- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.921
Kese solda bebek solda %70 erkek diyebilirimEki Görüntüle 1484556 Eki Görüntüle 1484558 kızlar 8haftalık yorumlarmısınız
Canım inşallah bir kızım var buda erkek olsa ne güzel olur ay inşallah hiç umudum yok ama inşallah diyorumKese solda bebek solda %70 erkek diyebilirim
Bence erkek canim benim ultrason fotomda ayni boyleydi hayirlisiyla kucagina alirsin insallahEki Görüntüle 1484556 Eki Görüntüle 1484558 kızlar 8haftalık yorumlarmısınız
Kese solda bebek solda %70 erkek diyebilirim
Oldu cnm kızzzsebahat34 senin belli olmadi mi
Cnm senin bebek çok güzel şekillenmiş 9. Haftaya göre valla başka bişeyde olabilir ama ben bu bebeğe erkek diyorum9.haftada yorumlar mısınız?
Canım senin bebek solda duruyo ama içimden kız mış gibi geçtilütfen benimkini de yorumlar mısınız
Cnm senin bebek çok güzel şekillenmiş 9. Haftaya göre valla başka bişeyde olabilir ama ben bu bebeğe erkek diyorum
Daha hiç bişey netdeyil ama sadece keseye göre söylüyorum kızKızlar benim son adet tarihi 21 Şubat şu an 6+6 ilk ultrason görüntüleri tahminlerinizi bekliyorumm
Cnm senin kese tıpkı benimkigibi benimkide 7 haftalıkken aynıydı ve kızzzCanım son adet 17 şubat benimkinide yorumlarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?