Premature Bebekler Bebeğin Kilo Eksikliği Yüzünden Erken Doğum Yapanlar Varmı ????

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

prenseskrl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
52
0
16
Gaziantep
34.haftayız oğlumla dün doktor kontrolümz vardı normalde 2.200 grm olması gereken kilosu meleğimin daha 1.800lerde kilo geriliği nedeniyle heran doğuma alabilirz dedi doktorum ve ben çok korkuyorum renkli doppler çekildi kan değerleri normal çıktı ama haftaya tekrar doppler çekilicek kan değeri yükseldiği an doğuma alınıcam minicik yavrum hem erken doğmuş olucak hem zayıf aynı problemi yaşayan varsa paylaşabilirmi diken üstündeyim

mrb ben 52 gün önce ikizlerimi dünyaya getirdim,33 haftalıktı,ama birisi hafta olarak geri kalmıştı,biri 2200gr,diğeri 865 gr doğdu,büyük 15 gün,küçük 47 gün küvezde kaldı,daha 5 gün önce çktı çok şükür,benim küçük mucizemi rabbim bana bağışladı,sizinki hiç de kötü değil,moral bulun diye anlattım,inş daha fazla kalır içerde:) allah yardımcınız olsun

Amin cümlemizin çok teşekkür ederm,
aslında biraz araştırdığımda doktorumun abarttığını anladım bide hiç beklemediğim için heran doğuma alabilirim demesi beni çok korkuttu
Allah meleklerimizinde bizimde yardımcımız olsun siz doğumu atlatmışsınız ne güzel sağlıklı huzurlu büyürler inş. ikizleriniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…