- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.941
İnşallah canım iki oğlum var bu kız olursa mutlu olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekSizce bebeqimin cinsiyeti erkekmi kızmi doktor erkek dedi 14+5 qünlükken 16+1 qünlükken qittim bebeqim arkasını dönmüştü Eki Görüntüle 1490534
Maßallah ya 10 haftalık bebek ama çok güzel şekillenmiş erkek gibi geldi bana hayırlısı olsunmerhaba kızlar benim bebeğimin cinsiyetinide tahmin edebilirmisiniz 10+7 günlük
teşekkür ederim hayırlısı ben kız istiyorum ama eşim erkek istiyo gibi kızım olursa kimseyle paylaşamam diyo resmi gören herkes erkek diyo hayırlısı hakkımızdanMaßallah ya 10 haftalık bebek ama çok güzel şekillenmiş erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun
Ultrason resminin Sağına soluna göre değilmiTeşekkürler
Arkadaşlar resmin Sağına soluna göre değilmiiiiBenm bebişim anlaşılmıo mu kızlar![]()
Öle galiba ya şekli de önemli sanırımArkadaşlar resmin Sağına soluna göre değilmiiii
Kesenin şekli galibanasıl yani
Suan 17+4 qunluqumBuda benim bebeqim 14+5 qunlk erkek dedi ama iki haftdr kendini qostermio bebeqm bu arada bebeqmn esi asagidyms insallah yukari cikarEki Görüntüle 1502993
Senin bebeğin oğlan olduğu çok bariz göstermemeside normal olabilir bir tanıdığım 22.haftasında öğrendi oğlunu yani erkeklerde gizleye bilirSuan 17+4 qunluqum