• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Aslında biz eşimle tanıştığımızdan beri 3 çocuk istediğimizi konuşuruz hep.yaş ta geçmeden çoluk çocuk defterini kapatalım dedik.o yüzden bu aralar 1 tane daha düşünüyoruz.eşim kız çocuklarını çok sever.hiç demedi erkek olsa falan diye o yüzden farketmiyo yani.olsa fena olmaz belki de.2.de duyduğum bazı şeyleri denedim eşimden habersiz erkek için ama olmadı.o yüzden sanki benim hep kızım olur gibi geliyo.

neler denedin 2.cocugunda??
istersen benim diger topige gel orayı takip et,aktif katıl bicok şey ögrenirsin tekrar hamile kalana kadar..
bicok bildigimiz yöntemi paylaşırız zamanla

kizlar elimde bugunku ultrason goruntum var.bugun itibari ile 7+3 gunluguz..ama bebek hangisi ben anlayamadim 3 tane + isareti var belli mm lerle hangi +baz alicam?
+ işareti bebegin baş popo ve ayak ölcümleri için konulmuştur.baş+popo popo+ayak ölcümü beebgin kac haftalık oldugunu anlamak için hesap yapılır sen ona takılma
o artı işaretlerin oldugu karartıya bakcan.o bebek oluyor.bebek sagdamı soldamı

slm elara apartman görevlimizin eşi hamilen 14 haftalık bana 7 haftalık usg resmini getirdi baktım solda ters fasulye şeklinde resmi bence erkek gibi bu hafta bellii olcak cinsiyeti resmini de cektim ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorumbilmiyorumkismile

slm elara apartman görevlimizin eşi hamilen 14 haftalık bana 7 haftalık usg resmini getirdi baktım solda ters fasulye şeklinde resmi bence erkek gibi bu hafta bellii olcak cinsiyeti resmini de cektim ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorumbilmiyorumkismile

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
cnm bu linki tıkla
gözat tan resimi yükle
boyuta mesaj panosunu sec tamam de
4 link cıkacak
3.linki buraya kopyalaa

Back
X