HickiriyorMerhaba kızlar. 33 haftalık gebeyim . Uzun zamandır karnım da ara ara kalp atışı gibi hareket hissediyorum. Bebeğimin normal hareketi farklı bu hissettiğim farklı. Mesela belli bir bölgeye hafif hafif saniyelik aralıklarla vuruyor. Kalp atışı gibi bir süre sonra kesiliyor bu. Aranız da yaşayan var mı ? Sizce neden olabilir
HıçkırıkMerhaba kızlar. 33 haftalık gebeyim . Uzun zamandır karnım da ara ara kalp atışı gibi hareket hissediyorum. Bebeğimin normal hareketi farklı bu hissettiğim farklı. Mesela belli bir bölgeye hafif hafif saniyelik aralıklarla vuruyor. Kalp atışı gibi bir süre sonra kesiliyor bu. Aranız da yaşayan var mı ? Sizce neden olabilir
Gerçekten miHıçkırık
Ben aynı şeyi yaşadım doktorum kordonun yukarda olduğunu ve o atışını kordon kan akışı olduğunu söyledi bana ben hıçkırık sandım dedim güldü hattaMerhaba kızlar. 33 haftalık gebeyim . Uzun zamandır karnım da ara ara kalp atışı gibi hareket hissediyorum. Bebeğimin normal hareketi farklı bu hissettiğim farklı. Mesela belli bir bölgeye hafif hafif saniyelik aralıklarla vuruyor. Kalp atışı gibi bir süre sonra kesiliyor bu. Aranız da yaşayan var mı ? Sizce neden olabilir
7+4te gördüm duydum ben. Ama çok değişkenlik gösterebiliyor, 9-10a kadar yolu var duymadıysanız endişe etmeyinMerhabalar kalp atışını ne zaman kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz yardımcı olan olursa çok sevinirim ve dua ederim
Gerçekten miHıçkırık
Ben aynı şeyi yaşadım doktorum kordonun yukarda olduğunu ve o atışını kordon kan akışı olduğunu söyledi bana ben hıçkırık sandım dedim güldü hattaevet öyle zannedilir ama o kordon atışı demişti 37. Haftadayim şuan arada hissediyorum güçlü kordon akımı olunca olabiliyormuş kötü bişey değil yanı.
Gerçekten miteşekkür ederim . Annelik çok evhamlıkmış onu anladım çok kısa aralıklarla olunca ve uzun sürünce,kalp atışı ile aynı o yüzden anlamadım
Ben de 8 de diye hatırlıyorumMerhabalar kalp atışını ne zaman kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz yardımcı olan olursa çok sevinirim ve dua ederim
Hickiriyor Çok teşekkür ederimHickiriyor
Gerçekten miteşekkür ederim . Annelik çok evhamlıkmış onu anladım çok kısa aralıklarla olunca ve uzun sürünce,kalp atışı ile aynı o yüzden anlamadım
Ben de 8 de diye hatırlıyorumMerhabalar kalp atışını ne zaman kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz yardımcı olan olursa çok sevinirim ve dua ederim