Bebegin kalbinin durdugunu nerden anlasilir? Belirtileri varmidir?

Canım ama bende hiç bi belirti yok ne mide bulantısı ne ağrı hiç bişey. İçim İçimi yiyor. İlk hamilelikte bütün belirtiler vardı kalbi durmustu . Smdi bunda da hiç bi belirti olmayınca acaba diyorum yine olumsuz şeyler mi olacak .dha kalp atisi için gitmedim haftaya gidecem .

Ayy Allah korusun . İnşallah bebeklerimiz bizimledir . Bende korkuyorum . Benim belirtilerim de azaldı . Ve ilk gebeliğin olduğu için belirtilerin olup olmaması konusunda hiç bir şey bilmiyorum ve endişeleniyorum Rabbim korusun bebeklerimizi .

Ben ilk gebeliğim de bütün belirtiler vardı canım ama kalbi durmustu . Smdi bunda hiç bi belirti yok o yüzden endişeliyim ben . Allahım yardımcımız olsun inşallah. Günler geçmek bilmiyor çok kötü bi durum bu beklemek

Bende haftaya gidicem kalp atışı için canım . Yani bende her şey normaldi zaten çok belirtim yoktu göğüslerim biraz şişmişti işte inince Korkmaya başladım ama bi yandan da pozitif olmaya çalışıyorum . İnşallah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırız .

İnşallah canım inşallah hayırlısı ile haftaya hangi gün gideceksin canım sen. İkimizinde aynı galiba o zman

İnşallah canım inşallah hayırlısı ile haftaya hangi gün gideceksin canım sen. İkimizinde aynı galiba o zman
Ben haftaya Cuma falan gitmeyi düşünüyorum tam belirginleşsin kalp atışı diye . Şuan 5 hafta 2 günlük . Gittiğimde 6 haftalığı geçmiş olur . Senin kaç haftalık canım

Ben haftaya Cuma falan gitmeyi düşünüyorum tam belirginleşsin kalp atışı diye . Şuan 5 hafta 2 günlük . Gittiğimde 6 haftalığı geçmiş olur . Senin kaç haftalık canım
Ben tahmini kaç haftalık olduğumu bilmiyorum canım ama büyük ihtimal bu hafta 6 olmuşumdur yada olacam. Doktor da bana haftaya cumartesi gel dedi kalp atışları için.

Ben tahmini kaç haftalık olduğumu bilmiyorum canım ama büyük ihtimal bu hafta 6 olmuşumdur yada olacam. Doktor da bana haftaya cumartesi gel dedi kalp atışları için.
Yüksek ihtimal aynıyız . Hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde . Hayırlı haberleri burdan paylaşalım inşallah

Merhaba ben de şu an 14 haftanın içindeyim.Aynı korku bende de var maalesef.Kızımın hamileliğinde hamilelik belirtilerini pek yaşamadım ama kaybederim diye hiç korkmadım da.Üstelik ondan önce iki tane bebek kaybetmeme rağmen.Bu hamileliğimde çok paranoyak oldum.Hep kötü şeyler aklıma geliyor.Kanamam oldu iki hafta önce doktor düşük tehlikesi var dedi.Geçti çok şükür.Genetik test yaptırdık çok şükür sağlıklı bir sorun yok.Doktorum kayıplarının çoğunun genetik nedenlerle olduğunu söylemişti.Rapor iyi gelince bir sıkıntı olmayacak diye avutuyorum kendimi.Hayırlısıyla herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına İnşallah.Gerçekten çok zor.

Merhaba bende 7+4 günlük hamileyim ama sanki birşeyler ters gidiyormuş gibi hissediyorum daha kalp atışını duyamadım En son 1 kasımda doktora gitmiştim o da 10 gün sonra kalp atışı için gel demişti ama randevu bulup gidemedim ayın 19 una randevu aldım merakla bekliyorum .Dün gece karnımda çok ağrı oldu çok korktum bi sıkıntı var gibi hissettim hiç böyle ağrımamıştı Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Ben 2 aylık bebeğimi dün kaybettiğimi öğrendim. Kalbi durmuştu kontrole gıttıgımde. Gercekten anne olmadan once hamıle bırını gorunce ne guzel bebegını opuyor kokluyor dıyordum sımdı artık cevremde hamıle ve saglıkla dogum yapmıs bırını gorunce mucıze dıye bakıcam. Ben ömrümde boyle bı acı hıssetmedım hala etlerımı koparıyorlar sankı. Allah daha buyuk acılar vermesın kımseye bılıyorum benden daha acı durumlar yasayanlarda olmustur. Sımdı hemen yenıden bebek ıstıyorum benım gıbı bu durumu yasamıs yenıden hamıle kalmıs bırı varmı? Tecrubesı olan bırılerı lutfen yazabılır mı?

Merhaba 8 haftalık düşük yaptım 1 ay korundum sadece şuan tekrar hamileyim 4.ayda hamile kaldım cok sukur rabbime Allah hepimize saglikla kucaga almayi nasip etsin isteyen bekleyen herkese aminn

Merhaba 8 haftalık düşük yaptım 1 ay korundum sadece şuan tekrar hamileyim 4.ayda hamile kaldım cok sukur rabbime Allah hepimize saglikla kucaga almayi nasip etsin isteyen bekleyen herkese aminn
Bende o kadar istiyorum ki hemen yeniden hamile olmayı. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve insallah ömrü güzel olsun Hepsi melek. Allahım kımseyı bu acı ıle sınamasın canım cok acıyor cok yenı 2 aylık dıyenler olabılır ama ınsan ılk ogrendıgı andan ıtıbaren ona tarıfsız bır duygu ıle baglanıyor

Aynı yollardan geçmiş biri olarak sizi okadar çok iyi anlıyorum kii.. neyseki hamile kalabiliyoruz diye sevinmemiş lazım hemde tedavisiz,insanlar ne paralar ne mallar koyuyor ortaya evlat sahibi olabilmek için ve ayrıca evladın 1 aylığı da 9 aylığı da aynıdır tabiki ama 9 aylık ölü doğum yapanlar da var siz Allah'a dua edin bende ediyorum tekrar ayağa kalkmanız için yeni bi hamilelik şart Allah dileyen isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

inşallah isteyen herkese güzel rabbim nasip etsin

Merhaba bende bebeğimin 6+4 te kalp atışını duydum. Kontrolden 2 gün sonra pembe akıntım oldu. Sonraki gün mide bulantım, tiksinmem geçti. Korona dan dolayı kontrole gidemiyorum 4 hafta oldu. Bugun midemde çok kötü bir ağrı var. Devamlı bulanıyor sanki birsey yemişim de dokunmuş gibi. Halsizim. Acaba bebeğime birsey mi oldu diyorum. 1 aydır tüm belirtilerim geçmişti. Korkuyorum ne oldu birden bire diye.

Çok zaman geçmiş üstünden ama bende şu an aynı şeyi yaşıyorum sizin durumunuz nasıl oldu bebiş doğmuştur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…