sağol egoler,bikaç gün içinde gideceğim inşallah doktora.umarım bi aksilik çıkmaz ilk muayenem olacak biraz tedirginim kötü bir şey söylerse diye
sudemm gittim cnm ve çok büyük bi sürprizle karşılaştım.Dr.iki kese gördü.İkiz gebelik olabilir yani.Biri bazen kendi kendine kayboluyomuş.Benim durumum nolcak bilmiyorum.Allah hayırlısını nasip etsin.Tabi sadece keseleri gördük.31.Mayısta bidaha gidicem.Umarım bu kez kalp atışını yada atışlarını alabilirim.Sen de iyisindir umarım...
merhaba aradslar ben yeni katildim araniza ama uzun zamandir ouyorum yaziylari.
benim bir sorunum var ben adetim 11gün gecikti normalde hep düzenli gelirdi. esimle uzun zamandir bebek istiyoruz amaorunmadigima ragmen olmuyor. günüm gectikten 3, 6gün ve dün idrar testi yaptim ama testler negatif doktora gittim rahim azgi kabarmis ama icinde kese felan yok garip ama yan tarafda bir ararti var saniyorum kese olsun belide adetin gelicektir odur dedi. ama benim feci akintim var beyaz renkte regl oldumsaniyorum wc ye kosuyorum yok sadece akinti aradada regl olucak gibi bel ve karin agrilarim oluyor ve sol kasigima bir agirlik ve sancilar oluyor alt karin bölgemde fena sis. pek belirtiler yok sadece genelde aksamlari co üsüyorum ben sicagi hic sevmeyen biriyim normalde. bebek cok isitiyorum ama doktorun dedikleri beni düsündürüyor. bana bir fkir verin nolur yardim edin gec dölenme mi aceba kese o yüzdenmi görünmüyor ve testlerim hep neagtif cikmasi normal midiir. ya kafayi yiycem simdiden tskler.
sağol egoler,bikaç gün içinde gideceğim inşallah doktora.umarım bi aksilik çıkmaz ilk muayenem olacak biraz tedirginim kötü bir şey söylerse diye
merhaba bu gün doktora gittim 5+4 haftadayım. keseyi gördü ama rahim ağzında dedi hap verdi rahim ağzında olunca ne oluyo kötümü düşük olabilirmi ne yapmam lazım çok endişe ediyorum ne olur biri anlatsın
canım benım sabır ve dua.... allah melakelerı korur ve gözukmesı kısıden kısıye zmnı farklıdır ... o zmn gıttıgınde kalp atıslarınıda duyarsın bı tasla ıkı kus mısalı allah kuçagımıza almayı nasıp etsın saglıklaben de hamişim5+2 günlüğüm dr bana adetten 20 gün sonra gel dedi. çok korkuyorum dr ye gitmekten :bbo: tam 7+ 0 a denk geliyor sizce o zaman kesin görebilir miyim aslında daha gitmediğim içinde endişeliyim ama napıyım gelme dedi işte bir de eşimde yanımda yok beklemek o kadar zor ki...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?