bir durum ben hareket ettikçe iyi olduğunu düşünüp rahatlıyorum.

çok teşekkürler cevaplarınız için.

benim korkum tam doğum kanalının olduğu yerde hareket ediyor olması. korkuyorum acaba suyum mu gelecek diye. bilmiyorumkismile

benim bebeğimde özellikle son birkaç gündür çok hareketli.doktoruma sordum sağlıklı olmasının iyi oksijen almasının göstergesiymiş bu durum.yani korkulacak bişey yok canım için rahat olsun..

biz 32 haftamızı doldurduk;benim bebeğim de çok hareketliydi ama artık hareketlerin şekli değişti daha sert ve seyrek..yeri azaldığından..bebeklerin en hareketli dönemi 25-32 hafta arası..suyu ve yeri en fazla olduğu zamanlar çünkü..

Benim kızımda aynen böyle çok hareketliydi...Sevinmen lazım çünkü hareketleri sağlıklı olduğunun bi göstergesidir..Ama gebeliğin son zamanlarında yeri daralacağı için hareketleri çok seyrekleşebilir, hani endişelenme diye söylüyorum..yerimseniben

ah ah bende hissedebilecekmiyim acaba bebegimin hareketlerini benimkinde hala tık yok 24+3 bugün bekliyorum sabırsızlıkla

ArkadasARArkadaslar başka bisey sormuş ya kökü başlığı yanlış tabi ama iceirkfakrli ben anlaidm vajinaya baskı yapar gibi hareket ettikçe tuvalete gitme ihtiyacı tasiyisun bazen iki damla bile olsa bak benim böyle bı konum var gecmis sayfalarda bende benzer sorunlar yasıyorum benimde senin haftandan az büyüktüm 31+1 ilk olmuştu Dr mesaneye baskı yapıyor demişti gittimde bebek aşağı donmuştu ama sonra tekrar makat gelişine dondü ve bu sikayetleirm nispeten azaldı

benim de sürekli tuvaletim geliyor gibi oluyor, sürekli koşuyorum tuvalete ama bişey olmuyor, bebek mesanenin oralarda oyun oynuyor.

benim şirinemde maşallah akşamları uzandıgımda başlıyor hadi sen dinlen sıra bende der gibi
birde sabah uyandıgımda onu okşuyorum günaydınlaşıyoruzgün içindeki hareketlerini hissetmemem normalmiş çalışıyorum yogunum şuan 20 haftalıgız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…